Crazy Summerdeals: 20% korting!

VERANDAZONWERING V610 OSLO | VERANO SAMENSTELLEN

Geniet optimaal van uw veranda door middel van de Verano Oslo verandazonwering. De zonwering biedt optimale bescherming tegen de warmte van de zon doordat de zonwering op het ‘dak’ van uw veranda wordt geplaatst. Zo houdt de Verano Oslo de zonnestralen tegen en bent u te... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 15%!
Levertijd: 15-20 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Verandazonwering V610 Oslo | Verano OP MAAT

Dankzij de verandazonwering worden schadelijke UV-stralen tegengehouden, zodat uw meubels niet kunnen verkleuren. Op de Verano Oslo verandazonwering ontvangt u een garantie van vijf jaar.

Voordelen Verano Oslo verandazonwering

Met de Verano Oslo verandazonwering regelt u zelf de temperatuur van uw veranda, serre of terrasoverkapping door de hoeveel zonlicht die u toelaat. Door vitro- en metro colors die Verano aanbiedt, kunt u de Verano zonwering volledig personaliseren. Dit zijn bruintinten, grijstinten of juist uitgesproken kleuren die volledig inspelen op de laatste trends. Bovendien kiest u voor alternatieve RAL-kleuren of structuurlakken.

Pluspunten en Minpunten

  • Geschikt voor brede veranda's, serres en terrasoverkappingen
  • Bescherming schadelijke UV-stralen
  • Elektrische bediening
  • Alternatieve RAL-kleuren en structuurlakken
  • Vijf jaar garantie
  • Geen minpunten

Verandazonwering V610 Oslo | Verano

Geniet optimaal van uw veranda door middel van de Verano Oslo verandazonwering. De zonwering biedt optimale bescherming tegen de warmte van de zon doordat de zonwering op het ‘dak’ van uw veranda wordt geplaatst. Zo houdt de Verano Oslo de zonnestralen tegen en bent u tegelijkertijd beschermd tegen schadelijke UV-stralen. De Verano Oslo is de ideale oplossing voor brede veranda’s, serres en terrasoverkappingen.
Uitvoering Verano Oslo verandazonwering

De Verano Oslo is leverbaar tot 9 meter breed. Vanaf 5 meter bestaat de verandazonwering uit twee delen. De maximale uitval van de Verano Oslo verandazonwering is 5 meter. Het zonwerende doek van de Verano Oslo bepaalt de uitstraling van uw terrasoverkapping, serre en veranda. Het is daarom belangrijk om de juiste kleur te kiezen, maar met uitgebreide kleurencollectie van Verano kiest u precies de kleur die bij u past! De verandazonwering van Verano wordt standaard geleverd met elektrische bediening. Hierbij heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een draadloze bediening door middel van een afstandsbediening of via een schakelaar.

Dat kan zeker! Maak gebruik van onze Montageservice. Onze ervaren monteurs komen bij u langs om de verandazonwering vakkundig bij u te installeren (tegen een meerprijs).

 

Dat kan. Onze zonwering past vrijwel op elke terrasoverkapping. Wilt u weten hoe u dit dient op te meten? Bekijk dan onze meetinstructies of neem contact met ons op. Wij voorzien u graag van een advies op maat. 

Ja, dat hebben wij in het assortiment. De Verano Malmö is te koop met verticale palen en is dus ook een pergolascherm en zonnescherm in één. De Malmö van Verano dient wel aan de muur te worden bevestigd. 

Het weer in Nederland kan best grillig zijn. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment kan er een fikse wind opsteken. En dan gaat het ook nog eens regenen. U kunt meteen naar huis om uw scherm in te draaien, maar het kan gelukkig ook makkelijker. Door het toepassen van een zon –en windautomaat helpt u om het risico op windschade te verkleinen. Bij teveel wind gaat uw zonwering direct in ook al blijft de zon op dat moment schijnen. Gaat de wind weer liggen dan zal na een ingestelde tijd en de zon schijnt nog steeds uw zonwering weer uitgaan. U kunt deze automaat ook uitrusten met een optionele regensensor.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hier over meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

De motor wordt tijdens de productie in het scherm geïntegreerd in de oprolbuis. Daar overheen wordt het doek of rolluikpantser gespannen. De 230V draad gaat naar de voeding.

INHUIS geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle aandrijvingen. Op alle besturingen zoals de afstandsbediening en zon- en windautomaat geeft INHUIS twee jaar fabrieksgarantie.

Wij adviseren dan om direct contact met ons op te nemen om uw probleem op te lossen. Kijkt u ook op onze klantenservice pagina voor meer informatie en downloads.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 9 meter
Maximale uitval: 5 meter
Standaarduitvoering: Wit, ivoor, bruin of antraciet structuurlak
Banen uni / streepdoek
Inclusief Somfy motor
Extra opties: Alternatieve RAL-kleuren
Structuurlakken
Vitro- en metrocolors
Bediening: Elektrisch
Via schakelaar of afstandsbediening
Let op: Vanaf 610cm breed dient het scherm gekoppeld te worden