INHUIS bij onze klanten: Familie Meijer

Perfect gestylde rolgordijnen, overgordijnen en vouwgordijnen

Schitterend middenin het Hoeksche Waardse landschap ligt deze prachtige karakteristieke vrijstaande woning. Een voormalig jachthuis dat in 1917 in opdracht van één van de directeuren van de Holland America Line gebouwd is. Sinds augustus is de familie Meijer hier komen wonen vanuit Nesselande. 

“We hebben de woning volledig verbouwd en naar onze eigen smaak ingericht.” Het hele interieur is perfect afgestyled tot in de kleinste details. Samen met haar man heeft mevrouw Meijer alles zelf uigekozen.

Raamdecoratie voor iedere ruimte

De familie Meijer wilde graag subtiele raambekleding waarbij het open uitzicht door de grote raampartijen behouden blijft. “We vonden het zonde om nog meer raamdecoratie voor de grote ramen te hangen omdat er mooi licht door naar binnen valt.” De witte rolgordijnen van INHUIS hebben een mooie brede onderlat, waardoor de rolgordijnen een luxe uitstraling krijgen. Het is een mooie oplossing voor de ramen in de woonkamer en keuken. De overgordijnen in de woonkamer passen goed bij de rolgordijnen en geven het interieur de nodige warmte. Ook de vouwgordijnen in de slaapkamers passen uitstekend bij het interieur. 

“Door de grote ramen kunnen we genieten van het prachtige open uitzicht”

Mooiste plekje in huis

De plekjes in huis waar de familie Meijer het meeste trots op zijn, zijn de woonkamer en de keuken. “Door de grote ramen kunnen we genieten van het prachtige open uitzicht. Vooral in de zomer wanneer alles mooi is vol gebloeid en de schaapjes in de weide lopen, hier naast onze oprit. We hebben weinig inkijk in de woning, waardoor we de ramen mooi open kunnen houden.”

Rolgordijnen keuken
Rolgordijnen in de keuken

“Nu ze hangen ben ik juist blij met de gordijnen en vind ik ze erg mooi” 

Ervaring met INHUIS Plaza

“Bij onze vorige woning heeft INHUIS Plaza ook de raamdecoratie verzorgd. In de showroom zijn we goed geholpen, er werd rustig de tijd voor ons genomen door Annemiek. Ze heeft ons veel verschillende stoffen laten zien van de gordijnen en geadviseerd wat het beste zou passen. 

De gordijnen hadden in de showroom een beetje een glinstertje. Hierdoor twijfelde ik of het wel mooi zou staan. Nu ze hangen, ben ik juist blij met de gordijnen en vind ik ze erg mooi.”

slaapkamer inrichten

Producten

– Entree
  Gordijnen en Embrasse Vriesco, kleur 15
– Woonkamer en keuken
  Rolgordijnen INHUIS, kleur wit en gordijnen Vadain, kleur off white
– Slaapkamers
  Vouwgordijn Vadain, kleur off white

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen