INHUIS bij onze klanten: Interieurblogger Kelly

Bohemian gordijnen

Interieurblogger Kelly heeft een eensgezinswoning waarvan je kunt dromen. Perfect gestyled en voorzien van de leukste accessoires. INHUIS Plaza leverde Bohemian gordijnen voor haar woonkamer met zwarte inslagringen, want die waren volgens Kelly nodig aan vervanging toe. 

Kelly vroeg een aantal kleurstalen op. 'Ik had online een paar kleurenstalen aangevraagd en deze kleur paste het beste bij onze inrichting. Daarna hebben we ze op de site van INHUIS plaza online besteld. Een makkelijke manier! Gelukkig maar, want we willen geen moeilijke toestanden meer met gordijnen ;).' 

De gordijnen werden geleverd en zelf gemonteerd door Kelly. Bekijk het resultaat op onderstaande foto's!

Lees het blog van interieurblogger Kelly over de Bohemian gordijnen


De geleverde kleurstaal van de gordijnenWILT U LIEVER THUIS GEADVISEERD WORDEN? Maak een afspraak met één van onze adviseurs!

Het team van INHUIS Plaza bestaat uit ervaren specialisten die met liefde voor het vak elke dag de uitdaging aangaan om de mooiste raamdecoratie en zonwering op maat voor u uit te zoeken. Wij begrijpen als geen ander dat het prettig is om in uw eigen huis de keuze te kunnen maken, daarom komen wij graag langs voor een advies aan huis.