Shutters in de keuken

Shutter met vouwrail keuken liggend

Ben jij op zoek naar passende raambekleding voor in de keuken? Shutters zijn ideaal voor de keuken, omdat ze vochtbestendig zijn en gereinigd kunnen worden.

Shutters op maat gemaakt

Shutters worden helemaal op maat gemaakt. Het maakt niet uit of je een klein, groot of een raam in een speciale vorm hebt. De shutters laten overdag veel licht door en je kan de lamellen zo kantelen zoals je het zelf fijn vindt. 

Onze shutters zijn gemaakt van Basswood en Ashwood, dit zijn kwalitatief hoogwaardige houtsoorten. Je kunt zelf kiezen of je voor een lamel gaat met gladde of een echt hout structuur. Ook bepaal je zelf de kleur van de lamellen. Wil jij graag de stand van de lamellen aan de hand van een zichtbare tiltstok bedienen of ga jij liever voor een clear view systeem, waarbij de bediening niet zichtbaar is? Stel jouw shutters helemaal zelf samen.

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!

INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratiespecialist Annemiek

Shutters met vouwrailsysteem

Overdag is het fijn als er in de slaapkamer veel licht binnenkomt en je de ramen open kunt zetten. Mocht je in je slaapkamer de shutters naar de zijkant willen schuiven dan kan dit ook met vouwrailsystemen. Je kunt de shutters dan heel makkelijk naar de zijkant schuiven. Dit is niet alleen heel makkelijk het zorgt ook voor veel licht in de ruimte.

Lees onze blogs ‘Verrijk je woonkamer met shutters‘ of ‘Shutters in de badkamer: vochtbestendig & isolerend‘ als je jouw gehele woning wil upgraden met elegante shutters. 

Zwarte shutters in de keuken - inhuis plaza
Shutter met vouwrail keuken
inhuis plaza - witte shutters keuken
Witte shutters in de keuken
Shutters eetkamer keuken

Stel de shutters voor je keuken samen

Heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms of neem contact op met onze klantenservice. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven