Wat kost zonwering?

Zonwering op maat inhuis plaza

Zonwering is fantastisch in de zomer. Het zorgt er tijdens warme zomerdagen voor dat je woning en terras heerlijk koel blijft. Als je overweegt om zonwering aan te schaffen is het goed om de kosten vooraf te inventariseren voor zonwering. Ben je benieuwd naar de prijzen van zonwering? 

Meest populaire zonwering

De vraag ‘Wat kost zonwering?’ is zo breed te beantwoorden, dat we in dit blog de kosten per type zonwering op een rijtje zetten. Er is zowel goedkope zonwering als dure zonwering op de markt, afhankelijk van de kwaliteit, het merk en de opties die je wenst.

De prijs van je zonwering heeft daarnaast alles te maken met de bediening, de afmetingen en het design ervan. Voor elektrische zonwering met een goede motor betaal je altijd meer dan zonwering die je handmatig bedient. Maar je hebt dan ook het gemak en de kwaliteit waar je nog jaren plezier van hebt.

In dit blog vind je de kosten van een: zonneschermscreenmarkies en uitvalscherm.

Opal design ll zonnescherm - inhuis

Wat kost een zonnescherm?

Zonneschermen zijn de meest populaire zonwering. In onze collectie vind je prachtige en stevige zonneschermen met een keuze uit meer dan 100 doekkleuren en designs. 

Een zonnescherm stel je zelf helemaal naar wens samen. Een zonnescherm heeft een standaard uitval van 150 of 160cm* en is te bestellen met een maximale uitval van 300cm*. (*afhankelijk van het merk en type)

Wat kost een zonnescherm – ook wel knikarmscherm – nu eigenlijk? Je vindt de globale kostenscope hieronder uitgewerkt. Onze zonneschermen worden tot op de centimeter speciaal voor jou op maat gemaakt.

Kosten van een zonnescherm

Handmatig zonnescherm –  Vanaf €1.273,36
Elektrische zonnescherm – Vanaf €1.539,- 

Bekijk de kosten van onze zonneschermen

Tip!

In dit blog delen we 6 tips voor het kopen van een zonnescherm. Denk hierbij aan de installatiesituatie, de bediening, enz.

Screens zonwering inhuis

Wat kost een screen?

Screens zijn prachtige en ruimtebesparende zonwering. De screens zijn samen te stellen in verschillende kleuren en stoffen. Zo sluiten ze volledig aan op de uitstraling van je woning. De kosten van screens worden bepaald door de afmetingen, het merk, de montage en opties. Naast standaard screens hebben we ook screens op zonne-energie. Het solar screen van Verano is voorzien van een zonnepaneel aan de voorzijde van de omkasting welke alle energie opvangt. De solar accumotor wordt hierdoor constant gevoed. 

Kosten van een screen

Elektrische screen met schakelaar – Vanaf €384,19
Screens op zonne-energie – Vanaf €464,19

Bereken de kosten van je eigen screen

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!

Adviseur Bas

Zonweringspecialist Bas

Wat kost een markies?

De kosten van een markies verschillen behoorlijk. De hoogte van de kosten van een markies worden bepaald door de opties die je kiest. Welke opties zijn er mogelijk?

Een markies kan een uitval hebben van wel 200cm. De standaard uitval is 80cm. Hoe dieper de uitval, hoe meer stof er nodig is. Hoe hoger de kosten. Kies je voor een aluminium, hardhouten of grenenhouten frame?
Gaat jouw voorkeur uit naar een markies zonder omkasting of met een hardhouten, grenenhouten of aluminium omkasting? Onze markiezen zijn handmatig of elektrisch mogelijk. Kies voor klassieke bediening met de hand óf een fluisterstille motor voor bediening op afstand. Wist je dat onze markiezen door een zonnepaneel op de bovenkap ook op zonne-energie mogelijk zijn?

Kosten standaardmodel

Handmatige markies – Vanaf €690,-
Elektrische markies – Vanaf €1.270,-
Markiezen op zonne-energie – Vanaf €1.355,50

Bereken de kosten van je eigen markies

Categorie uitvalscherm

Wat kost een uitvalscherm?

Uitvalschermen zijn multifunctioneel en betaalbaar. De prijs van een elektrisch uitvalscherm met een uitval van 100cm start vanaf €896 euro. De uiteindelijke kosten worden bepaald door de uitval, bediening en extra opties.

Een standaard uitvalscherm heeft een uitval van 100cm. Dit kun je echter aanpassen naar een uitval van maar liefst 150cm. Hoe dieper de uitval van het scherm, hoe meer stof er nodig is. Het standaard uitvalscherm heeft al stevige ‘armen’. Wil je het uitvalscherm ook gebruiken bij harde wind? Kies dan voor stormvaste armen. Voor optimaal gemak zijn al onze uitvalschermen standaard voorzien van een Somfy IO motor. Met slechts één druk op de knop bedien je het scherm omhoog of omlaag. 

Kosten van een uitvalscherm

Elektrisch uitvalscherm met schakelaar – Vanaf €1.046,-

Bereken de kosten van je eigen uitvalscherm

Heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms of neem contact op met onze klantenservice. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nienke avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven