INHUIS bij onze klanten: Familie Wisse

Stijlvolle witte shutters

Deze maand zijn we INHUIS bij de familie Wisse. Het stel is pas getrouwd en zijn daarna gaan wonen in hun huis in Dordrecht. Nu al weer een paar maandjes. Het huis was al vrij netjes, dus ze hebben er weinig aan hoeven doen om het naar hun smaak in te richten.

Familie Wisse heeft gekozen voor shutters omdat je hiermee goed met het licht kunt spelen. Er komt nog voldoende licht de woning binnen. Lotte heeft gekozen voor een mooie lichte kleur die ze in de showroom heeft uitgezocht aan de hand van het stalenboek.

“De styling van de woning hebben we zelf verzorgd. Het huis was al redelijk af toen we het kochten, waardoor we niet veel hoefde te klussen. De styling van onze woning was dan ook het meeste werk. We hebben de muren geverfd, meubels en raamdecoratie uitgezocht en als laatste nog wat leuke accessoires gekocht”, aldus Lotte.

“Wij zijn bij INHUIS Plaza terecht gekomen, doordat iemand uit onze familie ook raamdecoratie van INHUIS heeft. We zagen de raamdecoratie en vonden het meteen erg mooi. Vooral de shutters vonden we erg mooi. Het mooiste aan de shutters vinden we dat het zo mooi licht is in de woning. We zijn in de showroom in Barendrecht langsgekomen waar jullie collega ons geholpen heeft bij het kiezen van de kleur. We zijn erg blij met het resultaat!”

“Voor de slaapkamers en de kleedkamer boven zijn we gegaan voor rolgordijnen. Hierdoor kunnen we de ruimte goed verduisteren. We hebben gekozen voor een neutrale kleur, waardoor de ruimte nog mooi rustig oogt.”

“Het mooiste aan de raamdecoratie vonden we dat het zo mooi licht is in de woning.”

Producten
Shutters standaard | Blend
Houtsoort: Basswood
Kleur: White 
Lamelbreedte: 89 mm
Uitvoering: Modern

Rolgordijn | INHUIS
Type stof: Verduisterend
Kleur: Donkergrijs
Bedieningsketting: Standaard kunststof

Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.

2001 - 2021 | Inhuis Plaza B.V.
Beoordelingen door klanten: 4.7 / 5 | 1670 reviews