INHUIS bij onze klanten: Rob, Tosca & James

Moderne aluminium jaloezieën

Sinds september wonen Rob en Tosca samen met hun zoontje James in hun nieuwbouw woning. De woning is casco opgeleverd en Rob en Tosca hebben deze met al hun liefde en passie eigen gemaakt. En dat is overal aan af te zien. Van verlaagde plafonds tot marmeren platen, overal is over nagedacht.

"We wisten dat we aluminium jaloezieën wilden, omdat deze voor een mooi lichtinval effect zorgen en goed passen bij de eenvoud en eenheid van de rest van het interieur"

Tosca verteld ‘begin juni hebben we de sleutel gekregen en zijn we flink aan de slag gegaan. Samen met mijn vriend hebben we alles zelf verzonnen en uitgekozen. Omdat we al eerder een woning hebben we verbouwd, hebben we al wat ervaring opgedaan en een groepje mensen verzameld die konden helpen. We hebben de plafonds verlaagd, zodat de raamdecoratie erachter mooi zou wegvallen. De raamdecoratie uitkiezen vond ik het lastigste van alles. We wisten wel dat we aluminium jaloezieën wilden, omdat deze voor een mooi lichtinval effect zorgen en goed passen bij de eenvoud en eenheid van de rest van het interieur, maar je moet aan zoveel dingen denken. Gelukkig waren bij sommige ramen niet alle lamelbreedtes mogelijk, zodat we zelf daarin geen keuze hoefde te maken.’



Naast de aluminium jaloezieën hebben Rob en Tosca in de slaapkamer en aangrenzende badkamer gekozen voor rolluiken. ‘Omdat wij ook nachtdiensten werken, is het belangrijk dat wij overdag kunnen slapen. De rolluiken zorgen dat je de kamer goed kunt verduisteren. Daarnaast isoleren de rolluiken ook erg goed, hierdoor hoor je weinig geluid van buitenaf. Zeker nu er in de wijk nog veel gebouwd wordt is dit echt een ideale oplossing.’


"Omdat wij ook nachtdiensten werken, is het belangrijk dat wij overdag kunnen slapen. De rolluiken zorgen dat je de kamer goed kunt verduisteren"











"Het fijne aan INHUIS Plaza vonden wij dat het allemaal eigen mensen zijn met veel productkennis, ook de monteurs. Iedereen denkt goed mee en dat heeft tot een mooi resultaat geleid"

Via het internet heeft Tosca INHUIS Plaza gevonden. ‘Ik heb toen gelijk contact opgenomen en Annemiek kon mij snel voorzien van een offerte. Dit voelde erg goed en heel laagdrempelig. Het fijne van INHUIS Plaza vonden wij dat het allemaal eigen mensen zijn met veel productkennis, ook de monteurs. Iedereen denkt goed mee en dat heeft tot een mooi resultaat geleid.’




Producten:

Aluminium Jaloezieën 50mm | INHUIS
Kleur: Antraciet mat
Afwerking: ladderkoord, rvs koordgewichten

Rolluiken 45 | INHUIS
Kleur: Cream


Benieuwd naar onze aluminium jaloezieën?


WILT U LIEVER THUIS GEADVISEERD WORDEN? Maak een afspraak met één van onze adviseurs!

Het team van INHUIS Plaza bestaat uit ervaren specialisten die met liefde voor het vak elke dag de uitdaging aangaan om de mooiste raamdecoratie en zonwering op maat voor u uit te zoeken. Wij begrijpen als geen ander dat het prettig is om in uw eigen huis de keuze te kunnen maken, daarom komen wij graag langs voor een advies aan huis.