DUETTE® SHADES | LUXAFLEX SAMENSTELLEN

De Luxaflex Duette® shades hebben een isolerende eigenschap door de honingraat structuur. De duette® shades zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen. De duette shades zijn leverbaar in transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen. Door de verschillende k... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Duette® Shades | Luxaflex OP MAAT

Door de stilstaande lucht die zich in de honingraten bevindt, wordt de warmte in de zomer afgestoten en in de winter juist binnengehouden.

Uitvoering Luxaflex® Duette Shades

De Duette Shades zijn tot 3600 mm breed en 3000 mm leverbaar. Mocht u deze echter in de serre willen bevestigen, dan is de maximale afmeting 2300 mm breed. Deze collectie duette shades is ook beschikbaar in de Architella® stof welke zorgt voor extra isolatie. De shades worden standaard geleverd met handgreepbediening in wit of optioneel een aluminium kleur. De LiteRise® bediening is ook mogelijk maar alleen geschikt voor rechthoekige ramen.

Pluspunten en Minpunten

  • Veel personalisatieopties
  • Op maat gemaakt
  • Transparant, lichtdoorlatend of verduisterend
  • Vijf jaar garantie
  • Kindveilige bedieningssystemen
  • Isolerende eigenschappen
  • Uitlijnen van de Duette® stoffen is niet mogelijk
  • Onderrail bij de top down / bottom up kan kantelen door de stof

Duette® Shades | Luxaflex

De Luxaflex Duette® shades hebben een isolerende eigenschap door de honingraat structuur. De duette® shades zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen. De duette shades zijn leverbaar in transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen. Door de verschillende kleuren uit het brede assortiment en de verschillende personalisatieopties kunt u de duette shades volledig samenstellen naar wens. U heeft bijvoorbeeld ook keuze uit diverse plooibreedtes, namelijk: 25 mm, 32 mm en 64 mm. De Luxaflex Duette® shades kunt u bestellen tot maximaal 360 cm breed en 300 cm hoog, dit is wel afhankelijk van de soort bediening die u wenst. De minimale afmetingen zijn 10 cm hoog en 40 cm breed.

Personalisatieopties Duette Shades

U heeft keuze uit verschillende bedieningsopties: top down / bottom up, spankoord, combi en spanrail. De bediening via een trekkoord is standaard voor de 25 mm en 32 mm shades. De eindloos koordbediening en SmartCord® bediening zijn mogelijk voor alle plooibreedtes. Voor de serre Luxaflex® Duette Shades kunt u kiezen uit top down / bottom up, spankoord en combi bediening. Bij de serre duette shades van 45° - 90° wordt standaard een handgreep bediening geleverd. Bij serrezonwering zijn een slingerstang of elektrische bediening optioneel.

Voordelen Luxaflex® Duette Shades

Door de honingraat structuur van de duette shades wordt de warmte ’s zomers tegengehouden en de kou ’s winters. De duette shades van Luxaflex® worden op maat voor u gemaakt. De Luxaflex® Duette Shades zijn geschikt voor serres en andere raamsoorten zoals dakramen. Door het brede assortiment en de personalisatieopties die wij u aanbieden, kunt u de Luxaflex® Duette Shades volledig laten aansluiten op uw interieur.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Type stof: Duette
Stofbreedte: 25mm, 32mm, 64mm
Uitvoering: Standaard, top down/ bottum up, dag en nacht, of speciale vormen
Maximaal leverbare afmetingen: 360 cm breed en 300 cm hoog
Architella® Elan 32 mm & Batiste 32 mm kennen een maximale hoogte van 260 cm
Batiste 25 mm kent een maximale hoogte van 230 cm
Architella®Batiste 32 mm kent een maximale hoogte van 180 cm
Architella® 25 mm kent een maximale hoogte van 170 cm
Minimaal leverbare afmetingen: 40 cm breed en 10 cm hoog
Kleur systeem: Onderdelen zijn kleurgecoördineerd met uitzondering van de rem, koordgewicht en handgreep deze zijn wit of grijs
Bediening: Koordrem, SmartCord®, LiteRise®, Elektrisch, Ketting, Eindloos koord of PowerRise®