INHUIS bij onze klanten: Familie Dits

Houten jaloezieën keuken wenge

Sinds een half jaar woont de familie Dits met hun pasgeboren dochtertje in hun prachtige nieuwe woning in Rhoon. De gehele woning is stijlvol ingericht, perfect gestyled en voorzien van smaakvolle raamdecoratie. IHUIS Plaza kreeg de mooie opdracht om houten jaloezieën, gordijnen en rolgordijnen te leveren voor diverse ruimtes in huis!

Stijlvolle houten jaloezieën in combinatie met gordijnen

In mei 2019 kreeg de familie de sleutel van hun nieuwe woning. Aan ieder detail dat je terugziet in de woning is veel aandacht besteed. De kleurtonen, meubels en accessoires zijn tot in de puntjes samengesteld en uitgekozen. Via bekenden kwam de familie Dits in aanraking met INHUIS Plaza. ‘We wisten van te voren al goed wat voor raamdecoratie we wilden hebben. Houten jaloezieën met een zichtbare nerf en gordijnen met een subtiele glans. In de showroom zijn we goed geholpen en geadviseerd. De adviseur kwam ook met het idee om voor een zwarte gordijnroede te gaan in plaats van wit, dit zou mooi staan bij de zwarte boxen van de verlichting. In de slaapkamer mochten de gordijnen wel wat meer glans hebben. De neutrale kleuren in contrast met zwart maakt het een mooi geheel’.  

Houten jaloezieën keuken wenge
Eetkamer houten jaloezieën wenge
Gordijnen en houten jaloezieën
Hoek eetkamer houten jaloezieën

‘Naast de kast is het bankje bij de eettafel toch wel één van mijn favoriete plekjes. Hier kan ik heerlijk rustig werken, zonder in de kijk te zitten’. 

Detailfoto houten jaloezieën
Slaapkamer details houten jaloezieën gordijnen
Kinderkamer houten jaloezieën
Woonkamer met gordijnen en houten jaloezieën

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!

INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratiespecialist Annemiek

Het stijlvolle moderne interieur is voorzien van de mooiste accessoires en meubels. Het hoekje in de woonkamer met de open kast is de echte blikvanger in het interieur. De donkere kast zorgt voor een prachtig contrast met de jaloezieën en lichte gordijnen.

Slaapkamer jaloezieën en gordijnen

Houten jaloezie 50mm | INHUIS Plaza

Houtsoort: Abachi
Lamelkleur: Wenge (4650)

Houten jaloezie 50mm | INHUIS Plaza (kinderkamer)

Houtsoort: Modern
Lamelkleur: Wit (2050)

Concrete | Vadain

Kleur: Beige (16)
Type plooi: Dubbel

Ben jij geïnspireerd geraakt of heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven