Crazy Summerdeals: 20% korting!

UITVALSCHERM MALLORCA | VERANO SAMENSTELLEN

Het Verano uitvalscherm Mallorca is een semi-cassette uitvalscherm. Doordat het doek volledig is opgenomen in de cassette in gesloten toestand, krijgt vocht en vuil geen kans om het doek te beschadigen. Met keuze uit maar liefst 180 verschillende doekkleuren kunt u precies d... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 15-20 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Uitvalscherm Mallorca | Verano OP MAAT

Het Verano uitvalscherm Mallorca is leverbaar tot een maximale breedte van 800 cm met een maximale uitval van 150 cm.

Uitvoering Verano uitvalscherm Mallorca

Door middel van zijkappen wordt het Verano uitvalscherm Mallorca aan uw gevel gemonteerd. Het Mallorca-speciaal uitvalscherm wordt aan uw gevel bevestigd door middel van muursteunen. Door deze bevestiging biedt het Mallorca-speciaal uitvalscherm extra veel stevigheid. Het Verano uitvalscherm Mallorca kunt u elektrisch of handmatig bedienen. Als u kiest voor elektrische bediening, kunt u het uitvalscherm openen en sluiten met een wandschakelaar of afstandsbediening. Met de motoren van Verano bent u verzekerd van onbezorgd gebruikersgemak.

Pluspunten en Minpunten

  • Uitvalscherm tot 8 meter breed met een uitval van 1,5 meter
  • Wind- en stormvaste armen
  • Keuze uit maar liefst 180 verschillende kleuren
  • Op maat gemaakt
  • 5 jaar garantie
  • Geen minpunten

Uitvalscherm Mallorca | Verano

Het Verano uitvalscherm Mallorca is een semi-cassette uitvalscherm. Doordat het doek volledig is opgenomen in de cassette in gesloten toestand, krijgt vocht en vuil geen kans om het doek te beschadigen. Met keuze uit maar liefst 180 verschillende doekkleuren kunt u precies de doekkleur kiezen die perfect bij u past. Uiteraard wordt het Mallorca uitvalscherm speciaal voor u op maat gemaakt. U ontvangt een garantie van vijf jaar op het Verano uitvalscherm Mallorca.


Voordelen Verano uitvalscherm Mallorca

Voor extra comfort kiest u voor een elektrische bediening. Door middel van een afstandsbediening kunt u het uitvalscherm bedienen. Het Verano uitvalscherm Mallorca is altijd passend bij uw woning of terras door de 180 verschillende kleuren waaruit u kunt kiezen. De kleur van de cassette is RAL 9010, RAL 9001 en RAL 7035. Het uitvalscherm bevat standaard windvaste armen. Dit zorgt ervoor dat de wind op mooie spanning blijft hangen en zal het doek minimaal opwaaien. Bovendien is het mogelijk om het uitvalscherm te bestellen met stormvaste armen, waardoor het uitvalscherm is beschermd tegen harde wind.

Uitvalschermen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is. Het zijn eenvoudige en zeer effectieve schermen. Deze schermen, uitgerust met wind –of stormvaste armen zijn uitstekende schermen aan de kust, winderige plaatsen of op grote hoogtes.

Dit kan zeker! Het uitvalscherm wordt standaard met handmatige bediening geleverd, maar tijdens uw bestelproces kunt u ook (tegen meerprijs) kiezen voor elektrische bediening.

Het uitvalscherm wordt standaard geleverd met normale, stevige armen. Voor een meerprijs kunt u, tijdens het bestelproces, ook windvaste en zelfs stormvaste armen bestellen. 

Als u wilt voorkomen dat er atmosferische (het weer) aanslag zich gaat hechten en invreten op de coating en het aluminium, kunt u het beste een niet agressief schoonmaakmiddel gebruiken. Daarna is naspoelen en afnemen met een zeem voldoende.

De maatberekening doet u eenvoudig met behulp van onze online meetinstructie. Deze vindt u bij het product of bij de klantenservice. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. 

De maximale uitval van het uitvalscherm bedraagt 150 cm. 

INHUIS Plaza biedt u de keuze uit rechte of golvende volanten. Deze selecteert u makkelijk tijdens het bestelproces. U kunt ook kiezen om geen volant te nemen. Bij vouwgordijnen is de functie van de volant het tegenhouden van verkleuring. Bovendien kiest u bij een vouwgordijn voor een hele of een halve volant. 

Jazeker. Als u een zonnescherm van hetzelfde merk kiest heeft u de keuze uit (grotendeels) dezelfde stoffen. 

Het weer in Nederland kan best grillig zijn. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment kan er een fikse wind opsteken. En dan gaat het ook nog eens regenen. U kunt meteen naar huis om uw scherm in te draaien, maar het kan gelukkig ook makkelijker. Door het toepassen van een zon –en windautomaat helpt u om het risico op windschade te verkleinen. Bij teveel wind gaat uw zonwering direct in ook al blijft de zon op dat moment schijnen. Gaat de wind weer liggen dan zal na een ingestelde tijd en de zon schijnt nog steeds uw zonwering weer uitgaan. U kunt deze automaat ook uitrusten met een optionele regensensor.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hier over meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

De motor wordt tijdens de productie in het scherm geïntegreerd in de oprolbuis. Daar overheen wordt het doek of rolluikpantser gespannen. De 230V draad gaat naar de voeding.

INHUIS geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle aandrijvingen. Op alle besturingen zoals de afstandsbediening en zon- en windautomaat geeft INHUIS twee jaar fabrieksgarantie.

Wij adviseren dan om direct contact met ons op te nemen om uw probleem op te lossen. Kijkt u ook op onze klantenservice pagina voor meer informatie en downloads.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 800 cm
Maximale uitval: 150 cm
Standaarduitvoering: RAL 9001 (ivoor)
RAL 9010 (wit)
Doorsnede kap: 102 mm breed x 97 mm hoog
Bediening: Handmatig
Elektrisch met afstandsbediening
Kleuren: 180
Extra opties: Stormvaste uitvalarm met RVS veer
Windvaste uitvalarm met gasveer