INHUIS bij onze klanten: Jeroen Hertzberger

Zwarte houten jaloezieën

Deze maand zijn wij INHUIS bij Jeroen Hertzberger en zijn vrouw Manu. Het stel heeft het huis vorig jaar gekocht en is er met Kerst gaan wonen samen met hun zoontje en hond.

Jeroen vertelt over de woning: 
“Bij het kopen van ons huis wisten we al dat we graag een aanbouw wilde nemen. Ik heb de tekeningen van de aanbouw gemaakt, omdat we zelf al een idee hadden hoe de uitbouw moest worden. We wilden daarnaast beiden graag een grote open keuken met kookeiland. We zijn heel blij met de aanbouw en keuken. De aanbouw heeft ervoor gezorgd dat we meer woon- en leefruimte hebben gekregen.

Het huis was redelijk af toen we het kochten, waardoor er niet veel geklust hoefde te worden. We hebben de muren geverfd, de meubels en raamdecoratie uitgezocht en als laatste nog wat leuke accessoires gekocht.”

Styling van de woning

"Het interieur van onze woning hebben we zelf samengesteld. Een aantal meubels hebben we van onze vorige woning in het centrum van Rotterdam meegenomen. De andere meubels hebben we nieuw gekocht waaronder de houten tafel, de bank en de accessoires die je in huis ziet staan.

We wisten al dat we houten jaloezieën wilden hebben. We twijfelden alleen nog over de kleur. De keuze lag tussen houten jaloezieën in dezelfde kleur als onze lichthouten vloer of een contrasterende kleur. Uiteindelijk hebben we gekozen voor zwart, een contrasterende kleur. Dit maakt het geheel wat speelser en zorgt toch voor een chique uitstraling. De hele woning is voorzien van zwarte houten jaloezieën, zowel beneden in de woonkamer en keuken, als boven op de slaapkamers en in de walk-in closet."

De hele woning is voorzien van zwarte houten jaloezieën, zowel beneden in de woonkamer en keuken, als boven op de slaapkamers en in de walk-in closet

En zo kwam Jeroen bij INHUIS Plaza terecht..

"Nadat de aanbouw zo goed als af was, zijn we gaan kijken voor raamdecoratie. Ik ben toen een beetje op internet gaan zoeken en kwam bij INHUIS Plaza terecht. Ik had INHUIS Plaza al vaker gezien op Instagram omdat ik Fred van Leer volg. Fred heeft ook van die mooie zwarte houten jaloezieën in zijn huis.

Ik heb INHUIS Plaza gebeld en jullie collega Eddy heeft mij meteen geholpen met het maken van een meetafspraak. Jullie meet- en montage team is bij ons langsgekomen en heeft alles opgemeten. Snel daarna werd ook alles gemonteerd, dit was binnen een paar uurtjes al gedaan. We zijn er erg blij mee!"

De kamer van Jeroen's zoontje

Product

Houten jaloezieën 50mm | INHUIS
Kleur: Zwart
Optie: Ladderband 25mm, zwart

Vraag of opmerking? Laat een berichtje achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.