Shutters in de slaapkamer

Shutters in de slaapkamer; het is misschien niet het eerste waaraan je dacht bij raamdecoratie voor in de slaapkamer, maar shutters zorgen ervoor dat je slaapkamer een chique ruimte wordt. Welke type shutter geschikt is voor de slaapkamer? Dat vertellen we in deze blog!

Shutters speciale vorm

Door de verschillende houtsoorten en kleuren waarin shutters verkrijgbaar zijn, kun je jouw shutters volledig naar wens en op maat samenstellen. De shutters zijn te verkrijgen in de houtsoorten Lindehout, Ashwood, Eiken en Abachi. De raamdecoratie wordt op maat gemaakt in onze fabriek, waardoor de shutters perfect aansluiten op het raam. 

Wanneer je shutters in de slaapkamer wenst, is het goed om te onthouden dat er altijd een klein beetje licht langs de lamellen komt. Hierdoor zorgen shutters niet voor 100% verduistering in de ruimte. Dit is heerlijk als je juist rustig gewekt wil worden door de opkomende zon. Wil je de slaapkamer wel volledig verduisteren? Dan is het beter om te kiezen voor een ander type raamdecoratie in de slaapkamer.

Shutters zijn mogelijk op ieder type raam

Of je nu een rond raam, dakraam, draai en kiepraam, toog of een andere speciaal raam hebt. De shutters zijn op ieder raam mogelijk. Doe alvast inspiratie op en bekijk hieronder de afbeeldingen van projecten die wij gedaan gerealiseerd.

Shutters in de slaapkamer
speciale shutters zwart
Rustige slaapkamer met witte shutters

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!

INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratiespecialist Annemiek

Houtsoorten binnen shutters

In de slaapkamer zien we dat er veel gebruik wordt gemaakt van de moderne shutters, omdat deze net iets strakker zijn en voor meer rust en eenheid zorgen in de ruimte. Basswood shutters (ook wel lindehout shutters genoemd) zijn gemaakt van een hardhout welke gemakkelijk te bewerken is. Deze shutters hebben een egale structuur en zijn licht van gewicht.

Ga jij liever voor een stoere en klassieke shutters? Dan zijn er de Ashwoord shutters. Ashwood shutters (ook wel Manchurian Ash genoemd) bevat een zichtbare nerfstructuur in het hout. Deze nerfstructuur ontstaat vanwege de klimaatomstandigheden waarin de ‘Manchurian Ash Tree’ groeit. De shutters zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren, bekijk de kleuren op onze website of kom eens langs in een van onze showrooms.

Shutters slaapkamer

Type houtsoorten

Wheathered-Teak Basswood

Basswood

Old-Teak Ashwood

Ashwood

O7077 Eiken

Eiken

Lichtbruinash Abachi

Abachi

Shutters vouwrailsysteem BLEND

Shutters met vouwrailsysteem

Overdag is het fijn als er in de slaapkamer veel licht binnenkomt en je de ramen open kunt zetten om de kamer te luchten. Mocht je in je slaapkamer de shutters naar de zijkant willen schuiven, dan kan dit met een vouwrailsysteem. Je schuift de shutters gemakkelijk opzij, zodat je het raam kunt openen.

Op inhuis plaza kun je rekenen

Heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms of neem contact op met onze klantenservice. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Kom kijken in onze showrooms

Showroom Voorschoten

Dinsdag t/m zaterdag 10:00 – 17:00

Showroom Waalwijk

Maandag t/m zaterdag 10:00 – 17:00

Showroom Barendrecht

Maandag t/m zaterdag 10:00 – 17:00

Showroom Woerden

Dinsdag t/m zaterdag 10:00 – 17:00

Showroom Naarden

Dinsdag t/m zaterdag 10:00 – 17:00

shutters showroom Waalwijk
Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven