inhuis bij onze klanten: Familie Verboven

houten jaloezie

Sinds twee jaar woont de familie Verboven in hun zelfgebouwde woning in het Brabantse Oisterwijk. Op de plek waar vroeger een school stond, staan nu 6 prachtige nieuwe woningen. De woning van de familie Verboven is helemaal zelf bedacht en ontworpen samen met een architect. 

Zwarte houten jaloezieën en shutters

Keuze raamdecoratie

Van stalen deuren tot raamdecoratie, alles is op maat gemaakt en past perfect bij de stijl van de woning. De zwarte shutters en houten jaloezieën verrijken de mooi ingerichte ruimtes. Joyce vertelt ‘Bij zwarte aluminium kozijnen horen mooie strakke shutters en jaloezieën. De raamdecoratie is goed donker, dicht en vooral verduisterend in de slaapkamers’.

‘Het mooiste plekje in huis vinden we de keuken en de groene “chill” room van de kids, zoals ze dit zelf noemen’

Inspiratie

De moderne en landelijke stijl komt overal in huis terug en maakt van de verschillende ruimtes en hoekjes een mooi geheel. Inspiratie haalt familie Verboven uit de interieurbladen en via Pinterest en Instagram. ‘Het mooiste plekje in huis vinden we de keuken en de groene “chill” room van de kids, zoals ze dit zelf noemen’. 

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!

INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratiespecialist Annemiek

Service inhuis plaza

Via, via is de familie Verboven bij inhuis plaza terecht gekomen waar ze voor bijna alle ruimtes shutters en jaloezieën besteld hebben. De monteurs monteerde alle raamdecoratie in een dag. ‘inhuis plaza is voor ons een super leverancier en… wat een service! We hebben al heel veel mensen jullie richting ingestuurd die uiteindelijk net zo tevreden zijn als wij’.

‘inhuis plaza is voor ons een super leverancier en… wat een service! We hebben al heel veel mensen jullie richting ingestuurd die uiteindelijk net zo tevreden zijn als wij’.

‘Bij zwarte aluminium kozijnen horen mooie strakke shutters en jaloezieën. De raamdecoratie is goed donker, dicht en vooral verduisterend in de slaapkamers’

Houten jaloezie 70mm | inhuis

Kleur: Zwart
Afwerking: ladderkoord

Shutters | Blend

Houtsoort: Basswood
Kleur: Black
Uitvoering: Modern

Ben jij geïnspireerd geraakt of heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven