Aluxe

Aluxe

Maatwerk is onze standaard

4.8/5 | 2.270 reviews

Aluxe

Made in Germany; Aluxe maakt sinds 2017 glazen terrasoverkappingen van Duitse kwaliteit.

Aluxe

Panoramaschuifwand | Aluxe Panoramaschuifwand | Aluxe

Panoramaschuifwand | Aluxe

vanaf

€ 471,-

Panoramaschuifwand | Aluxe

Max. breedte: 600cm
Max. hoogte: 260cm
  • Panorama constructie
  • Met 10mm gehard veiligheidsglas
  • Schuifwand met meeneemfunctie
  • Montageservice vanaf: + €299,00
  • 8-12 weken levertijd

vanaf

€ 471,-

Ultraline | Aluxe

Ultraline | Aluxe

Ultraline | Aluxe

Max. breedte: 7 meter
Max. uitval: 6 meter
  • Kubistisch rechthoekig design
  • Geïntegreerde glashelling
  • Profiel het wit, zilver of antraciet
  • Montageservice vanaf: + €1200,00
  • 8-12 weken levertijd

Liever eerst advies van een inhuis specialist?

Deel je wensen met onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie. Onze vakkundige adviseurs komen graag bij je langs om de maten op te meten.

Meetservice aan huis
Aluxe terrasoverkappingen

Aluxe terrasoverkappingen

Het familiebedrijf Aluxe dat in 2010 is opgericht in Lelystad richt zich vanaf dag één op het ontwikkelen van overkappingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Naar aanleiding van de toenemende vraag naar glazen tuinkamers, was Aluxe in 2017 klaar voor een nieuwe stap en voelde het familiebedrijf zich genoodzaakt om te verhuizen. De productie eigenschap ‘Made in Germany’ was geboren. Met alle ambachten van Aluxe onder één dak zorgen specialisten met ieder hun eigen vakgebied, dag in- dag uit dat bij de productie van overkappingen en kozijnen de hoogste kwaliteit wordt gewaarborgd. De terrasoverkappingen van Aluxe zijn dan ook gecertificeerd volgens de Europese DIN EN 1090 en hebben het Quiliqoat kwaliteitszegel.

Met een glazen terrasoverkapping van Aluxe geniet je zelfs in Nederland het gehele jaar van het buitenleven!

Glazen terrasoverkappingen

Genieten van de charmes van onze Hollandse seizoenen, hoe doe je dat? Met een glazen terrasoverkapping van Aluxe krijgt de term woongenot voor jou nieuwe dimensie. Haal voldoening uit het buitenleven rondom jouw woonhuis en creëer een ware tuinkamer met een glazen overkapping. Voeg vaste zijwanden en een glazen schuifwand aan de voorzijde toe en tuur in de herfst heerlijk naar buiten met een warme kop thee terwijl het buiten giet en zet in de lente de glazen schuifwand open voor frisse lucht en hoor het getjilp van de vogels.

Kies voor luxe en stel de Aluxe overkapping samen met terrasverwarming, zonwering en sfeervolle LED verlichting, zodat je continue kunt inspelen op de weersomstandigheden.

Glazen terrasoverkappingen
Aluxe op maat gemaakt

Aluxe op maat gemaakt

De glazen terrasoverkapping van Aluxe zijn geschikt tot maximaal 7 meter breed en 6 meter diep op twee staanders. Op deze manier wordt jouw uitzicht niet belemmert door een tussenstaander. Is het oppervlakte dat jij wil overspannen groter? Dat is voor Aluxe geen enkel probleem. De overkappingen van Aluxe kunnen gekoppeld worden, waardoor je zelfs zeer grote terrassen kunt upgraden met een terrasoverkapping.

Je kiest voor Aluxe wanneer je zeker wilt weten dat het merk van jouw terrasoverkapping gebruik maakt van duurzame materialen, hoogwaardige coating en doordachte systemen. De specialisten van Aluxe staan niet alleen stil bij de architectuur, want ook de laatste innovatieve en technische trends worden meegenomen bij de productie van jouw nieuwe terrasoverkapping. Een geïntegreerde glashelling en weggewerkte bevestigingsmaterialen? Een Aluxe terrasoverkapping heeft het.

Vakkundig gemonteerde Aluxe terrasoverkappingen

Laat de montage van jouw nieuwe tuinkamer over aan professionals. Met onze meet- en montageservice weet je zeker dat jouw glazenoverkapping vakkundig wordt geplaatst en stevig staat. Doordat de terrasoverkappingen van Aluxe worden gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, heb jij met minimale zorg en onderhoud jarenlang plezier. Kom langs in één van onze showrooms en laat je adviseren & inspireren voor een Aluxe glazen terrasoverkapping.

Vakkundig gemonteerde Aluxe terrasoverkappingen

Tips en inspiratie

Op zoek naar trends, inspiratie of advies over het inrichten van je huis? Wij helpen je!

Thumbnail 3x Vrijstaande zonwering

3x Vrijstaande zonwering

Met vrijstaande zonwering geniet je optimaal van het buitenleven. Ontdek de verschillende soorten en voordelen van vrijstaande zonwering in deze blog!

Lees meer
Scroll naar boven