Crazy Summerdeals: 20% korting!

UITVALSCHERM FLORENCE | VERANO SAMENSTELLEN

Het Verano uitvalscherm Florence is een cassettescherm. Het doek wordt volledig in de cassette opgenomen in gesloten toestand, waardoor het doek volledig wordt beschermd tegen verschillende weersinvloeden en vuil. De keuze uit 180 verschillende doekkleuren zorgt ervoor dat u... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 15-20 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Uitvalscherm Florence | Verano OP MAAT

Het uitvalscherm wordt aan de gevel gemonteerd door middel van muursteunen. Door deze stevige constructie wordt het uitvalscherm zeer goed beschermd tegen zware weersomstandigheden.

Uitvoering Verano uitvalscherm Florence

De uitvalarmen van het scherm wind- en stormvast, waardoor u verzekerd bent van een extra lange levensduur van het uitvalscherm. Het Verano uitvalscherm Florence kan handmatig of elektrisch worden bediend. Voor optimaal gebruikersgemak kiest u voor een elektrische bediening met een Somfy motor. Voor de kleur van de cassette kiest u uit Technisch Zilver, RAL 9001 (ivoor) en RAL 9010 (wit). De maximale breedte van het uitvalscherm is 750 cm met een maximale uitval van 150 cm.

Pluspunten en Minpunten

  • Uitvalscherm tot 7,5 meter breed met een uitval van 1,5 meter
  • Gebruikersgemak met Somfy bediening
  • Doek is beschermd tegen vuil en slechte weersomstandigheden
  • Op maat gemaakt
  • 5 jaar garantie
  • Geen minpunten

Uitvalscherm Florence | Verano

Het Verano uitvalscherm Florence is een cassettescherm. Het doek wordt volledig in de cassette opgenomen in gesloten toestand, waardoor het doek volledig wordt beschermd tegen verschillende weersinvloeden en vuil. De keuze uit 180 verschillende doekkleuren zorgt ervoor dat u het uitvalscherm kunt samenstellen zoals u dat wilt, passend bij uw woning of terras.

Voordelen Verano uitvalscherm Florence

Door de wind- en stormvaste uitval armen is het uitvalscherm extra stevig en kunt u extra lang genieten van het Verano uitvalscherm Florence. De Somfy elektrische bediening zorgt voor extra comfort en kunt u de zonwering vanaf elke plek in uw huis met één druk op de knop bedienen. Het uitvalscherm van Verano wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Bovendien ontvangt u een garantie op de Verano onderdelen van vijf jaar lang.

Uitvalschermen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is. Het zijn eenvoudige en zeer effectieve schermen. Deze schermen, uitgerust met wind –of stormvaste armen zijn uitstekende schermen aan de kust, winderige plaatsen of op grote hoogtes.

Dit kan zeker! Het uitvalscherm wordt standaard met handmatige bediening geleverd, maar tijdens uw bestelproces kunt u ook (tegen meerprijs) kiezen voor elektrische bediening.

Het uitvalscherm wordt standaard geleverd met normale, stevige armen. Voor een meerprijs kunt u, tijdens het bestelproces, ook windvaste en zelfs stormvaste armen bestellen. 

Als u wilt voorkomen dat er atmosferische (het weer) aanslag zich gaat hechten en invreten op de coating en het aluminium, kunt u het beste een niet agressief schoonmaakmiddel gebruiken. Daarna is naspoelen en afnemen met een zeem voldoende.

De maatberekening doet u eenvoudig met behulp van onze online meetinstructie. Deze vindt u bij het product of bij de klantenservice. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. 

De maximale uitval van het uitvalscherm bedraagt 150 cm. 

INHUIS Plaza biedt u de keuze uit rechte of golvende volanten. Deze selecteert u makkelijk tijdens het bestelproces. U kunt ook kiezen om geen volant te nemen. Bij vouwgordijnen is de functie van de volant het tegenhouden van verkleuring. Bovendien kiest u bij een vouwgordijn voor een hele of een halve volant. 

Jazeker. Als u een zonnescherm van hetzelfde merk kiest heeft u de keuze uit (grotendeels) dezelfde stoffen. 

Het weer in Nederland kan best grillig zijn. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment kan er een fikse wind opsteken. En dan gaat het ook nog eens regenen. U kunt meteen naar huis om uw scherm in te draaien, maar het kan gelukkig ook makkelijker. Door het toepassen van een zon –en windautomaat helpt u om het risico op windschade te verkleinen. Bij teveel wind gaat uw zonwering direct in ook al blijft de zon op dat moment schijnen. Gaat de wind weer liggen dan zal na een ingestelde tijd en de zon schijnt nog steeds uw zonwering weer uitgaan. U kunt deze automaat ook uitrusten met een optionele regensensor.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hier over meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

De motor wordt tijdens de productie in het scherm geïntegreerd in de oprolbuis. Daar overheen wordt het doek of rolluikpantser gespannen. De 230V draad gaat naar de voeding.

INHUIS geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle aandrijvingen. Op alle besturingen zoals de afstandsbediening en zon- en windautomaat geeft INHUIS twee jaar fabrieksgarantie.

Wij adviseren dan om direct contact met ons op te nemen om uw probleem op te lossen. Kijkt u ook op onze klantenservice pagina voor meer informatie en downloads.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 750 cm
Maximale uitval: 150 cm
Standaarduitvoering: Technisch Zilver
RAL 9001 (ivoor)
RAL 9010 (wit)
Doorsnede kap: 126 mm breed x 110 mm hoog
Bediening: Handbediening
Elektrisch met afstandsbediening
Verschillende kleuren: 180
Extra opties: Windvaste uitvalarm met gasveer
Plafondsteunen
Extra opties handbediening: Mono binnen
Staaldraadwindwerk binnen of buiten, 40 kg
Staaldraadwindwerk binnen of buiten, 80 kg vanaf 4m