Vakantiewerk montage/logistiek


Vakantiewerk montage/logistiek

 • Barendrecht
 • Parttime

Ben jij die gemotiveerde en leergierige vakantiekracht die ons in de periode van juli tot september kan helpen in de montage en logistiek? Dan zijn we op zoek naar jou!


Solliciteer direct

magazijn inhuis

Als eerste aanspreekpunt in de showroom verwelkom je onze klanten op een vriendelijke manier, informeer je naar de wensen en leidt je hen rond in de showroom. Jij herkent verkoopsignalen waardoor je klanten kunt koppelen aan één van de verkoopadviseurs. Wanneer het druk is in de showroom weet jij het overzicht te bewaren en zorg je ervoor dat iedere klant gezien is. Naast het  helpen van klanten zorg je er voor dat de showroom er perfect uit ziet en ondersteun je het verkoopteam en de klantenservice.

inhuis plaza is een online woonwinkel die naast webshop ook 5 showrooms heeft in Nederland. Met meer dan 50 collega’s werken wij elke dag aan het realiseren van tevreden klanten door goed advies te geven en een servicegericht bestel proces. Een jong & dynamisch bedrijf met korte lijnen, behulpzaamheid naar elkaar en natuurlijk gezelligheid met borrels en bedrijfsuitjes. Dat kun je verwachten bij inhuis plaza.

Wat ga je doen

 • Helpen bij het monteren van de mooiste zonwering, overkappingen en raamdecoratie
 • Het oplossen van klachten en storringen
 • Aan de slag in het magazijn: bestellingen laden, lossen en controleren

Wie ben jij

 • Beschikbaar in de periode van juli tot september
 • Je werkt goed samen in een team
 • Je staat open om nieuwe dingen te leren

Wat bieden wij

 • Een goed salaris
 • Kansen en mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf
 • Goede werksfeer met gezellige collega’s, de leukste feesten, borrels en andere activiteiten

Wie zijn wij

inhuis plaza is een online woonwinkel in raamdecoratie en zonwering op maat die naast een webshop ook 5 showrooms heeft in Nederland. Met meer dan 50 collega’s werken wij elke dag aan het realiseren van tevreden klanten door goed advies te geven en een servicegericht bestelproces. Een jong & dynamisch bedrijf met korte lijnen, behulpzaamheid naar elkaar en natuurlijk gezelligheid met borrels en bedrijfsuitjes. Dat kun je verwachten bij inhuis plaza.

Sollicitatieproces

Hoe gaat het sollicitatieproces bij INHUIS in zijn werk?

Solliciteren

Vul het sollicitatieformulier in en verstuur! Wij vinden het leuk dat je bij ons solliciteert en doen ons best om binnen 3 dagen te reageren op je sollicitatie.

Telefonische kennismaking

Wij leren elkaar graag beter kennen tijdens een telefonische kennismaking. Is er van beide kanten een klik? Dan plannen we graag het eerste gesprek in.

Elkaar in het echt ontmoeten

Tijdens het eerste gesprek bespreken we de inhoud van de functie, maken we verder kennis met elkaar en zullen we ingaan op jouw competenties en je eerdere werkervaring.

Welkom bij INHUIS

Zijn we beide enthousiast? Dan doen wij je graag een aanbod. We plannen een afspraak om het contract te tekenen en geven we je een rondleiding door het bedrijf. Hierna start jouw avontuur bij inhuis plaza!

Vragen?

Neem contact op met:

Recruiter inhuis plaza

Tessa Hoornweg

Recruiter

inhuis plaza is specialist én trendsetter op het gebied van stijlvolle binnen-

en buitenzonwering. Ons team van jonge, gedreven ondernemers is divers, maar ze

hebben één ding gemeen: passie voor trends, vernieuwing en sfeercreatie. Samen

willen wij ontdekken, innoveren en groeien.

Dat we hierin succesvol zijn, blijkt wel uit

het stijgend aantal mensen dat de weg weet te vinden naar inhuis plaza.


Facebook


Instagram


Pinterest

Scroll naar boven