Raamdecoratie voor de zolderkamer

Omdat het op zolder vaak erg warm kan zijn door de zon die naar binnen schijnt, is het fijn om een juiste raambekleding op zolder te hebben. Als raamdecoratie voor in de zolderkamer is het niet altijd even makkelijk om voor een goede raambekleding te kiezen, omdat zolderramen in de meeste gevallen dakramen zijn of draai- kiepramen. 

Rolgordijnen voor in de zolderkamer

Op de zolderkamer zijn er vaak dakramen die voorzien moeten worden van raamdecoratie. Tenzij je natuurlijk een mooie dakkapel hebt. Voor dakramen zijn rolgordijnen heel geschikt. Rolgordijnen zijn praktisch en kunnen makkelijk worden gemonteerd op een dakraam. Bij een rolgordijn is er veel keuze uit verschillende kleuren en dessins, waardoor een rolgordijn past bij iedere stijl. Heb je een slaapkamer op de zolder en wil je verduisterende raamdecoratie? Rolgordijnen zijn in veel verschillende verduisterende stoffen te bestellen. Slaapt wel zo lekker!

rolgordijn dakraam

Plissés en dupligordijnen voor in de zolderkamer

Plissés en dupligordijnen kunnen net als rolgordijnen gemakkelijk in een dakraam geplaatst worden. Ideaal dus! Je kunt kiezen voor lichtdoorlatende plissés of verduisterende dupligordijnen. Er is een grote keuze uit kleuren en soorten types stoffen, waardoor het makkelijk te combineren is met de stijl van de zolderkamer. De plissés kunnen worden opgehangen op elke gewenste hoogte, waardoor je zelf de lichtinval bepaalt. Kies je voor Day & Night plissé? Dan wordt er een lichtdoorlatende stof en een verduisterende stof samen gecombineerd.


Shutters voor in de zolderkamer

Shutters zijn geschikt voor ieder raam. Of je nu een rond raam, driehoekig raam of een dakraam hebt. Shutters worden altijd op maat gemaakt en zijn daarom ook goed toepasbaar voor de zolderkamer. Zolderkamers bevatten namelijk vaak ramen met speciale vormen. De shutters zijn te bestellen in diverse kleuren en lamelbreedtes. Voor dakramen en draai-kiepramen zijn de kleinste lamellen het meeste geschikt. Dat zijn de lamellen van 63 mm.


Ben jij geïnspireerd geraakt of heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven