Espri | Vadain

  • Grof geweven
  • Valt mooi in de plooi
  • Past perfect in een ieder interieur

Vanaf:

€ 69,00

Levertijd:

10-15 werkdagen

Liever laten meten en monteren?
Meetafspraak maken

Espri | Vadain
De Espri is een soepel vallende overgordijn met een grof geweven structuur. Met maar liefst 28 diverse kleuren kun je kiezen uit een ruim aanbod van natuurlijke kleuren. Espri is een allround kwaliteit en verkrijgbaar in de meest trendy kleuren,...
Meet- en montageinstructies

Download meetinstructies.pdf

Kleur collectie en gratis stalen aanvragen
Technische specificaties
Algemene informatie
Breedte/Hoogte: 145 cm
Kleuren: 28 kleuren
Samenstelling: 100% PE
Krimptolerantie: 1%
Reviews
Zeer slecht 4.7 van 0 - 5
1640 Klantenbeoordelingen op
2021-09-13
Zeer professioneel montageteam
De kwaliteit van het geleverde product is conform de beschrijving en het advies. Zeer tevreden over de professionaliteit van het montageteam, vakkundigheid, inhoudelijke uitleg over het product. Wat nog meer aansprak is de netheid en toegankelijkheid van het montageteam.
Lees meer..
2021-09-09
Zeer tevreden
Vriendelijke mannen. Namen echt de tijd om ons zonnescherm vakkundig op te hangen. Zeer tevreden!
Lees meer..
2021-09-07
Bijzonder tevreden met Inhuis Plaza
Bijzonder tevreden met Inhuis Plaza. Zowel de service, de prijs als de uitvoering. Enorm goed meegedacht met onze wensen voor een zonnescherm voor de slaapkamer. We vonden het lastig om te bedenken wat het beste was. De verkopers in de winkel in Naarden hebben daarin zeer goed meegedacht. Ook goed advies over beste soort doek en kleuren van scherm en frame. Om geen risico te lopen en de wensen goed af te stemmen werd er ook een professionele inmeting gedaan, waarna de bestelling een feit was. Levertijd werd geschat op 12 weken, wat ook precies overeenkwam met de werkelijkheid. Afspraak voor montage ging heel soepel en de heren van de montage waren vriendelijk, vlot en deskundig. Kortom: Zeer tevreden en een absolute aanrader! We denken er over om nog een scherm te bestellen voor een andere kamer.
Lees meer..