Crazy Summerdeals: 20% korting!

OPAL DESIGN II | WEINOR SAMENSTELLEN

Het Opal Design II zonnescherm van Weinor bevat een moderne technologie en voldoet daarmee aan de hoogste eisen van een premium klasse casettescherm. Het zonnescherm is uitermate geschikt voor het beschermen van grote oppervlakken en past zich harmonisch aan op de desbetr... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 10 jaar op knikarmen

Opal Design II | Weinor OP MAAT

Met het Opal Design II zonnescherm van Weinor kiest u voor een designproduct. In 2014 heeft dit product de German Design Award en de Product Design Award gewonnen! Daarmee is het mogelijk om te kiezen uit 155 doekdessins en 47 standaard framekleuren. Zo sluit het zonnescherm altijd precies aan op uw stijl en wensen. Voor meer privacy kan het zonnescherm voorzien worden van inkijkbescherming met een Volant Plus (optioneel). Bovendien kiest u voor LED verlichting (optioneel) om ook ’s avonds nog volop te genieten van uw terras!

Pluspunten en Minpunten

  • 2 design awards gewonnen
  • Optioneel LED-verlichting
  • Keuze uit 155 doekdessins en 47 standaard framekleuren
  • 5 jaar garantie
  • Geschikt voor brede terrassen
  • Geen minpunten

Opal Design II | Weinor

Het Opal Design II zonnescherm van Weinor bevat een moderne technologie en voldoet daarmee aan de hoogste eisen van een premium klasse casettescherm. Het zonnescherm is uitermate geschikt voor het beschermen van grote oppervlakken en past zich harmonisch aan op de desbetreffende architectuur. Het Weinor Opal Design II heeft een moderne en luxe uitstraling met een fraaie cassette die zorgt voor een verfijnd accent op de gevel van uw woning. Er zijn vele productopties verbonden aan dit Weinor zonnescherm waarmee u verzekerd bent van een eenvoudige bediening, comfort en een lange levensduur.

Uitvoering Weinor zonnescherm Opal Design II

Het doek en de techniek van het Opal Design II zonnescherm zijn vanwege het unieke sluitmechanisme volledig beschermd tegen vocht en vuil. Het zonnescherm heeft een maximale breedte van maar liefst 12 meter met een maximale uitval van 4 meter! Daarmee is het Weinor zonnescherm zeer geschikt voor brede terrassen. Op het zonnescherm van Weinor krijgt u een garantie van 5 jaar.

Als het zonnescherm opgerold is zal deze bij een volledig cassettesysteem helemaal in de cassette vallen. Hierdoor is het doek goed bestand tegen weersomstandigheden. Bij een semi-cassettescherm is het doek aan de onderzijde zichtbaar. 

De gemiddelde levensduur van een INHUIS zonweringproduct ligt ruwweg tussen de 10 en 20 jaar. De werkelijke levensduur is wel sterk afhankelijk hoe u uw product behandeld wordt en of het regelmatig wordt onderhouden en schoongemaakt.

Ja. Indien u dit wenst, neem dan contact op met onze klantenservice voor een advies op maat.

Omdat het belangrijk is dat uw zonnescherm goed beschermd is tegen weersinvloeden adviseren wij u te kiezen voor een volledige cassette. Een cassette zorgt ervoor dat de rol met het zonweringsdoek en de armen veilig opgeborgen zitten in de behuizing.

Als u wilt voorkomen dat aanslag door weersomstandigheden zich gaat hechten en invreten op de coating en het aluminium, kunt u het beste een niet agressief schoonmaakmiddel gebruiken. Daarna is naspoelen en afnemen met een zeem voldoende.

Bij een zonnescherm is het belangrijk om het scherm bij een windkracht van meer dan 4 beaufort, in te doen. Om hierbij het risico zo laag mogelijk te houden wordt bij elektrische bediening een windbeveiliging geadviseerd.

Wij adviseren u om uw scherm éénmaal per jaar in te spuiten met siliconenspray. Wij raden alle andere smeermiddelen af.

Het kreuken, plooien en het ontstaan van wafelvorming ontstaat doordat de aan elkaar gestikte banen spanning geven op het doek. De stiknaden in het doek zijn twee keer zo dik als het doek zelf en daardoor ontstaan er plooien, kreuken en wafelvorming. Hoe breder het scherm hoe meer u dit zult zien. Deze plooivorming komt altijd voor bij dit type doek, dit vermindert in geen geval de kwaliteit en levensduur van het doek.

Al onze knikarmschermen zijn voorzien van acryl zonweringsdoek. Deze doeken zijn waterafstotend geïmpregneerd en bij een minimale uitvalshoek van uw knikarmscherm bestand tegen een kleine regenbui. Om schade aan het doek en systeem te voorkomen is het verstandig om bij aanhoudende regen uw scherm in te doen. Wanneer het stopt met regenen rolt u uw scherm uit om het doek te laten drogen.

INHUIS Plaza biedt u de keuze uit rechte of golvende volanten. Deze selecteert u makkelijk tijdens het bestelproces. U kunt ook kiezen om geen volant te nemen. Bij vouwgordijnen is de functie van de volant het tegenhouden van verkleuring. Bovendien kiest u bij een vouwgordijn voor een hele of een halve volant. 

Jazeker. Als u een zonnescherm van hetzelfde merk kiest heeft u de keuze uit (grotendeels) dezelfde stoffen. 

Het weer in Nederland kan best grillig zijn. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment kan er een fikse wind opsteken. En dan gaat het ook nog eens regenen. U kunt meteen naar huis om uw scherm in te draaien, maar het kan gelukkig ook makkelijker. Door het toepassen van een zon –en windautomaat helpt u om het risico op windschade te verkleinen. Bij teveel wind gaat uw zonwering direct in ook al blijft de zon op dat moment schijnen. Gaat de wind weer liggen dan zal na een ingestelde tijd en de zon schijnt nog steeds uw zonwering weer uitgaan. U kunt deze automaat ook uitrusten met een optionele regensensor.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hier over meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

De motor wordt tijdens de productie in het scherm geïntegreerd in de oprolbuis. Daar overheen wordt het doek of rolluikpantser gespannen. De 230V draad gaat naar de voeding.

INHUIS geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle aandrijvingen. Op alle besturingen zoals de afstandsbediening en zon- en windautomaat geeft INHUIS twee jaar fabrieksgarantie.

Wij adviseren dan om direct contact met ons op te nemen om uw probleem op te lossen. Kijkt u ook op onze klantenservice pagina voor meer informatie en downloads.

Algemene informatie

Maximale breedte eendelig: 6,5 meter
Maximale breedte tweedelig: 12 meter
Maximale uitval: 4 meter
Motoraandrijving: Standaard
Opties: Slingeraandrijving
Volunt Plus Slingeraandrijving
Alle 9 exclusieve WiGa-trendkleuren
Instelling hellingshoek: 5° - 40°
Montage: Wand-, plafond en dakspantmontage
Volunt Plus maximale breedte: 5 meter / 6 meter
Volant Plus maximale uitval: 3,5 meter / 3 meter
Volunt Plus Motoraandrijving: Standaard
Kleuren: 155 doekdessins
47 framekleuren
Garantie: 5 jaar