INHUIS bij onze klanten: Familie Verhagen

houten jaloezieën

Sinds zes maanden woont de familie Verhagen aan een rustige straat in Gorinchem. De sfeervolle woning van familie Verhagen is voorzien van prachtige raamdecoratie en zonwering van INHUIS Plaza. Hierbij is geen enkele kamer achterwege gelaten!

Sfeervolle houten jaloezieën en rolluiken op maat

Het was even googelen, maar al snel kwam de familie uit bij INHUIS Plaza. De familie was op zoek naar een bedrijf die hen kon voorzien van prachtige raamdecoratie en zonwering voor het hele huis. Alsof het zo moest zijn, was er op dat moment een leuke aanbieding van INHUIS Plaza. Dat noem je nog eens een win-win situatie verteld Debby!

‘‘In de showroom in Woerden werden wij heel goed geholpen. Alles verliep erg soepel en zijn wij meer dan tevreden met het eindresultaat!’’ Debby had het al helemaal in haar hoofd en wist heel goed wat ze wilde. De eiken eettafel die ze hebben meegenomen uit hun vorige woning, was de basis van hun nieuwe interieurstijl. De raamdecoratie moest modern én sfeervol zijn en daarop aansluiten. Zo heeft de familie gekozen voor houten jaloezieën met een eiken look. Eikenkleur jaloezieën worden in vergelijking tot witte en zwarte houten jaloezieën minder snel gekozen. Voor degene die nog zoekende is naar de perfecte raamdecoratie, think twice want de foto’s liegen er niet om. Wat een plaatje!

houten jaloezieën
Houten jaloezieën

‘’Mijn favoriete plek in onze woning is dan toch wel het eetgedeelte en de keuken. De eiken jaloezieën en eettafel vinden wij de perfecte match. De betonnen keukenblok geeft echt het contrast en een moderne uitstraling tussen alle eiken elementen in huis.’’

houten jaloezieën
Enkele plisse hordeur
houten jaloezieën

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!

INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratiespecialist Annemiek

Dupli’s in frame

Dupli’s in frame zijn stijlvolle raamdecoratie en ideaal voor draai-kiepramen. Met het top down – bottom up systeem bedien je de raamdecoratie eenvoudig van boven naar beneden en andersom.

Dupli in frame KeJe
Dupli in frame KeJe
Dupli in frame KeJe

Rolluiken op maat

Rolluiken bieden veel voordelen. Ze houden niet alleen de zon goed buiten, maar zijn ook geluidswerend en isolerend. Dat laatste is niet alleen fijn voor in de zomer- én wintermaanden maar ook voor je portemonnee. Je kunt flink besparen op je energierekening! Wil je weten welke soorten zonwering er nog meer zijn? Lees hier meer over in ons blog.

EGP_030_Huis4web
Rolluiken 45 INHUIS
Rolluiken 45 INHUIS

Dupli in frame | KeJe

Stoftype: Verduisterend
Duette kleur: Lichtgrijs (C5230)
Systeemkleur: Antraciet (7016)

Houten jaloezie 50 mm | INHUIS

Houtsoort: Eiken
Lamelkleur: Eiken (AN8350)

Enkele plisse hordeur | Unilex

Systeemkleur: Wit (RAL9010) 
Kleur gaas: Zwart

Rolluik 45 | INHUIS

Systeemkleur: Antraciet (anthracite_7016)
Kleur lamel: Antraciet (anthracite_7016)

Fotografie: Emma Groenenboom 

Ben jij geïnspireerd geraakt of heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven