inhuis bij onze klanten: Rob, Tosca en James

Sinds september wonen Rob en Tosca samen met hun zoontje James in hun nieuwbouw woning. De woning is casco opgeleverd en Rob en Tosca hebben deze met al hun liefde en passie eigen gemaakt. En dat is overal aan af te zien. Van verlaagde plafonds tot marmeren platen, overal is over nagedacht.

Moderne aluminium jaloezieën

Tosca verteld ‘begin juni hebben we de sleutel gekregen en zijn we flink aan de slag gegaan. Samen met mijn vriend hebben we alles zelf verzonnen en uitgekozen. Omdat we al eerder een woning hebben we verbouwd, hebben we al wat ervaring opgedaan en een groepje mensen verzameld die konden helpen. We hebben de plafonds verlaagd, zodat de raamdecoratie erachter mooi zou wegvallen. De raamdecoratie uitkiezen vond ik het lastigste van alles. We wisten wel dat we aluminium jaloezieën wilden, omdat deze voor een mooi lichtinval effect zorgen en goed passen bij de eenvoud en eenheid van de rest van het interieur, maar je moet aan zoveel dingen denken. Gelukkig waren bij sommige ramen niet alle lamelbreedtes mogelijk, zodat we zelf daarin geen keuze hoefde te maken.’

“We wisten dat we aluminium jaloezieën wilden, omdat deze voor een mooi lichtinval effect zorgen en goed passen bij de eenvoud en eenheid van de rest van het interieur”

Naast de aluminium jaloezieën hebben Rob en Tosca in de slaapkamer en aangrenzende badkamer gekozen voor rolluiken. ‘Omdat wij ook nachtdiensten werken, is het belangrijk dat wij overdag kunnen slapen. De rolluiken zorgen dat je de kamer goed kunt verduisteren. Daarnaast isoleren de rolluiken ook erg goed, hierdoor hoor je weinig geluid van buitenaf. Zeker nu er in de wijk nog veel gebouwd wordt is dit echt een ideale oplossing.’

“Omdat wij ook nachtdiensten werken, is het belangrijk dat wij overdag kunnen slapen. De rolluiken zorgen dat je de kamer goed kunt verduisteren”

“Het fijne aan inhuis plaza vonden wij dat het allemaal eigen mensen zijn met veel productkennis, ook de monteurs. Iedereen denkt goed mee en dat heeft tot een mooi resultaat geleid”

Via het internet heeft Tosca inhuis plaza gevonden. ‘Ik heb toen gelijk contact opgenomen en Annemiek kon mij snel voorzien van een offerte. Dit voelde erg goed en heel laagdrempelig. Het fijne van inhuis plaza vonden wij dat het allemaal eigen mensen zijn met veel productkennis, ook de monteurs. Iedereen denkt goed mee en dat heeft tot een mooi resultaat geleid.’

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!

INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratiespecialist Annemiek

Aluminium Jaloezieën 50mm | inhuis

Kleur: Antraciet mat
Afwerking: Ladderkoord, rvs koordgewichten

Rolluik | inhuis

Kleur: Cream
Lamelbreedte: 45 mm

Ben jij geïnspireerd geraakt of heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven