inhuis bij onze klanten: Familie Wennekes

Midden in het centrum van Rotterdam wonen, tussen de gloednieuwe Markthal en de hippe Pannekoekstraat, dat is voor veel starters een droom. Benny en Michelle hebben hun trendy appartement in de stad onlangs flink opgeknapt en daar hoorde ook nieuwe raamdecoratie op maat bij. Ze kozen voor de witte houten jaloezieën van inhuis plaza. 

Witte houten jaloezieën in een trendy appartement in de stad

Onze klanten aan het woord:

Doordat we dubbel glas hebben is er van geluidsoverlast gelukkig weinig sprake. Daarom waren we vooral op zoek naar raamdecoratie waarmee we zelf wel naar buiten kunnen kijken, maar ook de inkijk kunnen beperken. Houten jaloezieën zijn niet alleen heel stijlvol, ze zijn ook erg functioneel. Zo kunnen we door de stand van de lamellen te draaien gemakkelijk de inkijk verminderen. 

Ik vind het zelf heel fijn dat de raamdecoratie ook nog helemaal opgehaald kan worden, al gebruiken we dat in de praktijk helemaal niet vaak. 

Omdat we een groot raam hebben in de ruime woon- en eetkamer hebben we voor de 50mm brede lamel gekozen. Hiermee hebben we bijna hetzelfde effect als met shutters. We hebben uiteindelijk gekozen voor de witte houten lamellen, omdat we zo een lichte en ruime woonkamer behouden. 

Ik geniet elke dag van het uitzicht op de gezellige Meent, maar ook van onze prachtige houten jaloezieën! 

Michelle Wennekes – Rotterdam

De houten jaloezieën kunnen gemakkelijk opgehaald worden
De witte houten jaloezieën houden het appartement ruim en licht
Door de stand van de lamellen te draaien beperk je de inkijk

Ben jij geïnspireerd geraakt of heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven