inhuis bij onze klanten: Jeroen Hertzberger

Zwarte houten jaloezieën

Deze maand zijn wij inhuis bij Jeroen Hertzberger en zijn vrouw Manu. Het stel heeft het huis vorig jaar gekocht en is er met Kerst gaan wonen samen met hun zoontje en hond.

Jeroen vertelt over de woning: 
“Bij het kopen van ons huis wisten we al dat we graag een aanbouw wilde nemen. Ik heb de tekeningen van de aanbouw gemaakt, omdat we zelf al een idee hadden hoe de uitbouw moest worden. We wilden daarnaast beiden graag een grote open keuken met kookeiland. We zijn heel blij met de aanbouw en keuken. De aanbouw heeft ervoor gezorgd dat we meer woon- en leefruimte hebben gekregen.

Het huis was redelijk af toen we het kochten, waardoor er niet veel geklust hoefde te worden. We hebben de muren geverfd, de meubels en raamdecoratie uitgezocht en als laatste nog wat leuke accessoires gekocht.”

Styling van de woning

“Het interieur van onze woning hebben we zelf samengesteld. Een aantal meubels hebben we van onze vorige woning in het centrum van Rotterdam meegenomen. De andere meubels hebben we nieuw gekocht waaronder de houten tafel, de bank en de accessoires die je in huis ziet staan.

We wisten al dat we houten jaloezieën wilden hebben. We twijfelden alleen nog over de kleur. De keuze lag tussen houten jaloezieën in dezelfde kleur als onze lichthouten vloer of een contrasterende kleur. Uiteindelijk hebben we gekozen voor zwart, een contrasterende kleur. Dit maakt het geheel wat speelser en zorgt toch voor een chique uitstraling. De hele woning is voorzien van zwarte houten jaloezieën, zowel beneden in de woonkamer en keuken, als boven op de slaapkamers en in de walk-in closet.”

De hele woning is voorzien van zwarte houten jaloezieën, zowel beneden in de woonkamer en keuken, als boven op de slaapkamers en in de walk-in closet

En zo kwam Jeroen bij inhuis plaza terecht..

“Nadat de aanbouw zo goed als af was, zijn we gaan kijken voor raamdecoratie. Ik ben toen een beetje op internet gaan zoeken en kwam bij inhuis plaza terecht. Ik had inhuis plaza al vaker gezien op Instagram omdat ik Fred van Leer volg. Fred heeft ook van die mooie zwarte houten jaloezieën in zijn huis.

Ik heb inhuis plaza gebeld en jullie collega Eddy heeft mij meteen geholpen met het maken van een meetafspraak. Jullie meet- en montage team is bij ons langsgekomen en heeft alles opgemeten. Snel daarna werd ook alles gemonteerd, dit was binnen een paar uurtjes al gedaan. We zijn er erg blij mee!”

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!

INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratiespecialist Annemiek

Product

Houten jaloezieën 50mm | inhuis
Kleur: Zwart
Optie: Ladderband 25mm, zwart

Heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms of neem contact op met onze klantenservice. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nienke avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven