Overig

[[filter_text.title]]

Bij INHUIS Plaza bent u aan het juiste adres voor terrasoverkappingen, vrijstaande terrasschermen, windschermen en glaswanden op maat. Allemaal producten waarmee u het comfort op uw terras kunt verhogen. Uiteraard bieden wij alleen kwalitatief hoogwaardige producten aan van de merken Verano® en Luxaflex®. Als deze producten kunt u op maat naar wens samenstellen. Met de verschillende mogelijkheden die INHUIS Plaza aanbiedt geeft u uw woning een luxe uitstraling en geniet u optimaal van het buitenleven.


Terrasoverkappingen

Overkappingen voor uw terras zijn er in vele soorten en maten. Bij INHUIS Plaza bieden wij zowel vaste terrasoverkappingen als vrijstaande terrasoverkappingen aan.
Terrasoverkappingen bij INHUIS zijn op maat te bestellen tot maar liefst 14 meter breed.

Maak uw overkapping persoonlijk naar wens door uw terrasoverkapping bijvoorbeeld te voorzien van verlichting, verwarming en een zonnescherm.


Voordelen van overkappingen

Terrasoverkappingen zijn er in vele soorten en maten. Bij INHUIS Plaza bieden wij zowel vaste terras overkappingen als vrijstaande terrasoverkappingen aan. Deze overkappingen en schermen stellen u in staat om te blijven genieten van lichtinval in uw woning omdat al deze producten een open structuur hebben. U hoeft zodra het buiten afkoelt niet direct naar binnen omdat u uw overkapping kunt voorzien van zowel terrasverwarming als verlichting. Een kleine regenbui is ook geen probleem meer.

Overkappingen bij INHUIS Plaza

Met een terrasoverkapping verlengt u uw woonkamer en maakt u uw tuin aangenaam huiselijk. Onze producten stellen u in staat om het gehele jaar te genieten van het buitenleven. Wij bieden u op maat gemaakte terrasoverkappingen, vrijstaande terrasschermen, windschermen en glaswanden aan van de topmerken Luxaflex® en Verano.® Binnen uw budget is er altijd een passend product te vinden bij INHUIS Plaza. U kunt uw overkapping, scherm en wanden volledig personaliseren door bijvoorbeeld te kiezen voor zij-afdichtingen of paneeldeuren.