Keukeninspiratie: sfeervolle plissés en duettes

Ben je op zoek naar raambekleding voor in de keuken? Onze plissés en duettes zijn een veelzijdige en sfeervolle raambekleding die ideaal geschikt zijn voor in de keuken. Bij veel woningen bevindt de keuken zich aan de straatkant, waardoor je veel inkijk van buitenaf hebt. De inkijk blokkeren en voldoende privacy is dan zeker een must, zonder dat de ruimte te donker wordt. Door de lichte stof en de topdown functie bieden plisségordijnen veel lichtinval en privacy. Ideaal!

Geef je keuken een mooie uitstraling met plissés en duettes

Maak van je keuken een warme en gezellige plek waar je met de hele familie kunt eten of met vrienden kunt borrelen. Ga voor plissés of duettes in warme stijlvolle kleuren zodat jouw keuken echt een plaats is waar je graag bent.

Als je een keuken hebt in een landelijke stijl is het mooi om te kiezen voor mooie aardetinten. Of je kunt kiezen voor mooie strakke witte plissés voor een moderne keuken. De raamdecoratie wordt helemaal op maat gemaakt, dus er is altijd een passende oplossing voor jouw keukenraam.

duette shades

Het verschil tussen plissés en duettes

Plissés worden gemaakt met een enkele laag stof. Duettes of dubbele plissés hebben een dubbele stof. Als je echt de kamer wilt verduisteren, bijvoorbeeld in de slaapkamer, dan zijn duettes het beste om te kiezen. Maar als je de kamer niet helemaal wilt verduisteren en juist een beetje licht erdoor heen wilt laten zijn plissés een hele mooi keuken. Vooral in de keuken is het mooi om te kiezen voor een lichtdoorlatende stof. Zo houd je de keuken mooi licht en open.

Ook heb je de keuze om te kiezen voor topdown opties. Dit is bij beide raamdecoratie oplossingen mogelijk. Hierbij kun je jouw raamdecoratie in het midden van het raam hangen. Hierdoor komt er van boven en onder licht door het keukenraam, maar mensen kun niet naar binnen kijken. Dus je behoudt de privacy die je wenst, maar de keuken is toch licht. Ideaal wanneer je keuken aan de straat grenst en je veel inkijk hebt van buitenaf. 

Elektrische oplossing voor plisségordijnen in de keuken

Wil je meer comfort en bedieningsgemak? Dan is er ook de keuze om te kiezen voor elektrische plissés en duettes in de keuken. Wanneer je bijvoorbeeld aan het koken bent en je handen zijn vies of nat, kun je heel makkelijk met één druk op de knop jouw raamdecoratie bedienen. Ook voor hoge keukenramen is dit een handige oplossing. Wil je meer informatie over elektrische plisségordijnen in jouw keuken? Neem contact op met onze productspecialisten. Zij helpen je graag en maken een vrijblijvend een offerte voor je op.

Twijfels? Wij helpen je met je keuze!

Weet je nog niet zo goed welke raamdecoratie je mooi vind voor in jouw keuken of twijfel je of plisségordijnen geschikt zijn? Doe meer keukeninspiratie op met de blog 4x raamdecoratie in de keuken of laat je adviseren door onze productadviseurs. Zij nemen de situatie graag met je door en geven passend advies.

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen