Rolluiken

[[filter_text.title]]

Rolluiken van INHUIS Plaza hebben verduisterende, geluidswerende en isolerende eigenschappen. Wij bieden rolluiken aan van eigen merk INHUIS, Verano® en Luxaflex®. Alleen kwalitatief hoogwaardige merken waarbij veiligheid en comfort van belang zijn. Rolluiken zijn verduisterend en daarmee zeer geschikt voor in de slaapkamer. Rolluiken vermijden eveneens dat mensen kunnen binnen kijken in uw woning.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9.1 van 10
938 Klantenbeoordelingen op
2017-11-20
Super service
Super service, klantvriendelijk en heel beleefde en aardige monteurs!
Lees meer..

Rolluik

Bent u op zoek naar een zonwering die zowel geluidwerend, inbraakwerend, warmtewerend, zonwerend en vochtwerend is? Dan kiest u voor een rolluik. Bovendien bent u verzekerd van veel privacy met een rolluik. Tijdens de warme zomerdagen houdt u de warmte buiten wanneer u het rolluik gesloten houdt. Tegelijkertijd behoudt u de warmte juist binnen tijdens de koude winterdagen.

Rolluik op maat gemaakt

Verano biedt voldoende mogelijkheden in zowel hoogte als breedte voor uw rolluik. Daarom kan het rolluik altijd speciaal voor u op maat gemaakt en is het rolluik altijd passend aan uw gevel. Bovendien ontvangt u maar liefst vijf jaar fabrieksgarantie op uw rolluik op maat!

Diverse kleurmogelijkheden

Om het rolluik op uw persoonlijke wensen aan te laten sluiten, is er voldoende mogelijkheid om de juiste kleur te kiezen. Verano biedt diverse kleurmogelijkheden aan, zoals wit, crème, beige, houtkleur, donkerbruin, grijs, antraciet en zwart. Op deze manier sluit het rolluik altijd aan op uw wensen en woning.

Uw rolluik online bestellen

Bij INHUIS Plaza kunt u uw rolluik eenvoudig online bestellen. Kies allereerst het type en de uitvoering die passend is bij uw persoonlijke situatie. U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze meet- en montageservice, waarbij u al het werk aan ons overlaat. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf op te meten en te monteren. Hier kiest u voor in de laatste stap tijdens het bestellen. Vervolgens kunt u op ‘klik en bestel’ klikken, waarna het rolluik in uw winkelwagen belandt. Uiteindelijk wordt het product gratis thuisbezorgd.

Bekijk de mogelijkheden in onze winkels

Het is logisch dat u het misschien lastig vindt om de kleur en het type te bepalen. Ook begrijpen wij het dat u misschien behoefte heeft aan extra informatie of deskundig advies. Daarom bent u altijd welkom in één van onze showrooms. U vindt onze showrooms in Barendrecht (Zuid-Holland) en Naarden (Noord-Holland). De showroom in Naarden is gelegen in het Gooi, vlakbij Amsterdam en Almere. In Barendrecht vindt u de showroom naast de IKEA Barendrecht, afslag 20 vanaf de snelweg. Binnenkort openen wij onze derde showroom en daarmee eerste in België!

Onze merken

De rolluiken die wij aanbieden zijn van het merk Verano. Verano staat voor innovatieve producten, die continu geoptimaliseerd worden. Daarmee kiest u met een Verano product altijd voor de nieuwste normen en trends. Comfort staat hierbij centraal. Dankzij de hoge kwaliteit van de zonwering producten bespaart u zowel ’s zomers als ’s winters energie. Daarmee zijn de producten van Verano ook erg duurzaam.