Sfeervolle gordijnen voor bedrijfspand Dekbed Discounter

Zwart, transparant en brandvertragend

Dekbed Discounter groeide uit haar jasje en verhuisde daarom naar een nieuw kantoorpand in Gouda. Daisy van de Heuvel bedacht de indeling en styling van de ruimtes en INHUIS Plaza leverde 55 gordijnen voor het pand. 

INHUIS Plaza kreeg de opdracht de juiste gordijnenstoffen te selecteren met de eigenschappen transparant, zwart en vlamvertragend. Annemiek ging aan de slag naar aanleiding van de interieurtekeningen en de keuze werd gemaakt voor Voile Vadain. Bekijk het prachtige resultaat!

​​Uitvoerder: De Arend - Project & Horeca inrichters
Fotografie: Peter Baas Photography​

Product: Voile Vadain, Silence, kleur Zwart 95
Aantal: 55 stuks
Leverancier: INHUIS Plaza

Het kantoor heeft haar uitstraling te danken aan de warme kleuren die zijn gebruikt. Iedere afdeling heeft zijn eigen kleurenthema waardoor ze herkenbaar is.


De ramen bij de entree zijn volledig voorzien van de sfeervolle zwarte gordijnen.

De lampen zijn door Daisy zelf ontworpen en hebben, behalve dat het er prachtig uitziet, een geluiddempende functie. Door gebruik te maken van vilt wordt rechtstreeks geluid gedempt.

Jouw bedrijfspand laten bekleden?


WILT U LIEVER THUIS GEADVISEERD WORDEN? Maak een afspraak met één van onze adviseurs!

Het team van INHUIS Plaza bestaat uit ervaren specialisten die met liefde voor het vak elke dag de uitdaging aangaan om de mooiste raamdecoratie en zonwering op maat voor u uit te zoeken. Wij begrijpen als geen ander dat het prettig is om in uw eigen huis de keuze te kunnen maken, daarom komen wij graag langs voor een advies aan huis.