Crazy Summerdeals: 20% korting!

ALUMINIUM JALOEZIE 35MM | LUXAFLEX® SAMENSTELLEN

De Luxaflex® aluminium jaloezie 35mm is uitermate geschikt voor middelgrote tot grote ramen. U kunt door een simpele draai aan een tuimelstang of trek aan een koord de lichtinval in uw kamer regelen. Luxaflex® aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende kleure... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Aluminium jaloezie 35mm | Luxaflex® OP MAAT

Voor de middelgrote en wat grotere ramen is de Luxaflex® aluminium jaloezie 35mm ideaal. De afmetingen zijn maximaal 4000 mm breed en 3000 mm hoog. De horizontale jaloezieën worden op maat voor u gemaakt en u kunt de jaloezieën zoveel mogelijk personaliseren door de vele kleuren en andere opties waaruit u kunt kiezen. U kunt wat betreft de bedieningssystemen van Luxaflex® kiezen uit innovatieve en kindvriendelijke opties waardoor deze producten ook toepasbaar zijn in babykamers en kinderkamers. Met Luxaflex® onderdelen bent u altijd verzekerd van een garantie van vijf jaar.

Pluspunten en Minpunten

  • Op maat gemaakt
  • 5 jaar garantie
  • Diverse kleuren
  • Ideaal voor middelgrote en grote ramen
  • Regel zelf de lichtinval
  • Vermijd direct contact met water en zeep
  • Monocommando producten alleen verkrijgbaar met ladderkoord

Aluminium jaloezie 35mm | Luxaflex®

De Luxaflex® aluminium jaloezie 35mm is uitermate geschikt voor middelgrote tot grote ramen. U kunt door een simpele draai aan een tuimelstang of trek aan een koord de lichtinval in uw kamer regelen. Luxaflex® aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, passend bij uw interieur. De maximale afmetingen van de aluminium jaloezieën 35mm zijn 400 cm breed en 300 cm hoog. De Luxaflex® aluminium jaloezie 35mm wordt voor u speciaal op maat gemaakt. De Luxaflex® aluminium jaloezie 35mm beschikt over een aantal innovatieve kindvriendelijke bedieningssystemen.

Uitvoering Luxaflex® aluminium jaloezie 35mm

Een Luxaflex® aluminium jaloezie 35 mm beschikt standaard over een rechte stalen bovenbak en de onderlat is met transparante, kunststof eindkapjes uitgewerkt. De maximale afmetingen van de Luxaflex® aluminium jaloezie 35mm zijn 4000 mm breed en 3000 mm hoog. Er zijn een aantal bedieningssystemen mogelijk bij de Luxaflex® jaloezie van 35mm, namelijk een optrekkoord met tuimelstang, optrekkoord met tuimelkoord en monocommando. Monocommando bediening is te verkrijgen met slingerstang, eindeloos koord of elektrische bediening. U kunt kiezen uit diverse extra opties voor de Luxaflex® aluminium jaloezie 35mm, namelijk: zijgeleiding, onderlat fixering (meerprijs), 2-in-1 bak, dakraamjaloezieën, schuine jaloezie of duoflex.

16 en 25mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 25x25 mm

 

 

onderlat hxd 12x25 mm

35mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 37x38 mm

 

 

onderlat hxd 16x34 mm

50 en 70mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm


Let op: voor 35, 50 en 70 mm lamelbreedte wijkt de totale productdiepte na montage af van bovenstaande waarden. Dit komt door het gebruik van schaarsteunen welke voor zowel wand- als plafondmontage geschikt zijn. Deze steunen lopen ook achter het bovenprofiel en zorgen ervoor dat het product verder naar binnen komt te hangen. Omwille van de stabiliteit zijn er geen beugels beschikbaar voor enkel plafondmontage voor lamelbreedte 35, 50, 70 mm.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

 

Wat zijn de afmetingen van de bovenbak en onderlat?

50 mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm

 

De jaloezieën met lamelbreedte 50 en 70 mm zijn uit te rusten met ladderband. Voor 50 mm lamelbreedte geldt een 25 mm brede ladderband, voor 70 mm lamelbreedte een 38 mm brede ladderband.

Voor 16 en 25 mm lamel geldt: tuimelen met tuimelstang en optrekken met koord. Voor 35, 50 en 70 mm lamel geldt: zowel tuimelen als optrekken door middel van het koord.

Grotere of kleinere jaloezieën zijn eventueel mogelijk, maar leveren meestal ook beperkingen op. Een jaloezie buiten de maximale maten kan wel worden geproduceerd maar valt niet meer onder garantie. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Ja, alle onderdelen (dus ook de koorden bijvoorbeeld) worden uitgevoerd in de kleur die het dichtst bij het systeem en de lamelkleur ligt. Dit geldt niet als u voor uitvoering met band kiest. De kleur van de band kan immers afwijken van de kleur van de lamel, afhankelijk van uw keuze.

Onze jaloezieën kunnen worden uitgerust met zijgeleiding waardoor de jaloezieën op het kozijn kunnen worden gespannen. Zijgeleiding is met name geschikt voor deuren en kiep-kantelramen.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

De breedte van de lamel: 35 mm
Afmetingen bovenbak: 40 mm x 37 mm
Afmetingen onderlat: 34 mm x 14 mm
Maximaal leverbare afmetingen: 400 cm breed en 300 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 36 cm breed en 20 cm hoog
Afwerking: Ladderkoord en ladderband
Bedieningsmogelijkheden: Trekkoord of tuimelstang
Monocommando (alleen bij ladderkoord)
Opties: Zijgeleiding d.m.v. spankabels
Aluminium afwerking voor in vochtige ruimtes
Montage: In de dag of op de dag