inhuis bij onze klanten: Familie Meijer

Schitterend middenin het Hoeksche Waardse landschap ligt deze prachtige karakteristieke vrijstaande woning. Een voormalig jachthuis dat in 1917 in opdracht van één van de directeuren van de Holland America Line gebouwd is. Sinds augustus is de familie Meijer hier komen wonen vanuit Nesselande. 

Perfect gestylde rolgordijnen, overgordijnen en vouwgordijnen

“We hebben de woning volledig verbouwd en naar onze eigen smaak ingericht.” Het hele interieur is perfect afgestyled tot in de kleinste details. Samen met haar man heeft mevrouw Meijer alles zelf uigekozen.

Raamdecoratie voor iedere ruimte

De familie Meijer wilde graag subtiele raambekleding waarbij het open uitzicht door de grote raampartijen behouden blijft. “We vonden het zonde om nog meer raamdecoratie voor de grote ramen te hangen omdat er mooi licht door naar binnen valt.” De witte rolgordijnen van inhuis hebben een mooie brede onderlat, waardoor de rolgordijnen een luxe uitstraling krijgen. Het is een mooie oplossing voor de ramen in de woonkamer en keuken. De overgordijnen in de woonkamer passen goed bij de rolgordijnen en geven het interieur de nodige warmte. Ook de vouwgordijnen in de slaapkamers passen uitstekend bij het interieur. 

“Door de grote ramen kunnen we genieten van het prachtige open uitzicht”

Mooiste plekje in huis

De plekjes in huis waar de familie Meijer het meeste trots op zijn, zijn de woonkamer en de keuken. “Door de grote ramen kunnen we genieten van het prachtige open uitzicht. Vooral in de zomer wanneer alles mooi is vol gebloeid en de schaapjes in de weide lopen, hier naast onze oprit. We hebben weinig inkijk in de woning, waardoor we de ramen mooi open kunnen houden.”

Rolgordijnen keuken

“Nu ze hangen ben ik juist blij met de gordijnen en vind ik ze erg mooi” 

Rolgordijnen in de keuken

Ervaring met inhuis plaza

“Bij onze vorige woning heeft inhuis plaza ook de raamdecoratie verzorgd. In de showroom zijn we goed geholpen, er werd rustig de tijd voor ons genomen door Annemiek. Ze heeft ons veel verschillende stoffen laten zien van de gordijnen en geadviseerd wat het beste zou passen. 

De gordijnen hadden in de showroom een beetje een glinstertje. Hierdoor twijfelde ik of het wel mooi zou staan. Nu ze hangen, ben ik juist blij met de gordijnen en vind ik ze erg mooi.”

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!

INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratiespecialist Annemiek

Concrete | Vadain

Kleur: 10
Type gordijn: Geplooid

Rolgordijn | inhuis

Stoftype: Standaard
Kleur: Wit
Systeemkleur: Wit (9003

Vouwgordijn | Vadain

Stofnaam: Concrete
Kleur: Off white

Ben jij geïnspireerd geraakt of heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven