Shutters in de keuken

Ben jij op zoek naar passende raambekleding voor in de keuken? Shutters zijn ideaal voor de keuken, omdat ze vochtbestendig zijn en gereinigd kunnen worden.

Shutters op maat gemaakt

Shutters worden helemaal op maat gemaakt. Het maakt niet uit of je een klein, groot of een raam in een speciale vorm hebt. De shutters laten overdag veel licht door en je kan de lamellen zo kantelen zoals je het zelf fijn vindt. 

Onze shutters zijn gemaakt van Basswood en Ashwood, dit zijn kwalitatief hoogwaardige houtsoorten. Je kunt zelf kiezen of je voor een lamel gaat met gladde of een echt hout structuur. Ook bepaal je zelf de kleur van de lamellen. Wil jij graag de stand van de lamellen aan de hand van een zichtbare tiltstok bedienen of ga jij liever voor een clear view systeem, waarbij de bediening niet zichtbaar is? Stel jouw shutters helemaal zelf samen.

Shutters met vouwrailsysteem

Heb jij een grote raampartij in de keuken of zelfs openslaande deuren? Dan is er niets zo fijn als het openzetten van de deuren voor frisse lucht. Wanneer je kiest voor shutters met vouwrailsysteem schuif je de shutter gemakkelijk naar de zijkant en zet je het raam of de deur lekker open. Dit is niet alleen heel makkelijk het zorgt ook voor veel licht in de ruimte!

Lees onze blogs ‘Verrijk je woonkamer met shutters‘ of ‘Shutters in de badkamer: vochtbestendig & isolerend‘ als je jouw gehele woning wil upgraden met elegante shutters. 

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!
INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratie specialist
Annemiek

Stel shutters voor je keuken zelf samen

Heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen