velux inhuis plaza

Velux

Maatwerk is onze standaard

4.8/5 | 2.270 reviews

Velux

VELUX biedt al meer dan 75 jaar een uitgebreid aanbod in daglichtoplossingen en services voor dakramen en lichtkoepels.

Liever eerst advies van een inhuis specialist?

Deel je wensen met onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te meten.

Meetservice aan huis

Velux rolgordijnen

De VELUX rolgordijnen zorgen voor privacy en verzachten het binnenvallende zonlicht. Deze rolgordijnen bieden een uitkomt voor iedere ruimte ruimte en kunnen eenvoudig gemonteerd worden op elk origineel VELUX dakraam. Wil je een slaapkamer verduisteren? Kies dan voor een DKL verduisterend rolgordijn.

Je stelt de VELUX rolgordijnen samen met een kwalitatieve stof naar keuze zowel in uni als met dessin. In onze collectie vind je niet alleen de klassieke doeken, maar ook de laatste trendy prints en kleuren.

inhuis plaza - Velux rolgordijnen
inhuis plaza - Velux plissé gordijn

Velux plissé gordijn

Een VELUX plisségordijn biedt zowel controle over de lichtinval in de ruimte als isolatie tegen kou. Door een ingebouwde aluminium honingraatstructuur heeft het dubbel geplisseerde doek een tot 25% isolerend effect. Met de handmatige bediening positioneer je het gordijn vanaf de boven- of onderkant van jouw VELUX dakraam eenvoudig. Of je nu op zoek bent naar een verduisterend of lichtdoorlatend VELUX plissé gordijn voor je dakraam of lichtkoepel, je vind het beide in ons assortiment.

Velux op maat gemaakt

VELUX biedt al meer dan 75 jaar een uitgebreid aanbod in daglichtoplossingen en services. De passie voor daglicht, frisse lucht en comfortabeler leefomgevingen zie je terug in de raamdecoratie– en zonweringproducten voor dakramen en lichtkoepels. Zo is het VELUX verduisterende rolgordijn ideaal voor in slaapkamers, houden VELUX buitenzonweringen de warmte buiten en komen er geen ongewenste gasten, zoals vliegen en muggen naar binnen dankzij het insectenhor.

inhuis plaza - Velux op maat gemaakt
inhuis plaza - Vakkundig gemonteerde Velux raamdecoratie

Vakkundig gemonteerde Velux raamdecoratie

De montage van raamdecoratie is snel en eenvoudig, omdat ze perfect passen op elk type VELUX dakraam. Met het unieke VELUX Pick&Click® systeem heb je geen gereedschap nodig en kan montage nooit fout gaan. Met behulp van speciale blokjes fixeer je de raamdecoratie als het ware op zijn plaats. Liever een vakkundige specialist die jouw VELUX raamdecoratie of zonwering monteert? Dankzij onze eigen montageservice nemen wij het werk voor je uit handen en wordt jouw nieuwe VELUX product vakkundig en snel gemonteerd.  

Tips en inspiratie

Op zoek naar trends, inspiratie of advies over het inrichten van je huis? Wij helpen je!

inhuis bij onze klanten: Familie de Jonge

2023 stond voor familie de Jonge in het teken van de verbouwing van hun woning in Heinenoord. De woning is een ware transformatie ondergaan. Om het luxueuze geheel af te maken, is familie de Jonge langsgegaan bij INHUIS Plaza voor bijpassende raambekleding.

Lees meer
Welke Somfy afstandsbediening - inhuis plaza

Somfy afstandsbediening: Welke moet ik kiezen?

Een Somfy afstandsbediening is van essentieel belang wanneer je raamdecoratie of zonwering met een Somfy motor aanschaft. In deze blog gaan we dieper in op de verschillende Somfy afstandsbedieningen en leggen wij uit welk type geschikt is voor jouw producten.

Lees meer
Hotel chique slaapkamer - inhuis plaza

Hotel chique slaapkamer: Tips en inspiratie

Een hotel chique slaapkamer in jouw eigen huis, hoe heerlijk klinkt dat? Van kleurenpaletten tot de meubels en decoratie, na het lezen van deze blog weet jij precies hoe je jouw slaapkamer kunt omtoveren tot een oase van rust en chique elegantie.

Lees meer
Geniet van het najaar met isolerende gordijnen

Geniet van het najaar met isolerende gordijnen

Hoe houden we ons huis behaaglijk en energiezuinig tijdens de koude maanden? Isolerende gordijnen zijn de oplossing. In deze blog vertellen we welke gordijnen isolerend werken én hoe je energie bespaart en toch je huis warm houdt.

Lees meer
INHUIS gordijnen in de woonkamer thumb

Wat voor gordijnen in de woonkamer?

Raamdecoratie is essentieel voor de woonkamerinrichting en met gordijnen kies je voor meer dan alleen privacy. Gordijnen voegen stijl, warmte en functionaliteit toe. In deze blog gaan we dieper in op de redenen waarom gordijnen een geweldige keuze zijn voor de woonkamer.

Lees meer
Toilet ideeën - Tips en inspiratie voor een sfeervolle ruimte thumb

Toilet ideeën: Inspiratie voor een sfeervolle ruimte

Is het interieur in jouw woning om door een ringetje te halen, maar is het kleinste kamertje in huis nog altijd kaal en steriel? Dan is het tijd om daar verandering in te brengen! Deze blog zit boordevol toilet ideeën om de kleinste ruimte in huis te transformeren.

Lees meer
Scroll naar boven