Vouwgordijnen

[[filter_text.title]]

Vouwgordijnen, ook wel bekend als roman shades, zijn gordijnen waarbij horizontale vouwen in de stof zitten. Vouwgordijnen hebben een systeem waardoor deze zich invouwen. Deze gordijnen combineren traditionele gordijnen met het snelle gebruiksgemak van rolgordijnen. Hiermee onderscheiden vouwgordijnen op maat zich zowel op decoratief als functioneel gebied van andere soorten raamdecoratie. Met een vouwgordijn creëert u een huiselijke sfeer met een stijlvolle twist. U bedient de vouwgordijnen op maat eenvoudig met een ketting.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9.1 van 10
938 Klantenbeoordelingen op
2017-11-20
Super service
Super service, klantvriendelijk en heel beleefde en aardige monteurs!
Lees meer..

Vouwgordijnen, de collectie

Vouwgordijnen zijn er in verschillende stofsoorten, van transparante stoffen tot niet transparante stoffen. U bepaalt zelf de kleur, maat en bedieningszijde van uw vouwgordijnen op maat. De baleinen van het vouwgordijn worden standaard altijd aan de achterkant van het doek verwerkt. Wilt u eens wat anders en een meer trendy uitstraling? Kies dan voor baleinen aan de voorkant van het doek. Bij de aankoop van uw vouwgordijnen kunt u kiezen uit verschillende merken. Wij verkopen vouwgordijnen op maat van de merken INHUIS, Luxaflex, Vadain, Inside, A House Of Happiness en Verano, ieder met eigen mogelijkheden. Vouwgordijnen op maat zijn leverbaar tot maar liefst 10 meter breed en 3,2 meter lang. Met uiterst eenvoudige montage en gemakkelijk onderhoud zijn vouwgordijnen op maat een populaire keuze. Voor elke smaak en voor elk budget bieden wij vouwgordijnen op maat.

Vouwgordijnen van INHUIS Plaza

Bij INHUIS Plaza werken wij niet met standaard maten, ieder vouwgordijn wordt speciaal op maat gemaakt. Vanwege ons ruime assortiment is er een vouwgordijn voor bijna elke ruimte samen te stellen! De niet-transparante stof isbijvoorbeeld zeer prettig voor in de woonkamer als u beperkt wilt genieten van zonlicht. Bent  u op zoek bent naar scherp geprijsde, 100% op maat gemaakte vouwgordijnen? Dan bent u bij INHUIS Plaza aan het juiste adres! Na het plaatsen van uw bestelling zorgen wij ervoor dat u uw maatwerk vouwgordijnen binnen 15 dagen, kant en klaar, binnenkrijgt. Twijfelt u nog over de kleur? Vraag dan gratis kleurstalen aan via onze webwinkel. U bent natuurlijk  ook van harte welkom in onze showroom in Barendrecht of Naarden. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.