inhuis bij onze klanten: Familie van der Baan

Familie van der Baan woont sinds 3 maanden in hun compleet verbouwde vrijstaande woning midden in de open natuur in de gemeente Goeree-Overflakkee. De verbouwing en inrichting van de woning hebben ze helemaal zelf naar eigen smaak en wensen verzorgd, met lichte inbetween gordijnen in de woonkamer en donkere verduisterende gordijnen in de slaapkamers.

Gordijnen en rolgordijnen in een landelijk interieur

Marianne vertelt: “We hadden altijd al de wens gehad om in de polder te gaan wonen en zagen ineens een te koop bord in de tuin staan. De woning, eigendom van Natuurmonumenten, kon je tijdens twee kijkdagen bekijken. We zijn er spontaan heen gegaan en waren enthousiast! Voor het kopen van de woning moesten we een bod uitbrengen en een brief schrijven met onze beweegredenen. En ineens waren we de nieuwe eigenaar, zonder dat ons eigen huis verkocht was! De omgeving wordt volop door ontwikkelt door Natuurmonumenten. Ze zijn nu bezig om een natuurgebied aan te leggen.”

Inspiratie en raamdecoratie

Het interieur heeft een landelijk stijl met veelal betonlook. Dit is overal in meegenomen. In de woonkamer, de keuken, de hal en de badkamer. De grint kleuren zorgen voor een rustig geheel. “De inspiratie voor het interieur is eigenlijk spontaan in mijn gedachten ontstaan. In een woonwinkel kwam ik de kleurtinten tegen en ik vond ze zo goed bij elkaar passen dat ik ze in huis heb toegepast. We hebben gekozen voor zwarte gordijnen, omdat dit goed past bij de rest van de kleuren in het interieur en omdat ze rust uitstralen. Maar vooral omdat mijn zoon graag een donkere slaapkamer wilt!’’

“Toen we in de showroom de gordijnen voor de slaapkamers aan het uitzoeken waren, zag ik deze gordijnen ineens in het rek voorbij komen. Ik vond ze zo mooi dat ik ze gelijk heb besteld voor in de woonkamer.”

In de woonkamer is gekozen voor lichte inbetween gordijnen. Deze geven voldoende lichtinval en zorgen ervoor dat je kunt blijven genieten van de natuur en het uitzicht buiten. “Toen we in de showroom de gordijnen voor de slaapkamers aan het uitzoeken waren, zag ik deze gordijnen ineens in het rek voorbij komen. Ik vond ze zo mooi dat ik ze gelijk heb besteld voor in de woonkamer.”

Ervaring met inhuis plaza

“Via een radiocommercial zijn we bij inhuis plaza terecht gekomen. Eerst voor onze vorige woning, maar door de fijne ervaring en goede service ook voor deze woning. We zouden ook buiten nog graag nieuwe zonwering willen hebben, als volgend project.”

Inbetween Vadain

Stof: Dons
Kleur: Grijs

Overgordijnen Vadain

Stofnaam: Today
Stoftype: Semi verduisterend
Kleur: Black 95

Rolgordijn inhuis

Stoftype: Standaard
Kleur: Zwart, 9005

Ben jij geïnspireerd geraakt of heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven