Overgordijnen

[[filter_text.title]]

Overgordijnen bepalen de uitstraling en sfeer van uw kamer of huis. Overgordijnen kunnen een huis- of slaapkamer opfleuren, of juist neutraliseren. Ze geven warmte en stijl aan uw woning en beschikken over zeer functionele eigenschappen; ze verbeteren de akoestiek van de ruimte en hebben een hoge isolatiewaarde. Een kamer kan totaal transformeren door goed gekozen overgordijnen. Vaak worden overgordijnen gebruikt om binnen kijken in de huiskamer te voorkomen en om het zonlicht buiten te houden.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9 van 0 - 10
915 Klantenbeoordelingen op
2017-09-24
Per toeval op deze site gestoten
Per toeval op deze site gestoten, rolluiken hadden wij al 28 jaar in Luxemburg. Daar de zon al vroeg in mijn slaapkamer scheen , tot in de middag werd het ondanks jalusien en gordijnen erg warm. Ik was verheugt dat ze hier ook te krijgen zijn. Al gauw kwam iemand de maten opnemen, waarbij we de kleur konden uitkiezen. We hoefden naar omstandigheden niet lang op de 2 rolluiken te wachten.( moesten op maat gemaakt worden ) Bijkomend kan ik in de nacht de rolluiken zo instellen dat het licht van de lantarens goed gedempt worden en ik beter slaap. Met de serves, het monteren en de prijs voor wat we gekregen hebben zijn we heel tevreden !!! Als we noch wat nodig hebben , WEER BIJ INHUIS Plaza !!!
Lees meer..

Overgordijnen in verschillende kleuren en maten

Met overgordijnen op maat van INHUIS bent u verzekerd van functionaliteit met een hoge kwaliteit. We bieden een ruim assortiment overgordijnen waarin u keuze heeft uit verschillende prints, stoffen, patronen en kleuren. Overgordijnen kunnen ook gevoerd worden met een verduisterende stof. Dit maakt ze perfect voor in de slaapkamer, omdat ze al het licht tegenhouden. Zo vindt u altijd een gordijn passend bij uw huis en interieur! Bent u op zoek naar een trendy, modern, klassiek of juist basic look? Bij INHUIS bent u aan het juiste adres. Door ons maatwerk en de hoge kwaliteit bieden wij u een oplossing passend binnen ieder interieur.

Overgordijnen op maat

U kunt naast de keuze in stof en kleur ook kiezen voor gordijnen met of zonder voering. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende voeringen zoals bijvoorbeeld een isolerende of een verduisterende voering. Wij vinden het niet alleen belangrijk om mooie overgordijnen aan te bieden, maar bieden daarnaast ook een goede service. Uw gordijnen worden binnen vijftien werkdagen, gratis op maat geleverd. Zo kunt u snel genieten van uw kant en klare overgordijnen welke u alleen nog hoeft op te hangen.