Shutters in de badkamer: vochtbestendig & isolerend

INHUIS - Shutters in de badkamer blog

Shutters worden veel gebruikt in de badkamer. Ze zijn namelijk stijlvol, geven veel privacy en zijn vochtbestendig. Door de speciale coating zijn ze goed bestand tegen vocht. Uiteraard is het wel belangrijk om de badkamer geregeld goed te ventileren.

Heb je een mooie lichte badkamer, dan zijn lichte shutters een mooie toevoeging. Maar wordt er in de badkamer gebruikt gemaakt van een mooie accentkleur is het mooi om deze terug te laten komen in bijvoorbeeld zwarte shutters.

Onze shutters

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!

INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratiespecialist Annemiek

Houtsoorten van shutters: voor welke kies jij?

Je kunt je shutters samenstellen in vier verschillende soorten hout:

Basswood shutters (ook wel lindehout shutters genoemd), is een hardhout die gemakkelijk te bewerken is. Deze shutters hebben een egale structuur en zijn licht van gewicht.

Ashwoord shutters zijn klassieke shutters. Ashwood shutters (ook wel Manchurian Ash genoemd) hebben een zichtbare nerfstructuur. Deze opengewerkte nerf ontstaat vanwege de klimaatomstandigheden waarin de ‘Manchurian Ash Tree’ groeit. 

Eiken shutters, ook wel bekend als populierenhout, is een sterke houtsoort met een grovere nerfstructuur. 

Abachi shutters hebben een duidelijk zichtbare nerfstructuur, voor een natuurlijke uitstraling. 

De shutters zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren, bekijk de kleuren op onze website of kom eens langs in een van onze showrooms.

Wheathered-Teak Basswood

Basswood

Old-Teak Ashwood

Ashwood

O7077 Eiken

Eiken

Lichtbruinash Abachi

Abachi

Heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven