Splendid pliss | KEJE

  • Volledig geïntegreerd in aluminium frame
  • Montage zonder boren of schroeven
  • Tot wel 200 cm breed te bestellen

Vanaf:

€ 217,00

Levertijd:

10-15 werkdagen

Liever laten meten en monteren?

Splendid pliss | KEJE
De splendid pliss van KEJE is een stijlvol raamdecoratie product dat perfect samen valt met het aluminium frame. Het frame bevestig je volledig zonder te boren of te schroeven. De KEJE splendid pliss is daarom perfect voor kunststof kozijne...
Opties uitleg

Type stof

De splendid plissés zijn verkrijgbaar in een transparante, een lichtdoorlatende of een verduisterende uitvoering. Transparant kun je doorheen kijken en laat veel licht door. Lichtdoorlatend kun je niet doorheen kijken, maar laat

Transparant

Licht doorlatend

Verduisterend

Technische specificaties
Afmetingen
Minimale breedte 27.5 cm
Maximale breedte 200 cm
Minimale hoogte 27.5 cm
Maximale hoogte 240 cm
Afmetingen profiel Breedte is 3,8cm en totale diepte is 2,9cm.
Specificaties
Systeemkleuren Verkeerswit (RAL9016)
Zuiverwit (RAL9010)
Crèmewit (RAL9001)
Antracietgrijs (RAL7016)
Bediening Bottom-up Top-down
Meten & plaatsen

Breedte

  • Meet van de linkerzijde van het glas lat tot de rechterzijde glas lat. Tel hier 4,6cm (46mm) bij op, dit is de bestelbreedte.

Hoogte

  • Meet van de glas lat boven tot de glas lat beneden. Tel hier 4,6cm (46mm) bij op, dit is de bestelhoogte.

Plaatsen

De splendid plissé wordt voorgemonteerd geleverd. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het zorgvuldig ontvetten van de glaslatten door middel van het meegeleverde ontvettingsdoekje. Droog het daarna af met een schone én stofvrije doek, waarna de magneetband aangebracht kan worden. Deze dien je goed aan te drukken, zodat de lucht achter de magneetband volledig wordt weggedrukt.

Reviews
Uitstekend 4.8 van 0 - 5
1326 Klantenbeoordelingen op
2020-02-20
Inhuis Plaza: een echte aanrader!
Wij hebben een hele positieve ervaring gehad met Inhuis Plaza. Bij het eerste contact werden we zeer goed ontvangen en hebben we heel duidelijke informatie gekregen in de winkel in Aartselaar. Een zeer snelle opmeetafspraak volgde nadien en ondanks dat er een mogelijkheid was tot een langere levertermijn omwille van de breedte van de jaloeziën, werden ze binnen de normale levertermijnen geplaatst. De plaatsing gebeurde door zeer bekwame vakmannen. Wij zijn dan ook super tevreden van het resultaat. Onze jaloeziën hangen nu een weekje omhoog en alles werkt perfect! Wij hebben Inhuis Plaza meteen aanbevolen bij vrienden en familie!
Lees meer..
2020-02-14
Super tevreden met onze raambekleding.
Gisterochtend om acht uur stond de monteur van Inhuisplaza voor de deur met al onze bestelde raambekleding. Wat vonden we het spannend en wat waren we blij. Na drie weken zonder gordijnen in ons nieuwbouwhuis waren we wel toe aan wat privacy en gezelligheid. Want raambekleding maken een huis toch wel af. Toen rond een uur of één alles hing keken we tevreden rond. Vakwerk was het. Tot op de millimeter was alles ingemeten En de monteur verrichte ook een knap staaltje werk. Rustig en zeer professioneel ging hij te werk. Bedankt Inhuisplaza. Van het begin tot het eind hebben jullie ons heel fijn geholpen. Suzan je bent een kanjer. Niks was je teveel en elke keer als we twijfelden en toch nog weer iets wilden veranderen was dat geen probleem. Jullie geduld en klantgerichtheid is echt uitmuntend. Zo kom je het niet vaak meer tegen. Wij genieten van alles wat jullie voor ons gedaan hebben.
Lees meer..
2020-02-13
Top product en top service
Niks op aan te merken. Professionele hulp en goed opgeleid personeel. De jaloezieën die we hebben besteld zijn van uitstekende kwaliteit. Ook de prijs is zeer acceptabel. Wij zijn zeer tevreden.
Lees meer..