inhuis bij onze klanten: Fred van Leer

Speciaal voor oktober woonmaand heeft inhuis plaza dit jaar een exclusieve samenwerking met Nederlands Bekendste Stylist: Fred van Leer. Fred staat bekend om zijn soms wat extravagante, persoonlijke stijl, die niet alleen in zijn kleding, maar ook in zijn interieur terugkomt. Fred is zelf pas verhuisd en heeft ook in zijn nieuwe huis zijn eigen unieke stijl weer helemaal terug laten komen. Hij koos voor zijn raamdecoratie op maat voor de producten en service van inhuis plaza.

Zwarte houten jaloezieën in een kunstzinnig appartement in de stad

In het interieur van Fred van Leer zie je overal zijn extravagante persoonlijke stijl terug. De vele kunststukken maken het geheel erg stijlvol en modern. Fred gelooft niet in trends en vindt dat je vooral dicht bij jezelf moet blijven. Hij verteld dat je in de basis van een huis altijd moet kiezen voor kwaliteit, dit geldt echt voor de vloer en raamdecoratie. Zo koos Fred voor houten jaloezieën die gemaakt zijn van duurzaam materiaal.

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!

INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratiespecialist Annemiek

Oktober is hét moment waarop iedereen zijn huis binnen weer gezellig gaat maken. Om de klanten van inhuis plaza tijdens deze woonmaand te inspireren geeft Fred van Leer een aantal tips om ook jouw persoonlijke stijl goed terug te kunnen laten komen in een unieke inrichting.

Houten jaloezie 50mm | inhuis

Houtsoort: Modern (lindehout)
Lamelkleur: Zwart (AN2750)
Afwerking: Ladderband 25mm (zwart)

Ben jij geïnspireerd geraakt of heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven