Verrijk je woonkamer met Shutters

Als je een landelijk of modern interieur hebt in je woonkamer is het mooi om te kiezen voor shutters als raamdecoratie. Shutters passen namelijk perfect bij verschillende woonstijlen en behoren daarom ook tot een van onze meest populaire producten. Dankzij de bijzondere kwaliteiten vormt iedere shutter een element van luxe in je woonkamer en creëer je een sfeervolle omgeving.

Creëer sfeer in de woonkamer met shutters

Door te kiezen voor shutters in je woonkamer, kies je voor een echte blikvanger. De houten lamellen geven de ruimte veel warmte en sfeer. Door de panelen of de lamellen te kantelen regel je eenvoudig de lichtinval. Zo kun je zelf bepalen hoeveel daglicht je binnen laat en hoeveel privacy je wenst. Wel zo fijn als je ‘s avonds lekker onderuitgezakt op de bank wilt liggen, zonder dat je buren mee kunnen kijken. Je kunt kiezen voor drie verschillende lamelbreedtes; 63 mm, 89 mm en 114 mm shutters. De breedte van de lamel bepaald de afstand tussen lamellen. Dus hoe groter de lamel, hoe meer afstand er tussen zit én dus hoe meer zicht je naar buiten toe hebt.

Ideale raamdecoratie woonkamer: shutters

Naast dat shutters er prachtig uit zien, zijn ze ook erg praktisch. Shutters zijn mogelijk op ieder soort raam. Of je nu een rond raam, een dakraam, een draai-kiep raam, een toog of een andere speciale vorm raam hebt. De shutters worden volledig op maakt gemaakt en sluiten daardoor ook perfect aan op jouw woonkamerraam. Je hebt de keuze om de shutters als geheel te openen of in twee delen. Ook maken we gebruik van geïntegreerde magneten, waardoor de sluiting mooi is weggewerkt.

Populair

in woonkamers: shutters met vouwrailsysteem

In de woonkamer heb je vaak te maken met openslaande- of schuifdeuren naar de tuin toe. Het is daarom belangrijk om voor raamdecoratie te kiezen die je eenvoudig omhoog trekt of opzij schuift, zodat de doorgang naar buiten vrij is. De ideale oplossing: shutters met een vouwrailsysteem. Je schuift de shutters gemakkelijk naar de zijkant, zodat je de deuren open kunt zetten in de zomer. Dit is niet alleen heel makkelijk, maar het zorgt ook voor veel licht in je woonkamer. Heb je grote ramen, openslaande- of schuifdeuren in je woonkamer en wil je met regelmaat genieten het daglicht dat binnenvalt? Dan zijn shutters met een schuifsysteem de ideale oplossing voor jou.

Shutter inspiratie voor jouw woonkamer

Steeds meer mensen kiezen voor shutters in de woonkamer. En dat is niet voor niks, want het staat prachtig! INHUIS Plaza biedt een ruime keuze in verschillende stijlen voor een passende look voor in jouw huis. Doe meer inspiratie op met onze shutter binnenkijkers. Drie verschillende projecten en drie verschillende stijlen. Of volg ons op Pinterest en Instagram voor de shutter inspiratie.

shutters woonkamer

Binnenkijken bij Marcel & Elsa
Shutters in een sfeervolle jaren ’30 woning in Barendrecht.

shutters eker raam

Binnenkijken bij familie
Jarmohamed-Ataoellah 

Stijlvolle witte shutters als raamdecoratie.

Binnenkijken bij familie bakker
Perfect gestylde vouwrail shutters tegen inkijk en de zon.

Kies voor de shutter die past in jouw woonkamer

Je kunt de shutters voor jouw woonkamer zelf samenstellen. Naast de afmetingen en de lamelbreedte kun je ook kiezen welk type hout, kleur en stijl je wilt.

Basswood shutters woonkamer
Basswood shutters (ook wel lindehout shutters genoemd) zijn gemaakt van hardhout die gemakkelijk te bewerken is. De shutters hebben een egale structuur en zijn licht van gewicht, waardoor de Basswood shutters een strakke uitstraling hebben. Perfect wanneer je kiest voor shutters in een moderne inrichting.

Ashwood shutters woonkamer
Ga je liever voor stoere en vooral klassieke shutters? Dan zijn er de Ashwood shutters. Ashwood shutters ( ook wel Manchurian Ash genoemd) hebben een zichtbare nerfstructuur van het hout. Deze nerfstructuur ontstaat vanwege de klimaatomstandigheden waarin de ‘Manchurian Ash Tree’ groeit.

De shutters zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Kies jij voor zwarte shutters in je woonkamer of voor tijdloze witte shutters? Bekijk de kleuren op onze website, vraag gratis kleurstalen op of kom eens langs in een van onze showrooms om de shutters zelf te ervaren.

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.

2001 - 2021 | Inhuis Plaza B.V.
Beoordelingen door klanten: 4.7 / 5 | 1670 reviews