Crazy Summerdeals: 20% korting!

SALOU ZONNESCHERM | VERANO SAMENSTELLEN

Het Verano Salou zonnescherm zorgt voor een strakke uitstraling in uw tuin of terras. Het Salou zonnescherm is een cassettescherm, dit zorgt ervoor dat het doek in gesloten toestand volledig wordt beschermd tegen vuil en invloeden van het weer. Net als de andere zonnescherme... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Salou zonnescherm | Verano OP MAAT

Door de cassette van slijtvast aluminium krijgt het Verano Salou zonnescherm een krachtige en moderne uitstraling. De schuinte van het zonnescherm kunt u instellen in een hoek van 5 tot 25 graden. Door middel van de speling kunt u een aangename sfeer in uw tuin of terras creëren.

Uitvoering Verano Salou zonnescherm

Met een maximale uitval van 3 meter en een maximale breedte van 6 meter kunt u het zonnescherm op maat laten maken. Het Verano Salou zonnescherm kunt u handmatig of elektrisch bedienen. Met de extra optie waarmee u het zonnescherm laat uitrusten met een tijdklok, zon- of windautomaat, kunt u het zonnescherm automatisch laten openen of sluiten op een moment dat u dat wilt.

Pluspunten en Minpunten

  • 5 jaar garantie
  • Tot een hoek van 25°
  • Op maat gemaakt
  • Cassettezonnescherm
  • Bescherming tegen de zon en schadelijke UV-straling
  • Geen minpunten

Salou zonnescherm | Verano

Het Verano Salou zonnescherm zorgt voor een strakke uitstraling in uw tuin of terras. Het Salou zonnescherm is een cassettescherm, dit zorgt ervoor dat het doek in gesloten toestand volledig wordt beschermd tegen vuil en invloeden van het weer. Net als de andere zonneschermen van Verano, zorgt het Salou zonnescherm voor optimale bescherming tegen schadelijk Uv-licht en de zon. Door middel van de diverse kleuren die worden aangeboden, kunt u het zonnescherm laten voldoen aan uw wensen.

Voordelen Verano Salou zonnescherm

Het Verano Salou zonnescherm biedt extra comfort op het gebied van bediening. Met de extra opties en de elektrische bediening kunt u het zonnescherm automatisch laten openen of sluiten op een gewenst moment. Met keuze uit diverse kleuren en opties kunt u het zonnescherm personaliseren naar uw wensen. Het zonnescherm wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het zonnescherm van Verano beschermt tegen schadelijk Uv-licht en de zon. Op de Verano onderdelen ontvangt u een garantie van vijf jaar.

Als het zonnescherm opgerold is zal deze bij een volledig cassettesysteem helemaal in de cassette vallen. Hierdoor is het doek goed bestand tegen weersomstandigheden. Bij een semi-cassettescherm is het doek aan de onderzijde zichtbaar. 

De gemiddelde levensduur van een INHUIS zonweringproduct ligt ruwweg tussen de 10 en 20 jaar. De werkelijke levensduur is wel sterk afhankelijk hoe u uw product behandeld wordt en of het regelmatig wordt onderhouden en schoongemaakt.

Ja. Indien u dit wenst, neem dan contact op met onze klantenservice voor een advies op maat.

Omdat het belangrijk is dat uw zonnescherm goed beschermd is tegen weersinvloeden adviseren wij u te kiezen voor een volledige cassette. Een cassette zorgt ervoor dat de rol met het zonweringsdoek en de armen veilig opgeborgen zitten in de behuizing.

Als u wilt voorkomen dat aanslag door weersomstandigheden zich gaat hechten en invreten op de coating en het aluminium, kunt u het beste een niet agressief schoonmaakmiddel gebruiken. Daarna is naspoelen en afnemen met een zeem voldoende.

Bij een zonnescherm is het belangrijk om het scherm bij een windkracht van meer dan 4 beaufort, in te doen. Om hierbij het risico zo laag mogelijk te houden wordt bij elektrische bediening een windbeveiliging geadviseerd.

Wij adviseren u om uw scherm éénmaal per jaar in te spuiten met siliconenspray. Wij raden alle andere smeermiddelen af.

Het kreuken, plooien en het ontstaan van wafelvorming ontstaat doordat de aan elkaar gestikte banen spanning geven op het doek. De stiknaden in het doek zijn twee keer zo dik als het doek zelf en daardoor ontstaan er plooien, kreuken en wafelvorming. Hoe breder het scherm hoe meer u dit zult zien. Deze plooivorming komt altijd voor bij dit type doek, dit vermindert in geen geval de kwaliteit en levensduur van het doek.

Al onze knikarmschermen zijn voorzien van acryl zonweringsdoek. Deze doeken zijn waterafstotend geïmpregneerd en bij een minimale uitvalshoek van uw knikarmscherm bestand tegen een kleine regenbui. Om schade aan het doek en systeem te voorkomen is het verstandig om bij aanhoudende regen uw scherm in te doen. Wanneer het stopt met regenen rolt u uw scherm uit om het doek te laten drogen.

INHUIS Plaza biedt u de keuze uit rechte of golvende volanten. Deze selecteert u makkelijk tijdens het bestelproces. U kunt ook kiezen om geen volant te nemen. Bij vouwgordijnen is de functie van de volant het tegenhouden van verkleuring. Bovendien kiest u bij een vouwgordijn voor een hele of een halve volant. 

Jazeker. Als u een zonnescherm van hetzelfde merk kiest heeft u de keuze uit (grotendeels) dezelfde stoffen. 

Het weer in Nederland kan best grillig zijn. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment kan er een fikse wind opsteken. En dan gaat het ook nog eens regenen. U kunt meteen naar huis om uw scherm in te draaien, maar het kan gelukkig ook makkelijker. Door het toepassen van een zon –en windautomaat helpt u om het risico op windschade te verkleinen. Bij teveel wind gaat uw zonwering direct in ook al blijft de zon op dat moment schijnen. Gaat de wind weer liggen dan zal na een ingestelde tijd en de zon schijnt nog steeds uw zonwering weer uitgaan. U kunt deze automaat ook uitrusten met een optionele regensensor.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hier over meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

De motor wordt tijdens de productie in het scherm geïntegreerd in de oprolbuis. Daar overheen wordt het doek of rolluikpantser gespannen. De 230V draad gaat naar de voeding.

INHUIS geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle aandrijvingen. Op alle besturingen zoals de afstandsbediening en zon- en windautomaat geeft INHUIS twee jaar fabrieksgarantie.

Wij adviseren dan om direct contact met ons op te nemen om uw probleem op te lossen. Kijkt u ook op onze klantenservice pagina voor meer informatie en downloads.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 6 meter
Maximale uitval: 3 meter
Soort scherm: Cassette
Wand / plafondmontage: Wandmontage
Bediening: Handmatig
Elektrisch
Hellingshoek: 5° tot 25°
Bescherming UV-stralen: Ja
Standaarduitvoering: Technisch Zilver
RAL 9001 (ivoor)
VS 716 (antraciet structuurlak)
Extra opties: Muurstrip aluminium
Extra doeklengte
Tijdklok, zon- of windautomaat