Vouwgordijnen

[[filter_text.title]]

Vouwgordijnen, ook wel bekend als roman shades, zijn gordijnen waarbij horizontale vouwen in de stof zitten. Vouwgordijnen hebben een systeem waardoor deze zich invouwen. Deze gordijnen combineren traditionele gordijnen met het snelle gebruiksgemak van rolgordijnen. Hiermee onderscheiden vouwgordijnen op maat zich zowel op decoratief als functioneel gebied van andere soorten raamdecoratie. Met een vouwgordijn creëert u een huiselijke sfeer met een stijlvolle twist. U bedient de vouwgordijnen op maat eenvoudig met een ketting.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE


Uitstekend

9.1 van 0 - 10
835 Klantenbeoordelingen op
2017-05-19
Goede service
Na een globale invulling op de website een offerte aangevraagd. We wilde graag dat iemand kwam inmeten. Vrij snel een afspraak voor inmeten. Dat werd goed en vakkundig gedaan. Zelfs voor de rolluiken kwam de buitendienst medewerker extra geweest om te meten. Volgende dag de kleuren allemaal uitgekozen. Levering zou ong. 4 weken duren. Echter met 2 wekennwerd er al gebeld dat als binnen was. En halve week later hing alles. Hebben ze snel en vakkundig gedaan
Lees meer..

Vouwgordijnen, de collectie

Vouwgordijnen zijn er in verschillende stofsoorten, van transparante stoffen tot niet transparante stoffen. U bepaalt zelf de kleur, maat en bedieningszijde van uw vouwgordijnen op maat. De baleinen van het vouwgordijn worden standaard altijd aan de achterkant van het doek verwerkt. Wilt u eens wat anders en een meer trendy uitstraling? Kies dan voor baleinen aan de voorkant van het doek. Bij de aankoop van uw vouwgordijnen kunt u kiezen uit verschillende merken. Wij verkopen vouwgordijnen op maat van de merken INHUIS, Luxaflex, Vadain, Inside, A House Of Happiness en Verano, ieder met eigen mogelijkheden. Vouwgordijnen op maat zijn leverbaar tot maar liefst 10 meter breed en 3,2 meter lang. Met uiterst eenvoudige montage en gemakkelijk onderhoud zijn vouwgordijnen op maat een populaire keuze. Voor elke smaak en voor elk budget bieden wij vouwgordijnen op maat.

Vouwgordijnen van INHUIS Plaza

Bij INHUIS Plaza werken wij niet met standaard maten, ieder vouwgordijn wordt speciaal op maat gemaakt. Vanwege ons ruime assortiment is er een vouwgordijn voor bijna elke ruimte samen te stellen! De niet-transparante stof isbijvoorbeeld zeer prettig voor in de woonkamer als u beperkt wilt genieten van zonlicht. Bent  u op zoek bent naar scherp geprijsde, 100% op maat gemaakte vouwgordijnen? Dan bent u bij INHUIS Plaza aan het juiste adres! Na het plaatsen van uw bestelling zorgen wij ervoor dat u uw maatwerk vouwgordijnen binnen 15 dagen, kant en klaar, binnenkrijgt. Twijfelt u nog over de kleur? Vraag dan gratis kleurstalen aan via onze webwinkel. U bent natuurlijk  ook van harte welkom in onze showroom in Barendrecht of Naarden. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.