Wat kost zonwering?

Zonwering op maat INHUIS Plaza

Zonwering is fantastisch in de zomer. Het zorgt er tijdens warme zomerdagen voor dat je woning en terras heerlijk koel blijft. Als je overweegt om zonwering aan te schaffen is het goed om de kosten vooraf te inventariseren voor zonwering. Ben je benieuwd naar de prijzen van zonwering? 

Populaire zonwering:

Zonnescherm Weinor
Zonneschermen
Zipscreens Roma
Screens
markies buitenzonwering INHUIS Plaza
Markiezen
Uitvalscherm Luxaflex
Uitvalschermen
Zonnescherm Weinor
Zonneschermen
Zipscreens Roma
Screens
markiezen
Markiezen
uitvalscherm luxaflex
Uitvalschermen

De vraag ‘Wat kost zonwering?’ is zo breed te beantwoorden, dat we in dit blog de kosten per type zonwering op een rijtje zetten. Er is zowel goedkope zonwering als dure zonwering op de markt, afhankelijk van de kwaliteit, het merk en de opties die je wenst.

De prijs van je zonwering heeft daarnaast alles te maken met de bediening, de afmetingen en het design ervan. Voor elektrische zonwering met een goede motor betaal je altijd meer dan zonwering die je handmatig bedient. Maar je hebt dan ook het gemak en de kwaliteit waar je nog jaren plezier van hebt.

In dit blog vind je de kosten van een: zonneschermscreenmarkies en uitvalscherm.

Zonnescherm Weinor

Wat kost een zonnescherm?

Zonneschermen zijn de meest populaire zonwering. In onze collectie vind je prachtige en stevige zonneschermen met een keuze uit meer dan 100 doekkleuren en designs. 

Een zonnescherm stel je zelf helemaal naar wens samen. Een zonnescherm heeft een standaard uitval van 150 of 160cm* en is te bestellen met een maximale uitval van 300cm*. (*afhankelijk van het merk en type)

Wat kost een zonnescherm – ook wel knikarmscherm – nu eigenlijk? Je vindt de globale kostenscope hieronder uitgewerkt. Onze zonneschermen worden tot op de centimeter speciaal voor jou op maat gemaakt.

Kosten van een zonnescherm

Handmatig zonnescherm –  Vanaf €1120,-
Elektrische zonnescherm – Vanaf €1570,- 

TIP 
In dit blog delen we 6 tips voor het kopen van een zonnescherm. Denk hierbij aan de installatiesituatie, de bediening, enz.

Screen Roma

Wat kost een screen?

Screens zijn prachtige en ruimtebesparende zonwering. De screens zijn samen te stellen in verschillende kleuren en stoffen. Zo sluiten ze volledig aan op de uitstraling van je woning. De kosten van screens worden bepaald door de afmetingen, het merk, de montage en opties. Naast standaard screens hebben we ook screens op zonne-energie. Het solar screen van Verano is voorzien van een zonnepaneel aan de voorzijde van de omkasting welke alle energie opvangt. De solar accumotor wordt hierdoor constant gevoed. 

Kosten van een screen

Handmatige screen – Vanaf €373,-
Elektrische screen met schakelaar – Vanaf €511,-
Screens op zonne-energie – Vanaf €730,-

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!
Zonweringspecialist Eddy

Zonweringspecialist Eddy

Markiezen op maat INHUIS

Wat kost een markies?

De kosten van een markies verschillen behoorlijk. De hoogte van de kosten van een markies worden bepaald door de opties die je kiest. Welke opties zijn er mogelijk?

De uitval: een markies kan een uitval hebben van wel 200cm. De standaard uitval is 80cm. Hoe dieper de uitval, hoe meer stof er nodig is. Hoe hoger de kosten.
Frame: kies je voor een aluminium, hardhouten of grenenhouten frame?
Omkasting: kies je voor een markies zonder omkasting of met een hardhouten, grenenhouten of aluminium omkasting? De prijzen hiervan lopen op tot €250 extra.
Biesband: kies je voor een biesband met nagels? Dan komen hier extra kosten bij.
Handmatig of elektrisch: onze elektrische markiezen zijn voorzien van een fluisterstille Somfy motor. Hierdoor bedien je jouw markies eenvoudig vanaf de bank. Wil je de markies handmatig bedienen? Dan kun je ervoor kiezen om het koord van de bediening bovenlangs of onderlangs te laten lopen. Onze markiezen werken ook zonne-energie dankzij een Brel motor en zonnepaneel op de bovenkap.

Kosten van een markies, standaardmodel zonder speciale opties

Handmatige markies – Vanaf €660,-
Elektrische markies met schakelaar – Vanaf €1240,-
Markiezen op zonne-energie – Vanaf €1323,-

Wat kost een uitvalscherm?

Uitvalschermen zijn multifunctioneel en betaalbaar. De prijs van een elektrisch uitvalscherm met een uitval van 100cm start vanaf €896 euro. De uiteindelijke kosten worden bepaald door de uitval, bediening en extra opties.

De uitval: een standaard uitvalscherm heeft een uitval van 100cm. Dit kun je echter aanpassen naar een uitval van maar liefst 150cm. Hoe dieper de uitval van het scherm, hoe meer stof er nodig is.
Stormvaste armen: het standaard uitvalscherm heeft al stevige ‘armen’. Wil je het uitvalscherm ook gebruiken bij harde wind? Kies dan voor stormvaste armen. De extra kosten hiervoor liggen niet hoog.
Handmatig of elektrisch: onze uitvalschermen zijn standaard voorzien van een Somfy IO motor. Met slechts één druk op de knop bedien je het scherm omhoog of omlaag. 

Kosten van een uitvalscherm

Elektrisch uitvalscherm met schakelaar – Vanaf €896,-

Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje


Gerelateerde artikelen