inhuis bij onze klanten: Familie van den Berg

pergola

Deze maand zijn we inhuis bij de familie Van den Berg in Hilversum. Zij hebben gekozen voor twee verschillende zonweringsmogelijkheden. Eén om ‘s zomers lekker buiten te zitten en één om de warmte buiten te houden. Een tuin op het zuidwesten biedt veel zon, maar ook warmte.

Kleurrijke buitenzonwering

“Toen we hier zijn gaan wonen hebben we binnen en buiten alles flink aangepakt. Gaandeweg kwamen we er echter achter dat we niet optimaal van de tuin konden genieten met de bestaande zonwering. Inmiddels wisten we dat het iets moest zijn dat ervoor zorgde dat we al vanaf 12:00 uur in de schaduw kunnen zitten, ons droog kan houden bij een regenbuitje en de (lage) avondzon uit ons gezicht kan houden.

We zijn uiteindelijk gegaan voor een Plaza Viva met Volant Plus van Weinor. Dit is een soort pergola zonwering met een verlenging tegen een laaghangende zon. Voor ons echt de ideale oplossing. Omdat het eind vorig jaar is geplaatst hebben we er tot nu nog niet echt van kunnen genieten, maar we zijn klaar voor de eerste zonnestralen. De mooie maanden zitten er aan te komen dus dat genieten zal zeker gaan lukken.

Ook wilde we, voor onze tweede schuifpui, een screen om de warmte buiten te houden. Dit is erg prettig omdat we aan het einde van de middag de zon recht op de ramen van de woonkamer hebben staan, waardoor het binnen erg warm wordt. Wij hebben gekozen voor een scherm dat mooi bij de woning past.”

Met screens kun je de warmte buiten houden.

Plaza Viva | Weinor

Doek kleur: 6-324
Uitvoering: Opti Stretch
Optie: Volant-plus

Ritz screen V599 | Verano

Systeemkleur: Antraciet structuurlak
Doekkleur: 711204

Ben jij geïnspireerd geraakt of heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nienke avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven