Sfeervolle keuken met houten jaloezieën

Houten jaloezieën in de keuken

Zijn houten jaloezieën geschikt voor de keuken? Jazeker! Neem een kleur die mooi matcht met de keukenkastjes, zodat het één geheel wordt of kies voor een opvallende kleur om de keuken wat speelser te maken. Met houten jaloezieën als raamdecoratie in jouw keuken, zorg je voor een mooie en luxe uitstraling. Laat je snel inspireren! 

Waarom houten jaloezieën in de keuken?

De keuken is dé plaatst waar veel gekookt wordt. Dit zorgt er ook voor dat er vocht en vet aanwezig is. Gelukkig zijn houten jaloezieën redelijk vochtbestendig en dus zijn geschikt voor in de keuken. Wanneer er een spetter vet op de jaloezie is gekomen, maak je dit snel en gemakkelijk weer schoon. Dat is wel zo handig voor een ruimte als een keuken!

Wil jij de houten jaloezieën samenstellen met een ladderband? Dan is ons advies om in de keuken altijd te kiezen voor een donkere kleur, omdat het vuil dan minder opvalt. 

Houten jaloezieën in de keuken - inhuis plaza
Houten jaloezie 50mm keuken - inhuis plaza
Witte houten jaloezieën in de keuken - inhuis plaza
Houten jaloezieën in de keuken sfeervol

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!

INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratiespecialist Annemiek

Of je in de keuken nu twee grote ramen hebt of één smal raam. Met de houten jaloezieën van INHUIS is er altijd een oplossing. De houten jaloezieën worden snel en vakkundig voor jou op maat gemaakt! Twijfel je nog over de juiste kleur? Maak dan gebruik van onze gratis kleurstalenservice en hou de lamelkleuren bij de keuken voor het complete plaatje. 

Sfeerbeeld met jaloezieën in de keuken

Stel je houten jaloezieën voor in de keuken samen

Heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms of neem contact op met onze klantenservice. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven