Crazy Summerdeals: 20% korting!

HOUTEN JALOEZIE 50MM | LUXAFLEX® SAMENSTELLEN

Uitvoering Luxaflex® houten jaloezie 50mm

Door de diversiteit in kleur- en materiaal, is de Luxaflex® houten jaloezie 50mm passend bij uw interieur. U kunt kiezen uit supreme, bamboe, essentials, Basics collectie, persoonlijke kleur en supreme pianolak. De suprem... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Houten jaloezie 50mm | Luxaflex® OP MAAT

De Luxaflex® houten jaloezie van 50mm is geschikt voor diverse ramen met een breedte van 2400mm en een hoogte van 3000mm. Voor de houten jaloezieën heeft u vele personalisatieopties, zodat deze precies kunnen aansluiten bij uw interieur. De kunststof Basics collectie is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer, keuken en/of andere vochtige ruimtes. De Luxaflex® houten jaloezie 50mm is voorzien van een lak of UV olie, waardoor de jaloezieën vlamvertragend zijn.

Duurzaam hout

De Luxaflex® houten jaloezie 50mm is verkrijgbaar in verschillende kleuren en houtsoorten, waardoor deze jaloezieën uitermate geschikt zijn bij verschillende huisstijlen en trends. De houtsoorten van Luxaflex® zijn voorzien van het FSC-keurmerk, dit maakt de houten jaloezieën een duurzaam product. Uiteraard worden de Luxaflex® houten jaloezieën voor u op maat gemaakt, met vele personalisatieopties waaruit u kunt kiezen.

Pluspunten en Minpunten

  • In diverse kleuren en materialen leverbaar
  • Op maat gemaakt
  • Volledig te personaliseren
  • 5 jaar garantie
  • Vlamvertragend
  • De Basics collectie is geschikt voor vochtige ruimtes
  • Direct en indirect zonlicht kan een wijziging aan de kleur geven
  • Niet geschikt boven een warmteborn, om de productstabiliteit te behouden
  • Hout is een levend product, de kleur kan afwijken van de stalen

Houten jaloezie 50mm | Luxaflex®

Uitvoering Luxaflex® houten jaloezie 50mm

Door de diversiteit in kleur- en materiaal, is de Luxaflex® houten jaloezie 50mm passend bij uw interieur. U kunt kiezen uit supreme, bamboe, essentials, Basics collectie, persoonlijke kleur en supreme pianolak. De supreme biedt u verschillende soorten hardhout, zoals walnoot, eiken of esdoorn. Bamboe is de meest ecologisch verantwoorde houtsoort, deze is afkomstig van speciale plantages. Ook is bamboe gemakkelijk op te trekken, omdat er het licht van gewicht is. De essentials en persoonlijke kleuren zorgen ervoor dat u de houten jaloezieën volledig kunt personaliseren. De Basics collectie is speciaal ontworpen voor vochtige ruimtes, zoals uw badkamer, keuken en/of andere vochtige ruimtes. De Basics collectie biedt een uitstraling van hout, maar is daadwerkelijk kunststof. Voor een glans in uw kamer kunt u kiezen voor de supreme pianolak. Als bediening kunt u kiezen voor twee opties, namelijk een trekkoord en tuimelkoord of stang, of een monocommando. Bij de monocommando kunt u kiezen voor een slingerstang of elektrische bediening, beide kunt u de voorkeur geven aan links of rechts. De slingerstang zou u ook nog vast of afneembaar kunnen bedienen. Ook zijn er nog een aantal opties voor de Luxaflex® houten jaloezie 50mm, namelijk een onderlat fixering, zijgeleiding, ladderband / ladderkoord, steunen, Fusion, Elisse® of Evolution. Fusion biedt een aluminium koof, die zowel in de dag (i.d.d.) als op de dag (o.d.d.) leverbaar is. Ook kunt u kiezen voor Elisse®, dit is een tuimelende aluminium design boven rail die standaard met ladderkoord wordt geleverd. Deze kan ook met ladderband worden geleverd. Evolution is een stijlvolle houten bovenlijst met tussenrail, deze wordt standaard geleverd met een 38mm ladderband.

Voordelen Luxaflex® houten jaloezie 50mm

De Luxaflex® houten jaloezie van 50mm is geschikt voor diverse ramen met een breedte van 2400mm en een hoogte van 3000mm. Voor de houten jaloezieën heeft u vele personalisatieopties, zodat deze precies kunnen aansluiten bij uw interieur. De kunststof Basics collectie is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer, keuken en/of andere vochtige ruimtes. De Luxaflex® houten jaloezie 50mm is voorzien van een lak of UV olie, waardoor de jaloezieën vlamvertragend zijn. Ook heeft u vijf jaar lang garantie op de Luxaflex® houten jaloezie 50mm.

25mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 19x27mm

 

 

onderlat hxd 15x25mm

50mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x57mm

 

 

onderlat hxd 15x50mm.

                              
Let op: de productdiepte wijkt af van bovenstaande waarden na montage. Dit komt door het gebruik van schaarsteunen welke voor zowel wand- als plafondmontage geschikt zijn. Deze steunen lopen ook achter het bovenprofiel en zorgen ervoor dat het product verder naar binnen komt te hangen. De beugel is zichtbaar aan de straatzijde. Omwille van de stabiliteit zijn er geen beugels enkel voor plafondmontage beschikbaar.

Ja, de zijkanten van de houten lamellen worden in dezelfde kleur gekleurd als uw lamellen.

Pakkethoogte: de hoogte van een jaloezie als deze helemaal is opgetrokken.

Pakkethoogte houten jaloezie 25mm

Jaloezie hoogte

Pakkethoogte

50 cm

10,5cm

100 cm

17 cm

Pakkethoogte houten jaloezie 50mm

Jaloeziehoogte

Pakkethoogte

Met ladderband

50 cm

13,1 cm

13,6 cm

100 cm

17,2 cm

18,2 cm

150 cm

21,3 cm

22,8 cm

200 cm

25,4 cm

27,4 cm

250 cm

29,5 cm

32 cm

300 cm

33,6 cm

36,6 cm

350 cm

37,7 cm

41,2 cm

400 cm

41,8 cm

45,8 cm

Tot 85 cm 2 stuks
Tot 150 cm 3 stuks
Tot 210 cm 4 stuks
Tot 270 cm 5 stuks
Tot 290cm 6 stuks

Onze houten jaloezieën worden veelvuldig in badkamers gebruikt, maar zijn niet specifiek geschikt gemaakt voor gebruik in deze "vochtige" ruimten. Het vochtgehalte in badkamers kan erg verschillen; om deze reden wordt elke verantwoordelijkheid van INHUIS Plaza uitgesloten bij gebruik in deze ruimten.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

 

Wat zijn de afmetingen van de bovenbak en onderlat?

50 mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm

 

Abachihout is een Afrikaanse houtsoort welke lichter van gewicht is dan Basswood. Het abachihout is dikker in vergelijking dan Basswood en kan om deze reden breder geleverd worden. Het gebruik van Abachihout wordt met name geadviseerd voor ramen tussen 240 en 300 cm breed. 
Bij het Abachihout (Traditioneel en Exclusive) is een houtnerf zichtbaar. Bij Basswood (modern) is dit niet het geval, dit is een strakke lamel.

Het plaatsen van een houten jaloezie direct boven een warmtebron is niet aan te raden. Hoewel de gebruikte houtsoorten (Basswood of Abachihout) zeer stabiel kunnen worden genoemd, blijft hout een natuurproduct wat onder invloed van vocht en warmteverschillen kan krimpen of uitzetten.

Grotere of kleinere jaloezieën zijn eventueel mogelijk, maar leveren meestal ook beperkingen op. Een jaloezie buiten de maximale maten kan wel worden geproduceerd maar valt niet meer onder garantie. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Ja, alle onderdelen (dus ook de koorden bijvoorbeeld) worden uitgevoerd in de kleur die het dichtst bij het systeem en de lamelkleur ligt. Dit geldt niet als u voor uitvoering met band kiest. De kleur van de band kan immers afwijken van de kleur van de lamel, afhankelijk van uw keuze.

Onze houten jaloezieën kunnen worden uitgerust met zijgeleiding waardoor de jaloezieën op het kozijn kunnen worden gespannen. Zijgeleiding is met name geschikt voor deuren en kiep-kantelramen.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Uw houten jaloezie wordt standaard geleverd met een houten sierkoof in dezelfde kleur als uw lamellen. De sierkoof is uitgerust met hoeken als u op de dag besteld en zonder als u in de dag besteld. De houten sierkoof is eenvoudig te monteren en te verwijderen door speciale magneten.

INHUIS Plaza en haar vervoerders gaan zorgvuldig om met uw producten. Indien er onverhoopt toch iets mis gaat bij ontvangst of na gebruik dan kunt u dit aan ons doorgeven. Indien uw klacht gegrond is, zorgen wij dat deze snel en adequaat wordt afgehandeld. Kijk hoe te handelen op onze klantenservice pagina.

Wij nemen orders na ontvangst vrijwel direct in productie. Zo garanderen wij een korte levertermijn. Zolang er nog geen materiaal voor uw order is verwerkt, kan uw order gewijzigd of geannuleerd worden. Voor het doorgeven van een orderwijziging of een annulering kunt u het contactformulier gebruiken op onze website of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Vermeld uw factuurnummer, klantnummer en de gewenste aanpassing. Indien er nog geannuleerd kan worden, krijgt u het volledige aankoopbedrag teruggestort. Heeft u betaald met iDEAL of vooruitbetaling, dan kunt u het betaalde bedrag binnen vijf werkdagen na de verwerkingsdatum van uw annulering op uw rekening verwachten. Als u heeft betaald met creditcard houdt u dan rekening met een verwerkingstijd van drie weken.

De instellingen van uw computer kunnen de weergave van kleuren op uw scherm beïnvloeden. Daarnaast is het moeilijk een stof te beoordelen zonder deze in werkelijkheid te zien. Om die redenen adviseren wij u altijd stalen aan te vragen. Zo voorkomt u teleurstellingen over kleur of materiaalkeuze. Kleurstalen aanvragen is helemaal gratis! 

Ja! Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij u de stalen gratis aan. U bestelt de stalen eenvoudig bij elk product. Kies de kleur naar keuze en druk op het knopje ‘kleurstaal aanvragen’. 

INHUIS Plaza biedt u per product overzichtelijke meet en montage instructies. Toch kan het voorkomen dat u liever persoonlijk deskundig advies van onze medewerkers wilt. In dit geval komen wij tegen een vergoeding bij u thuis inmeten en brengen wij tevens een advies uit over gepaste raamdecoratie, zonwering of andere producten. Ook is het mogelijk om de montage te laten verrichten door de INHUIS monteur.

INHUIS Plaza biedt u verschillende mogelijkheden voor afwijkende raamvormen. Denk bijvoorbeeld aan rond, trapezium, driehoek en ovaal. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice. 

Het is mogelijk om de producten te zien voor u een bestelling plaatst bij INHUIS Plaza.

U bent van harte welkom in onze showroom in Barendrecht of Naarden. Ons adres is Londen 18, 2993 LA Barendrecht of Rubberstraat 12, 1411 AL Naarden. Tevens kunt u van vrijwel alle producten gratis kleurstalen bestellen zodat u thuis ook de kleur goed kunt bekijken voordat u een bestelling plaatst.

INHUIS Plaza biedt u per product overzichtelijke meet en montage instructies. Toch kan het voorkomen dat u liever persoonlijk en deskundig advies van onze medewerkers wilt. In dit geval komen wij tegen een vergoeding bij u thuis inmeten en brengen wij tevens een advies uit over gepaste raamdecoratie, zonwering of andere producten. Ook is het mogelijk om de montage te laten verrichten door de INHUIS monteur.

Alle producten die worden aangeboden via INHUIS Plaza zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden geproduceerd door gerenommeerde productiebedrijven. Wij voeren voornamelijk raamdecoratie onder een private label zodat wij niet gebonden zijn aan adviesprijzen en u dus de laagste prijs kunnen bieden. Alle INHUIS raamdecoratie producten worden geproduceerd in eigen fabriek.

De standaard levertijd is circa 10 tot 15 werkdagen voor alle producten, tenzij anders vermeld bij het plaatsen van uw order. Indien een levertijd afwijkt van de levertijd in de order ontvangt u binnen enkele werkdagen na order bericht. Bij een verwachte overschrijding van de levertijd welke niet meer redelijk kan worden geacht, heeft u altijd de mogelijkheid uw order kosteloos te annuleren.

Indien de order gereed is, wordt deze door onze vervoerder NE DistriService opgehaald. Deze plant vervolgens de levering in. De leverdag is afhankelijk van uw postcode. U ontvangt tussen de avond en ochtend voor levering een e-mail met de verwachte levertijd. NE DistriService laat een bericht achter indien zij u niet op het afleveradres aantreffen. Naar aanleiding hiervan kunt u zelf contact opnemen voor het maken van een volgende afspraak.

Indien de order gereed is, wordt deze door onze vervoerder NE DistriService opgehaald. Deze plant vervolgens de levering in. De leverdag is afhankelijk van uw postcode. U ontvangt tussen de avond en ochtend voor levering een e-mail met de verwachte levertijd. NE DistriService laat een bericht achter indien zij u niet op het afleveradres aantreffen. Naar aanleiding hiervan kunt u zelf contact opnemen voor het maken van een volgende afspraak.

Gezien het karakter van het maatproduct maken wij kosten zodra uw order in productie gaat. Wij werken om die reden met vooruitbetaling.

Daarnaast is het mogelijk om 30% aan te betalen en het restant te betalen bij afleveren (rembours). Hiervoor rekenen wij € 19,50 extra.

De collectie omvat een grote hoeveelheid kleuren en materialen, een beperkt deel tonen wij op de website. Neem contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Op de meeste producten geldt uitsluitend de wettelijke garantie. U kunt de garantievoorwaarden vinden door hier te klikken. Het garantietermijn verschilt per product en is afhankelijk van het merk dat u kiest.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

De breedte van de lamel: 50 mm
Afmetingen bovenbak: 51mm h x 57mm b
Afmetingen onderlat: 18mm h x 57mm b
Afmetingen ladderband wanneer 105 mm
Afmetingen ladderkoord wanneer 85 mm
Maximaal leverbare afmetingen: 240 cm breed en 300 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 35 cm breed en 40 cm hoog
Koof: Standaard wordt er een koof voor de bovenbak geleverd, de koof is kleur gecoördineerd aan de lamel. Er kan ook voor een aluminium koof gekozen worden. Bij bestelling kunt u aangeven voor welke koof u kiest. Bij een koofsituatie is de bestelde maat de jaloeziemaat
Elektrische bediening: Niet mogelijk i.c.m. ladderband
Bediening met tuimelkoord/-sta De houten jaloezie wordt standaard voorzien van één optrekkoord en twee tuimelkoorden.
Personalisatieopties: Bij aankoop de houten 50 mm houten jaloezie van Luxaflex zijn er voor u als klant verscheidene mogelijkheden om uw jaloezieën zo persoonlijk mogelijk te maken. Deze zijn voor u op een rijtje gezet om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.