Shutters in de slaapkamer

Shutters in de slaapkamer; het is misschien niet het eerste waaraan je dacht bij raamdecoratie voor in de slaapkamer, maar shutters zorgen ervoor dat je slaapkamer een chique ruimte wordt. 

Door de verschillende houtsoorten en kleuren waarin de shutters verkrijgbaar zijn kun je jouw shutters helemaal naar wens samenstellen. De shutters zijn te verkrijgen in de houtsoort Basswood en Ashwood. De raamdecoratie wordt op maat gemaakt in onze fabriek, waardoor de shutters perfect aansluiten op het raam. Let erop dat er door de kieren van de houten lamellen altijd een klein beetje licht in de slaapkamer valt. Wil je de slaapkamer volledig verduisteren, dan kun je beter kiezen voor een ander type raamdecoratie voor de slaapkamer.

Shutters zijn mogelijk op ieder type raam

Of je nu een rond raam, dakraam, draai en kiepraam, toog of een andere speciaal raam hebt. De shutters zijn op ieder raam mogelijk. Doe alvast inspiratie op en bekijk hieronder de afbeeldingen van projecten die wij gedaan gerealiseerd.

Houtsoorten binnen shutters

In de slaapkamer zien we dat er veel gebruik wordt gemaakt van de moderne shutters, omdat deze net iets strakker zijn en voor meer rust en eenheid zorgen in de ruimte. Basswood shutters (ook wel lindehout shutters genoemd) zijn gemaakt van een hardhout welke gemakkelijk te bewerken is. Deze shutters hebben een egale structuur en zijn licht van gewicht.

Ga jij liever voor een stoere en klassieke shutters? Dan zijn er de Ashwoord shutters. Ashwood shutters (ook wel Manchurian Ash genoemd) bevat een zichtbare nerfstructuur in het hout. Deze nerfstructuur ontstaat vanwege de klimaatomstandigheden waarin de ‘Manchurian Ash Tree’ groeit. De shutters zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren, bekijk de kleuren op onze website of kom eens langs in een van onze showrooms.

Shutters met vouwrailsysteem

Overdag is het fijn als er in de slaapkamer veel licht binnenkomt en je de ramen open kunt zetten om de kamer te luchten. Mocht je in je slaapkamer de shutters naar de zijkant willen schuiven, dan kan dit met een vouwrailsysteem. Je schuift de shutters gemakkelijk opzij, zodat je het raam kunt openen.

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.

2001 - 2021 | Inhuis Plaza B.V.
Beoordelingen door klanten: 4.7 / 5 | 1670 reviews