Crazy Summerdeals: 20% korting!

SHUTTERS DRAAI-KIEPRAAM | BLEND SAMENSTELLEN

Shutters voor draairamen en kiepraam zijn de oplossing als u graag het raam opent of kantelt. De shutters voor draai en kiepramen worden namelijk op het kozijn gemonteerd. Zo bewegen de shutters altijd mee. De Blend Window Fashion shutters zijn verkrijgbaar in diverse kleure... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10 - 12 weken
Garantie: 3 jaar

Shutters draai-kiepraam | BLEND OP MAAT

Shutters voor draai en kiepramen kunnen op uw kozijn gemonteerd worden. Hierdoor bewegen de shutters altijd mee met de beweging van uw raam. U heeft bij het samenstellen van de raamshutters keuze uit twee houtsoorten, namelijk Basswood en Ashwood. De Blend Window Fashion shutters voor draai- en kiepramen zijn beschikbaar in lamelbreedtes van 63mm, 89mm en 114mm met maximale afmetingen 100 cm breed en 300 cm hoog.

Pluspunten en Minpunten

  • Gratis kleurstalen
  • Bepaal zelf de doorkijk en de lichtinval
  • FSC-gecertificeerd hout
  • Geschikt voor vochtige ruimtes
  • Draait mee met uw raam
  • Volledig naar wens samen te stellen
  • 3 jaar garantie
  • Geen minpunten

Shutters draai-kiepraam | BLEND

Shutters voor draairamen en kiepraam zijn de oplossing als u graag het raam opent of kantelt. De shutters voor draai en kiepramen worden namelijk op het kozijn gemonteerd. Zo bewegen de shutters altijd mee. De Blend Window Fashion shutters zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, lamelbreedtes en gemaakt van duurzaam FSC gekwalificeerd hout. De panelen van de shutters voor draai- en kiepramen zijn verkrijgbaar tot maximaal 100 cm breed bij 300 cm hoog.

Uitvoeringen Blend Window Fashion shutters voor draai kiepramen

Als INHUIS shutters op draai- en kiepramen monteert, verlengen wij de bevestiging in de klink en plaatsen vervolgend de klink van het raam op de raamshutters. Hierdoor kunt u uw raam eenvoudig bedienen en sluit de raamshutter perfect aan op uw kiep of kantelraam. Blend Window Fashion shutters zijn voorzien van een driezijdig profiel om de shutters volledig op het raam te kunnen monteren. Geïntegreerde magneten zorgen ervoor dat de shutters stevig op het raam blijven zitten. U heeft bij het samenstellen van de raamshutters keuze uit twee houtsoorten, namelijk Basswood en Ashwood. Basswood heeft een gladdere structuur en oogt wat strakker dan Ashwood. Ashwood bevat een nerfstructuur en bevat een grote dichtheid. Het hout is kwartiers gezaagd, dit betekent dat er tegen de nerf in is gezaagd om vervorming of kromtrekking te voorkomen. De bediening van de shutters is handmatig en kan via een tiltstok of verborgen bediening. De shutters van Blend Window Fashion voor draai kiepramen zijn beschikbaar in lamelbreedtes van 63mm, 89mm en 114mm met maximale afmetingen 100 cm breed en 300 cm hoog.

Voordelen van Blend Window Fashion shutters voor draai kiepramen

Shutters van Blend Window Fashion voor draai en kiepramen worden gemonteerd op het raam zelf hierdoor is uw raam perfect afgewerkt. U kunt de shutters volledig sluiten als u wilt slapen of douchen, maar ook weer openen als u daglicht wilt. U kunt de shutters volledig laten aansluiten op uw wensen vanwege de diverse kleuren, lamelbreedtes en houtsoorten die wij aanbieden. De Blend Window Fashion shutters voor draai- en kiepramen zijn vochtbestendig, isolerend én u kunt de raamshutters laten opnemen bij de financiering van uw hypotheek.

Gratis kleurstalen

Bent u ook nieuwsgierig naar de houtsoorten en wilt u deze in het echt zien en voelen? Vraag dan nu gratis stalen aan! U bent natuurlijk ook van harte welkom bij onze showrooms in Barendrecht of Naarden voor persoonlijk advies.

Shutters zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. Het hout van de shutters is afgewerkt met een speciale lak, waardoor het tegen condens en een spatje water kan. Shutters die in direct contact met water komen te staan vallen buiten de garantie. Houdt u er rekening mee dat de ruimte goed geventileerd moet worden.

Vooral shutters zijn uitermate geschikt voor bijzondere vormen ramen. Denk hierbij aan rond, trapezium, driehoek en bijvoorbeeld ovaal. Neem voor advies op maat contact met ons op. 

Shutters zijn grotendeels verduisterend, maar aangezien een shutter bestaat uit houten lamellen kan er lichtinval door de kieren komen. Shutters hebben een hoge isolatiewaarde.

Ja, dat kunnen wij. Onze ervaren monteurs kunnen de shutters vakkundig voor u monteren, wanneer het u uitkomt. Onze montageservice bieden wij aan voor een scherp tarief. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Ja, shutters zijn ook te leveren voor dak- en draaikiepramen. Neemt u voor meer informatie contact op met onze klantenservice.

Algemene informatie

Breedte van de lamel: 63 mm, 89 mm of 114 mm
Maximaal leverbare afmetingen: 100cm breed x 300cm hoog per paneel
Minimaal leverbare afmetingen: 152mm breed x 254mm hoog
Breedte van een enkel paneel: Minimaal 205mm tot maximaal 1000mm breed
Hoogte van een enkel paneel: Minimaal 380mm tot maximaal 3000mm hoog
Breedte twee panelen aan elkaa Minimaal 410mm tot maximaal 1320mm breed
Hoogte twee panelen aan elkaar Minimaal 380mm tot maximaal 3000mm hoog
Houtsoorten: Baswood, oftewel Lindehout met een gladde lamel
Ashwood, met nerfstructuur
Uitvoeringen: Klassieke uitvoering, met kraal
Moderne uitvoering, zonder kraal)
Bedieningsmogelijkheden: Tilstok
Verborgen bediening
Scharnieren: Standaard met opdekscharnieren
Verborgen scharnieren optioneel
RVS scharnieren optioneel voor in vochtige ruimtes