inhuis bij onze klanten: Familie Groeneweg

Dupli in de keuken - inhuis plaza

Tussen de polders ligt een mooie nieuwbouwwijk waar de familie Groeneweg met hun twee zoons eind november is komen wonen. Er was nooit sprake van verhuizen tot dit project voorbij kwam. De woningen hebben prachtig vrij zicht aan de achterzijde. 

Plissés en gordijnen

Mevrouw Groeneweg vertelt “We wilden graag wat groter wonen en dachten aan een aanbouw, maar toen we dit project voorbij zagen komen, hebben we ons ingeschreven. Er was veel animo voor het project, waardoor we dachten:  ‘ Het zal waarschijnlijk toch niets worden’. Toch werden we ingeloot en waren we even later de eigenaren van dit fijne huis.”

Half oktober kreeg de familie Groeneweg de sleutel. “We waren erg laat met het uitzoeken van de raamdecoratie. Een interieurstyliste is bij ons langs geweest om de kleuren te bepalen. Ook hebben we toen al gekeken naar soorten raamdecoratie die mogelijk zou zijn in onze situatie. In de keuken hadden we niet veel opties, omdat we ook het zijraam bekleed wilden hebben en je dan met een hoek zit. Omdat we zo laat waren met de raamdecoratie, wisten we al dat het niet op tijd geleverd zou worden voordat we zouden gaan verhuizen. Maar de woensdag dat we aan het verhuizen waren werd er al een eerste deel geleverd en nog voor de kerst was alles geleverd en gemonteerd!”

“Er werd goed meegedacht door de verkopers. In de kinderkamer werd ons geadviseerd om de gordijnen aan één kant te hangen, omdat je aan de andere kant een kast of bureau plaatst. Dit is ook inderdaad het geval, het gordijn hing dus gelijk helemaal goed.”

Gordijnen | Vadain

Stof: Humble
Kleur 87

Dupli ingespannen | inhuis (keuken)

Stoftype: Lichtdoorlatend
Kleur: Lichtbruin, C_003

Dupli ingespannen | inhuis (slaapkamers)

Stoftype: Verduisterend
Kleur: Donkergrijs, C_517

Ben jij geïnspireerd geraakt of heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven