INHUIS bij onze klanten: Familie Bakker

Stijlvolle shutters

Interieuradviseuse Carola Bakker woont samen met haar man en twee dochters in hun zelfgebouwde woning. Perfect gestyled en voorzien van de nieuwste interieurtrends. INHUIS Plaza leverde shutters voor de keuken tegen inkijk en de zon.

"De inrichting en styling heb ik zelf gedaan. Ondanks dat ik werkzaam ben als interieuradviseuse, is het stylen van je eigen woning veel lastiger" 

In mei woont de familie Bakker hier 3 jaar. De voormalige boerderij met landbouwgrond heeft plaats gemaakt voor een prachtige zelfgebouwde droomwoning. “Mijn man droomde al jaren van het bouwen van een eigen huis en toen kwam dit op ons pad. Een kavel in een woonwijk, dat zie je niet vaak. Samen met mijn man en een architect hebben we alles zelf ontworpen en bedacht. De inrichting en styling heb ik wel zelf gedaan. Ondanks dat ik werkzaam ben als interieuradviseuse, is het stylen van je eigen woning veel lastiger. Bij een klant is het veel gemakkelijker om te zeggen: “je moet echt voor dit gaan.”

Inspiratie haalt Carola overal vandaan. Omdat het haar vak is, is ze van alle trends op de hoogte. “We hebben destijds erg getwijfeld over een donkere keuken. Dat zag je toen nog helemaal niet veel en we waren bang dat het niet tijdloos zou zijn. Tegenwoordig zie je heel veel donkere keukens en zijn we blij dat we hiervoor gekozen hebben.”

Een goede zonwering aanschaffen was voor Carola niet gemakkelijk. “De keuken is een grote open ruimte met veel ramen. Dit was een bewuste keuze, maar nu er bij ons achter ook woningen worden gebouwd, werd het noodzakelijk om iets voor de ramen te hangen. Buitenzonwering viel al snel af, omdat het huis wit is en er dan een cassette op de gevel bevestigd zou moeten worden. Dit vonden we niet mooi. Uiteindelijk kwamen we uit op shutters. Ik kende INHUIS Plaza al en het voelde gelijk goed. De monteur heeft goed meegedacht hoe de shutters het beste gemonteerd konden worden. Ze vallen nu mooi tussen de pilaren in, waardoor het goed bij de pui past en het erin wegvalt.”

"De shutters vallen nu mooi tussen de pilaren in, waardoor het goed bij de pui past en het erin wegvalt" 

Product

Shutters vouwrail | BLEND
Houtsoort: Ashwood
Kleur: Antraciet
Uitvoering: Modern

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.

Ontvang GRATIS het inspiratieboek voor jouw raamdecoratie & zonwering!

 

Doe ideeën op met behulp van 63 pagina’s vol

inspiratie voor jouw droomhuis!

Door de aanvraag van het gratis inspiratieboek ga je ermee akkoord dat we één keer per maand een inspirerende mailing sturen. Hier kun je je natuurlijk elk moment weer voor afmelden.

✓ Leuke binnenkijkers bij klanten
✓ Handige tips & inspiratie
✓ Nieuwste acties als eerste in je mailbox

 

Wij sturen je één keer per maand een inspirerende mailing.

En beloofd, je krijgt geen spam.

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Inhuis Plaza jouw gegevens verwerkt