Crazy Summerdeals: 20% korting!

SHUTTERS | BLEND SAMENSTELLEN

Met de collectie standaard shutters creëert u eindeloze mogelijkheden met de lichtinval. De lamellen zijn van hout en kunt u zelf verstellen. De shutters van Blend Window Fashion zijn van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Deze sfeervolle shutters worden altijd voor ... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10 - 12 weken
Garantie: 3 jaar

Shutters | BLEND OP MAAT

De standaard shutters van Blend Window Fashion zijn leverbaar met panelen tot maximaal 1000mm breed en 3000mm hoog. De shutters zijn in twee houtsoorten verkrijgbaar. Basswood en Ashwood. Basswood wordt ook wel lindehout genoemd en dit houtsoort kenmerkt zich door het lage gewicht en de egale structuur. Lindehout is erg sterk, makkelijk te bewerken en heeft een strakke uitstraling doordat de lamel geheel glad is. Het Lindehout wordt zo duurzaam mogelijk verbouwd en gekapt, het is FSC-gekwalificeerd hout. Naast Lindehout bieden wij ook Ashwood shutters aan, dit is een exclusieve houtsoort met een zichtbare nerfstructuur. Deze nerfstructuur ontstaat door de klimaatomstandigheden waarin de boom groeit. Ashwood is zeer compact en daarom een zeer geschikt houtsoort.

Pluspunten en Minpunten

  • In verschillende houtsoorten verkrijgbaar
  • Mee te financieren in uw hypotheek
  • 3 jaar garantie
  • Vochtbestendig
  • Volledig naar wens samen te stellen
  • Hoge isolatiewaarde
  • Gratis kleurstalen
  • Geen minpunten

Shutters | BLEND

Met de collectie standaard shutters creëert u eindeloze mogelijkheden met de lichtinval. De lamellen zijn van hout en kunt u zelf verstellen. De shutters van Blend Window Fashion zijn van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Deze sfeervolle shutters worden altijd voor u op maat gemaakt en zijn in vele varianten verkrijgbaar. Met keuze uit lamelbreedtes van 63 mm, 89 mm of 114 mm, verschillende kleuren en meerdere houtsoorten kunt u de collectie standaard shutters volledig op uw wensen laten aansluiten. Met onze extra services zoals meetservice, montageservice en advies aan huis willen wij u graag volledig ontzorgen bij aankoop van dit luxeproduct.

Soorten standaard shutters van Blend Window Fashion

De houten lamellen zijn verkrijgbaar in een classic uitvoering (met kraal) en een moderne uitvoering (zonder kraal). De moderne uitvoering is net als de classic uitvoering egaal, maar de classic uitvoering bevat dunne lijnen aan de zijkant. Dit geeft een meer klassieke uitstraling. De bediening van de collectie standaard shutters kan door middel van een tiltstok of een verborgen bediening. De tiltstok bevindt zich op het midden van de houten lamellen, deze beweegt u heen en weer zodat de lamellen mee bewegen. Bij de verborgen bediening zit er aan de achterkant een aluminiumlat, waarbij u de lamellen beweegt om ze te openen en te sluiten.

Voordelen Blend Window Fashion shutters

De standaard shutters van Blend Window Fashion zijn voorzien van een luxe afwerking zoals een pen-gatverbinding, die voor een betere verlijming zorgt en wordt gezien als de sterkste houtverbinding. Uiteindelijk zorgt dit voor een lange levensduur van de shutter. Door een aanslag, de rand waar de shutter tegenaan sluit, zijn de standaard shutters kier dicht wat inhoudt dat er geen lichtkieren zullen zijn. Ook wordt onze collectie standaard shutters kwartiers gezaagd, zodat het hout niet gaat vervormen of kromtrekken. Door de geïntegreerde magneten sluiten de lamellen gemakkelijker en heeft u minder lichtinval. Ook zijn de sfeervolle shutters vochtbestendig, isolerend én u heeft de mogelijkheid de shutters mee te financieren in uw hypotheek! Wilt u het Basswood en Ashwood hout van onze standaard shutters in het echt zien en voelen? Vraag dan gratis stalen aan! Natuurlijk mag u ook altijd langskomen bij onze showroom in Barendrecht of Naarden voor advies en inspiratie.

Shutters zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. Het hout van de shutters is afgewerkt met een speciale lak, waardoor het tegen condens en een spatje water kan. Shutters die in direct contact met water komen te staan vallen buiten de garantie. Houdt u er rekening mee dat de ruimte goed geventileerd moet worden.

Vooral shutters zijn uitermate geschikt voor bijzondere vormen ramen. Denk hierbij aan rond, trapezium, driehoek en bijvoorbeeld ovaal. Neem voor advies op maat contact met ons op. 

Shutters zijn grotendeels verduisterend, maar aangezien een shutter bestaat uit houten lamellen kan er lichtinval door de kieren komen. Shutters hebben een hoge isolatiewaarde.

Ja, dat kunnen wij. Onze ervaren monteurs kunnen de shutters vakkundig voor u monteren, wanneer het u uitkomt. Onze montageservice bieden wij aan voor een scherp tarief. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Ja, shutters zijn ook te leveren voor dak- en draaikiepramen. Neemt u voor meer informatie contact op met onze klantenservice.

Algemene informatie

Breedte van de lamel: 63 mm, 89 mm of 114 mm
Maximaal leverbare afmetingen: 100cm breed x 300cm hoog per paneel
Minimaal leverbare afmetingen: 152mm breed x 254mm hoog
Breedte van een enkel paneel: Minimaal 205mm tot maximaal 1000mm breed
Hoogte van een enkel paneel: Minimaal 380mm tot maximaal 3000mm hoog
Breedte twee panelen aan elkaa Minimaal 410mm tot maximaal 1320mm breed
Hoogte twee panelen aan elkaar Minimaal 380mm tot maximaal 3000mm hoog
Houtsoorten: Baswood, oftewel Lindehout met een gladde lamel
Ashwood, met nerfstructuur
Uitvoeringen: Klassieke uitvoering, met kraal
Moderne uitvoering, zonder kraal)
Bedieningsmogelijkheden: Tilstok
Verborgen bediening
Scharnieren: Standaard met opdekscharnieren
Verborgen scharnieren optioneel
RVS scharnieren optioneel voor in vochtige ruimtes