Crazy Summerdeals: 20% korting!

DUETTE® SHADES | LUXAFLEX® SAMENSTELLEN

De Luxaflex® Duette® Shades hebben een isolerende eigenschap door de honingraat structuur. De Duette® Shades zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen. De Duette® Shades zijn leverbaar in transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen. Door de verschillen... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Duette® Shades | Luxaflex® OP MAAT

Door de stilstaande lucht die zich in de honingraten bevindt, wordt de warmte in de zomer afgestoten en in de winter juist binnengehouden.

Uitvoering Luxaflex® Duette Shades

De Duette Shades zijn tot 3600 mm breed en 3000 mm leverbaar. Mocht u deze echter in de serre willen bevestigen, dan is de maximale afmeting 2300 mm breed. Deze collectie duette shades is ook beschikbaar in de Architella® stof welke zorgt voor extra isolatie. De shades worden standaard geleverd met handgreepbediening in wit of optioneel een aluminium kleur. De LiteRise® bediening is ook mogelijk maar alleen geschikt voor rechthoekige ramen.

Pluspunten en Minpunten

  • Kindveilige bedieningssystemen
  • Isolerende eigenschappen
  • Veel personalisatieopties
  • Transparant, lichtdoorlatend of verduisterend
  • Op maat gemaakt
  • Vijf jaar garantie
  • Uitlijnen van de Duette® stoffen is niet mogelijk
  • Onderrail bij de top down / bottom up kan kantelen door de stof

Duette® Shades | Luxaflex®

De Luxaflex® Duette® Shades hebben een isolerende eigenschap door de honingraat structuur. De Duette® Shades zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen. De Duette® Shades zijn leverbaar in transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen. Door de verschillende kleuren uit het brede assortiment en de verschillende personalisatieopties kunt u de Duette® Shades volledig samenstellen naar wens. U heeft bijvoorbeeld ook keuze uit diverse plooibreedtes, namelijk: 25 mm, 32 mm en 64 mm. De Luxaflex® Duette® Shades kunt u bestellen tot maximaal 360 cm breed en 300 cm hoog, dit is wel afhankelijk van de soort bediening die u wenst. De minimale afmetingen zijn 10 cm hoog en 40 cm breed.

Personalisatieopties Duette Shades

U heeft keuze uit verschillende bedieningsopties: top down / bottom up, spankoord, combi en spanrail. De bediening via een trekkoord is standaard voor de 25 mm en 32 mm shades. De eindloos koordbediening en SmartCord® bediening zijn mogelijk voor alle plooibreedtes. Voor de serre Luxaflex® Duette® Shades kunt u kiezen uit top down / bottom up, spankoord en combi bediening. Bij de serre duette shades van 45° - 90° wordt standaard een handgreep bediening geleverd. Bij serrezonwering zijn een slingerstang of elektrische bediening optioneel.

Voordelen Luxaflex® Duette® Shades

Door de honingraat structuur van de Duette® Shades wordt de warmte ’s zomers tegengehouden en de kou ’s winters. De Duette® Shades van Luxaflex® worden op maat voor u gemaakt. De Luxaflex® Duette® Shades zijn geschikt voor serres en andere raamsoorten zoals dakramen. Door het brede assortiment en de personalisatieopties die wij u aanbieden, kunt u de Luxaflex® Duette® Shades volledig laten aansluiten op uw interieur.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Type stof: Duette
Stofbreedte: 25mm, 32mm, 64mm
Uitvoering: Standaard, top down/ bottum up, dag en nacht, of speciale vormen
Maximaal leverbare afmetingen: 360 cm breed en 300 cm hoog
Architella® Elan 32 mm & Batiste 32 mm kennen een maximale hoogte van 260 cm
Batiste 25 mm kent een maximale hoogte van 230 cm
Architella®Batiste 32 mm kent een maximale hoogte van 180 cm
Architella® 25 mm kent een maximale hoogte van 170 cm
Minimaal leverbare afmetingen: 40 cm breed en 10 cm hoog
Kleur systeem: Onderdelen zijn kleurgecoördineerd met uitzondering van de rem, koordgewicht en handgreep deze zijn wit of grijs
Bediening: Koordrem, SmartCord®, LiteRise®, Elektrisch, Ketting, Eindloos koord of PowerRise®