inhuis bij onze klanten: Familie Jarmohamed-Ataoellah

Witte shutters

Een prachtig huis met shutters als raamdecoratie. Familie Jarmohamed-Ataoellah heeft gekozen voor shutters als raamdecoratie in hun woning in Barendrecht. Deze lijn hebben ze door heel het huis getrokken en geen één raam is vergeten. Zo zijn ook de dakramen voorzien van een prachtige shutter. 

Stijlvolle witte shutters

Simone vertelt: ‘We wonen hier nu 1,5 jaar en hebben veel gedaan aan de woning. Er is een nieuwe moderne keuken geplaatst, een oude toog weggehaald, gestukt en alle ramen voorzien van raamdecoratie.

Oorspronkelijk komt de familie uit Capelle aan den IJssel en waren ze eigenlijk niet op zoek naar een nieuwe woning. Tot spontaan deze woning in Barendrecht op hun pad kwam. ‘We zijn ondanks de vele geïnteresseerden toch gaan kijken en we waren gelijk verkocht na één bezichtiging. Omdat er meerdere kijkers waren die interesse hadden, dachten we niet dat we het zouden worden. Uiteindelijk waren wij toch de gelukkige kopers en is alles heel snel gegaan.’

Een combinatie van een modern en klassiek interieur met een Engelse touch

‘De interieurstijl is een combinatie van een modern interieur door de keuken en bank in combinatie met een klassiek interieur met een Engelse touch door de andere meubels. Mijn favoriete hoekje is het bankje bij het raam.

Om de verwarming te bedekken heb ik op Pinterest inspiratie opgedaan voor een zithoekje. De kussens zijn van dezelfde stof gemaakt als de bank. Zo past alles mooi bij elkaar. Alle verwarmingen hebben we weggewerkt met een ombouwkast of een bureau. De kast en de raamdecoratie sluiten zo goed op elkaar aan dat het lijkt alsof het één geheel is.’

“Shutters vonden we erg mooi en stijlvol. Het plan was om eerst alleen beneden in de woonkamer en keuken shutters te plaatsen, uiteindelijk hebben we ieder raam meegenomen en is het een mooi geheel geworden.”

Shutters als raamdecoratie

De gehele woning is voorzien van prachtige witte shutters van Blend. Er is geen raam vergeten: van dakraam tot wc raam. ‘In ons vorig huis hadden we mooie Roman Blinds (vouwgordijnen). Deze vonden we ook erg mooi, maar we wilde niet weer hetzelfde in het nieuwe huis. Shutters vonden we erg mooi en stijlvol. We hebben één lijn doorgetrokken door heel het huis. Het plan was om eerst alleen beneden in de woonkamer en keuken shutters te plaatsen, maar om er een geheel van te maken en voor het buitenaanzicht moesten er dan ook 3 ramen aan de straatkant voorzien worden van shutters. Uiteindelijk hebben we ieder raam meegenomen en is het een mooi geheel geworden.

Ervaring met inhuis plaza

In hun vorige woning is familie Jarmohamed-Ataoellah toevallig met inhuis plaza in aanraking gekomen toen ze op zoek waren naar een zonnescherm en horren. De ervaring was erg positief met inhuis. We zijn goed geholpen, waardoor we voor de raamdecoratie van onze nieuwe woning weer bij inhuis zijn teruggekomen.’

Shutters | Blend

Kleur: Wit (WH-100)
Lamelbreedte: 89 mm
Stijl: Klassiek
Bediening: Verborgen

Fotografie: Emma Groenenboom  

Ben jij geïnspireerd geraakt of heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven