inhuis bij onze klanten: Familie Van de Kamp

In een fijne nieuwbouwwijk in Rhoon woont de familie van de Kamp sinds 1,5 jaar samen met hun twee zoontjes. Als zonwering hebben zij gekozen voor screens en een zonnescherm aan de achterkant van hun woning. 

Screens en een zonnescherm als zonwering

Door goede ervaringen bij familie is Familie van de Kamp bij inhuis plaza terecht gekomen. ‘Mijn broer en andere kennissen hadden al eerder zonwering bij inhuis gekocht en waren erg positief. Ook wij zijn goed geholpen. Tijdens de meetafspraak werd ook goed geadviseerd over de kleur van frame van de zonwering. Bram raadde ons aan dezelfde kleur frame te kiezen als de kozijnen, zodat dit een mooi geheel zou worden. Hier hadden we zelf nog niet over nagedacht en we zijn dan ook blij met het uiteindelijke resultaat. We zijn zelfs zo tevreden dat we gelijk een vervolgafspraak hebben gemaakt voor de aanschaf van horren.’

‘We zijn erg tevreden met het resultaat en hebben gelijk een vervolgafspraak gemaakt voor de aanschaf van horren’.

Ritz Screen V550 | Verano

Doekkleur: Zwart
Systeemkleur: Ivoor (RAL9001)
Type motor: Somfy IO motor

Fiora Grande | Luxaflex®

Doekkleur: Zwartwit 2811
Systeemkleur: Lava-grijs
Uitval: 3 meter
Bediening: Somfy IO motor

Ben jij geïnspireerd geraakt of heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven