Kant en klaar gordijnen

Kant en klare gordijnen geven sfeer aan ieder interieur. Het grote voordeel is dat ze helemaal op maat zijn gemaakt en je ze dus alleen nog maar op hoeft te hangen. Ideaal! Zo kun je kiezen voor kant en klare inbetween gordijnen in de woonkamer of juist verduisterende gordijnen in de slaapkamer.

Meest gekozen

Kant en klaar gordijnen

gordijnen openslaande deuren
Vitrage kant en klaar gordijnen
overgordijnen op maat
Overgordijnen kant en klaar
verduisterende gordijnen slaapkamer
Verduisterende gordijnen kant en klaar
gordijnen openslaande deuren
Vitrage kant en klaar
overgordijnen op maat
Overgordijnen kant en klaar
verduisterende gordijnen slaapkamer
Verduisterende kant en klaar

Ga voor gemak: koop kant en klaar gordijnen

Bij INHUIS Plaza kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan kant en klaar gordijnen. Van witte transparante gordijnen tot zwarte verduisterende gordijnen of juist velours gordijnen in een trendy aarde tint. Doordat de gordijnen speciaal voor jou op maat worden gemaakt hoef je deze niet meer in te korten. Je kunt de gordijnen direct ophangen aan een rail of roede. Fijn toch?

Kant en klare gordijnen op maat

Al onze gordijnen kant en klaar worden volledig op maat gemaakt op basis van jouw wensen. Wanneer jij jouw bestelling hebt geplaats gaan wij zorgvuldig aan de slag met het produceren van jouw gordijnen. Hierdoor kun jij straks genieten van perfect op maat gemaakte gordijnen in jouw interieur.

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!
INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratie specialist
Annemiek

Verduisterende gordijnen kant en klaar

Ben je op zoek naar kant en klare gordijnen voor in de slaapkamer of kinderkamer? Wij bieden een ruime keuze aan kant en klare gordijnen verduisterend van hoge kwaliteit in verschillende kleuren, stoffen en dessins.

Verduisterende gordijnen zorgen ervoor dat je een ruimte in huis écht donker kunt maken. Hierdoor bevorderen ze de nachtrust van jou of van je kindje. Daarnaast zijn ze geluiddempend, hebben ze een isolerende werking en geven ze je volledige privacy. Ga voor extra sfeer en combineer je verduisterende gordijnen met een mooie inbetween of houten jaloezie. Of doe meer inspiratie inspiratie op in onze blog raamdecoratie voor de slaapkamer.

Vitrage kant en klaar

Ben je juist op zoek naar gordijnen die veel licht binnen laten, maar toch wat privacy geven voor in de woonkamer? Kies dan voor onze kant en klare vitrage of inbetween. Veel inbetween en vitrage stoffen worden gemaakt van kamerhoge stoffen. Hierdoor krijg je geen naad in de gordijnstof.

Kant en klare vitrage wordt vaak gekozen om meer sfeer te creëren, waardoor ze geschikt zijn voor iedere ruimte. Daarnaast kun je ze perfect combineren met een dikker overgordijn, voor als wat extra privacy wil.

Gordijnen openslaande deuren
Fam. Langenberg gordijnen woonkamer in gebruik

Bestel jouw kant en klare gordijnen eenvoudig online

Stel jouw kant en klaren gordijnen online samen. Hierbij doorloop je een aantal stappen: kies de gordijnstof die bij jou past, bepaal de gewenste afmeting, kies jouw favoriete kleur en maak een keuze voor de gewenste gordijnplooi.

Met onze handige meetinstructies meet jij eenvoudig en snel de juiste maat. Kom je er toch niet uit? Maak dan gebruik van onze gratis meetservice. Hierbij komt een adviseur bij jou thuis de juiste maten opmeten.

Twijfel je over de kleur? Vraag dan gratis kleurstalen aan. Zo kun je thuis de kleur en stof in het echt goed bekijken en zo de juiste keuze maken. Ook handig om bijvoorbeeld bij de stof van je bank te houden, om te zien of dit matcht!

Naar wat voor soort kant en klaar gordijn je ook op zoek naar bent, INHUIS Plaza heeft altijd een oplossing voor jouw interieur. Wil je graag advies? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms of neem contact op met onze klantenservice. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen