Raamhorren op maat

De Unilux raamhorren zijn van hoge kwaliteit en ideaal doordat ze eenvoudig en bijna op ieder type raam te plaatsen zijn. Met een raamhor zet je het raam op warme dagen open zonder last te krijgen van insecten en ongedierte. Kies je voor een rolhor of een inzethor? Een inzethor kan altijd blijven zitten, ook als het raam gesloten wordt en is geschikt voor ieder type raam, ook voor alle draai- en kiepramen. Een rolhor monteer je in of op het kozijn van je raam en kan daardoor het hele jaar door blijven hangen.

Inklemhor Unilux

  • Gemakkelijk uit te nemen & terug te plaatsen
  • Geen schroeven nodig
  • Uitermate geschikt voor draai-kiepramen

Vanaf: 114.29

€ 80,00

Rolhor Super Plus | Unilux

  • Incl. speedreducer & schuifvergrendeling
  • RVS gaasopsluitingssysteem
  • Aluminium geëxtrudeerde profielen

Vanaf: 284.29

€ 199,00

5 jaar garantie
op alle horren
Advies van specialisten
Ook op locatie
Klanten waarderen ons met een 9
Gratis en snelle verzending

Gratis meethulp via WhatsApp!
Stuur uw vraag naar 06-27498631

Liever laten meten en monteren?
Maak vrijblijvend een afspraak!

Toe aan inspiratie?
Kom langs in een showroom!

Horren op maat

Het is heerlijk om je huis te ventileren overdag. Daarmee haal je alleen als snel vuil en ander ongedierte binnen. Horren zijn een effectieve manier om insecten buiten te houden en je huis tegelijkertijd te ventileren. Ons assortiment bestaat uit horren voor ramen en deuren van zeer goede kwaliteit. Je hebt de keuze uit rolhorren, voorzet horren en inklemhorren - ook wel inzethorren - genoemd. Wat we niet verkopen, maar wat je regelmatig tegenkomt, zijn plak horren. Met plak horren kun je zelf horren maken in je raam door middel van gaas en klittenband. Plak horren zijn goedkoop maar niet functioneel. Ze worden snel vies, zijn niet gemakkelijk te reinigen en gaan snel stuk. 

Alle horren maken we speciaal voor jouw raam op maat, zodat ze perfect passen en jij gemak hebt bij het monteren ervan. Zelfmaak horren leveren we dan ook niet. Wil jij zelf horren maken? Dan kun je het beste naar de bouwmarkt en daar de verschillende onderdelen aanschaffen.  
 

Horren van Luxaflex, Unilux, Velux en Fakro

In ons assortiment vind je horren van Luxaflex, goedkope horren van Unilux, Velux horren en Fakro horren. De horren worden op maat gemaakt en passen daarom altijd perfect in jouw raam. De horren zijn samen te stellen in een aantal systeemkleuren en gaaskleuren. Zo kun je de hor perfect laten aansluiten bij de kleur van je kozijnen.

   

Voor iedere type raam een hor

Of je nu een normaal raam, een draaikiepraam of een dakraam hebt waarvoor je raam horren wilt plaatsen. Voor ieder type raam is er een passende oplossing. 

Voor normale ramen zijn inklemhorren, plisse horren en rolhorren uitermate geschikt. Voor houten en kunststof kozijnen kun je een ander type hor kiezen. Ben je op zoek naar horren voor kunststof kozijnen, die je niet hoeft vast te schroeven? Kies dan voor een inzethor. Deze kun je ten alle tijde gemakkelijk in en uit je kunststof kozijnen nemen.

Horren draaikiepraam

Je kunt verschillende horren voor draaikiepramen samenstellen. Een draaikiepraam scharniert altijd naar binnen, waardoor de hor aan de buitenzijde komt te zitten. De inklemhor is de populairste hor voor draaikiepramen. Bij een inklemhor is het gaas strak gespannen in een aluminium frame. Je kunt de hor in het draaikiepraam zetten met klemmetjes voor horren, zonder dat je hoeft te boren. Uiteraard kun je ook kiezen voor een rolhor of een voorzethor die voor het draaikiepraam wordt geplaatst. Bestel horren voor draai kiepramen online of kom langs in één van onze showrooms.

Horren voor dakramen

Voor je dakramen zijn er Velux dakraam horren en Fakro horren te bestellen in onze showrooms. Velux horren voor je dakraam worden geleverd in het zilvergrijs met zwart gaas. Fakro horren voor je dakraam bestel je in aluminium zilver of aluminium wit. Beide dakraam horren hebben een brede bedieningslat. Is het dakraam te hoog? Dan kun je een bedieningstang bestellen waarmee je de hor naar beneden trekt of naar boven duwt.
 

Last van pollen? Kies voor een hor met Poll-tex gaas

Heb jij last van allergieën of hooikoorts in het voorjaar en/of de zomer? Kies dan voor raam horren met een Poll-tex® gaas. Dit type gaas heeft een pollen werende werking. Je houdt pollen buiten en geniet daarbij van een frisse lucht in huis. Het Poll-tex® gaas is bij ieder type raamhor te bestellen.
 

Met horren voor je raam kun je in de zomer onbezorgd je woning luchten door de ramen open te zetten. Wil je horren op maat laten maken? Kies jouw product en bereken direct online je prijs. Voor een persoonlijk advies en een compleet assortiment ben je van harte welkom in onze showrooms.