Rolluiken zijn geluidswerend

De behuizing rondom de rolluiken zijn zelf niet geluidswerend bij het uitrollen van het rolluik. Heeft de buurman een feestje of woon je aan een drukke weg? Dan zijn rolluiken ideaal. De geluidsgolven ketsen namelijk voor een deel tegen de rolluiken af, waardoor je minder last hebt van geluidsoverlast. 

Zijn rolluiken inbraakwerend?

Rolluiken zijn niet inbraakwerend, maar wel inbraakvertragend. Heeft een inbreker het voorzien op je woning? Dan zal hij op een andere manier proberen binnen te komen. Gelegenheidsdieven worden wel afgeschrikt door de rolluiken. Rolluiken zorgen dan ook voor een veilig gevoel. Elektrische rolluiken zijn voorzien van een anti-optilbeveiliging, waardoor ze niet vanuit de buitenzijde omhoog kunnen worden geduwd. Dit is vooral tijdens de donkere dagen in de winter prettig. 

Kies jij voor elektrische rolluiken?

Je hebt de keuze uit elektrische rolluiken of rolluiken met handmatige bediening. Bij de elektrische rolluiken kan er een tijdslot geïnstalleerd worden, waardoor de elektrische rolluiken op het door jou gewenste tijdstip automatisch uitrollen. Ideaal wanneer je op vakantie bent of laat thuiskomt. 

Rolluiken zijn in wel 15 verschillende kleuren te bestellen, waardoor jij ze perfect kan laten passen bij jouw huis.

Heb je een keuze gemaakt?

INHUIS Plaza levert diverse merken rolluiken. De rolluiken van Verano worden binnen 4 tot 8 werkdagen geleverd. De rolluiken van het merk INHUIS worden in 15 werkdagen geleverd. Daarnaast heb je op de rolluiken 3 tot 5 jaar garantie. 

Tijdens de maand december hebben wij bij INHUIS Plaza een actie van maar liefst 50% korting op elk tweede rolluik. Shop dus nu snel jouw rolluiken online of kom een langs in een van onze showrooms! 

Shop nu jouw rolluiken online

 


VORIGE

Duurzame gordijnen

VOLGENDE

Raamdecoratie voor je schuifpui: wat kies jij?