Crazy Summerdeals: 20% korting!

ALUMINIUM JALOEZIE 25MM | LUXAFLEX® SAMENSTELLEN

De Luxaflex® aluminium jaloezie 25mm is een goede balans tussen stijl en duurzaamheid. De keuze uit een breed kleuren assortiment en volledige personalisatie staat hierbij centraal. Luxaflex® aluminium jaloezie 25mm is verkrijgbaar in maten van maximaal 330 cm breed en 300... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Aluminium jaloezie 25mm | Luxaflex® OP MAAT

De Luxaflex® aluminium jaloezie 25mm is verkrijgbaar in maten tot maximaal 330 cm breed en 300 cm hoog. De horizontale lamellen van Luxaflex® beschikken over innovatieve en kindveilige bedieningssystemen. Ook worden de horizontale lamellen speciaal voor u op maat gemaakt. U heeft keuze uit een breed kleuren assortiment en kunt deze volledig personaliseren.

Pluspunten en Minpunten

  • Innovatieve en kindveilige bedieningssystemen
  • 5 jaar garantie
  • Op maakt gemaakt
  • Ruim kleurenassortiment
  • Goede balans tussen stijl en duurzaamheid
  • Vermijd direct contact met water en zeep
  • Speciale vormen niet mogelijk met spankabel
  • Monocommando producten alleen verkrijgbaar met ladderkoord

Aluminium jaloezie 25mm | Luxaflex®

De Luxaflex® aluminium jaloezie 25mm is een goede balans tussen stijl en duurzaamheid. De keuze uit een breed kleuren assortiment en volledige personalisatie staat hierbij centraal. Luxaflex® aluminium jaloezie 25mm is verkrijgbaar in maten van maximaal 330 cm breed en 300 cm hoog. De horizontale lamellen van Luxaflex® beschikken over innovatieve (kindveilige) bedieningssystemen. Ook worden de horizontale lamellen speciaal voor u op maat gemaakt.

Uitvoering Luxaflex® aluminium jaloezie 25mm

De standaarduitvoering van de Luxaflex® aluminium jaloezie 25mm bevat aan de uiteinden gekleurde kapjes van kunststof. De maten voor de horizontale jaloezieën lopen op tot 3300 mm breed en 3000 mm hoog. Als kind veilige bediening kunt u voor de Luxaflex® aluminium jaloezie 25mm kiezen voor een optrekkoord met tuimelstang, handgreep / onderlatbediening met tuimelstang, LiteRise® en monocommando. Het optrekkoord met tuimelstang kan aan één zijde bediend worden of gescheiden. Bij de handgreep / onderlatbediening met tuimelstang zit er standaard koordgeleiding. Er zijn verschillende mogelijkheden met monocommando bediening, namelijk eindeloos koord, eindeloos ketting, slingerstang of elektrisch. LiteRise® is standaard voorzien van een design handgreep, waarmee u de onderlat zelf op en neer kan bewegen. U heeft keuze uit verschillende opties voor de Luxaflex® aluminium jaloezie 25mm, namelijk: Frontfix, zijgeleiding, onderlat fixering (meerprijs), 2-in-1 bak, dakraamjaloezieën, VarioFlex, schuine bovenbak of onderlat, schuine jaloezie, ronde jaloezie, MegaView®, top down / bottom up, dubbelraamjaloezie en duoflex.

Voordelen Luxaflex® aluminium jaloezie 25mm

De Luxaflex® aluminium jaloezie 25mm is geschikt voor ramen die maximaal 330 cm breed zijn en 300 cm hoog. U kunt de horizontale jaloezieën volledig personaliseren, zodat de jaloezieën perfect aansluiten op uw interieur. Uiteraard worden de Luxaflex® aluminium jaloezieën 25mm speciaal voor u op maat gemaakt. Luxaflex® biedt een aantal innovatieve, kind veilige bedieningssystemen waaruit u kan kiezen. Op dit Luxaflex® product heeft u een garantie van vijf jaar.

16 en 25mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 25x25 mm

 

 

onderlat hxd 12x25 mm

35mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 37x38 mm

 

 

onderlat hxd 16x34 mm

50 en 70mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm


Let op: voor 35, 50 en 70 mm lamelbreedte wijkt de totale productdiepte na montage af van bovenstaande waarden. Dit komt door het gebruik van schaarsteunen welke voor zowel wand- als plafondmontage geschikt zijn. Deze steunen lopen ook achter het bovenprofiel en zorgen ervoor dat het product verder naar binnen komt te hangen. Omwille van de stabiliteit zijn er geen beugels beschikbaar voor enkel plafondmontage voor lamelbreedte 35, 50, 70 mm.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

 

Wat zijn de afmetingen van de bovenbak en onderlat?

50 mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm

 

De jaloezieën met lamelbreedte 50 en 70 mm zijn uit te rusten met ladderband. Voor 50 mm lamelbreedte geldt een 25 mm brede ladderband, voor 70 mm lamelbreedte een 38 mm brede ladderband.

Voor 16 en 25 mm lamel geldt: tuimelen met tuimelstang en optrekken met koord. Voor 35, 50 en 70 mm lamel geldt: zowel tuimelen als optrekken door middel van het koord.

Grotere of kleinere jaloezieën zijn eventueel mogelijk, maar leveren meestal ook beperkingen op. Een jaloezie buiten de maximale maten kan wel worden geproduceerd maar valt niet meer onder garantie. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Ja, alle onderdelen (dus ook de koorden bijvoorbeeld) worden uitgevoerd in de kleur die het dichtst bij het systeem en de lamelkleur ligt. Dit geldt niet als u voor uitvoering met band kiest. De kleur van de band kan immers afwijken van de kleur van de lamel, afhankelijk van uw keuze.

Onze jaloezieën kunnen worden uitgerust met zijgeleiding waardoor de jaloezieën op het kozijn kunnen worden gespannen. Zijgeleiding is met name geschikt voor deuren en kiep-kantelramen.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

De breedte van de lamel: 25mm
Afmetingen bovenbak: 25 mm breed x 25 mm hoog
Afmetingen onderlat: 24 mm breed x 12 mm hoog
Maximaal leverbare afmetingen: 330 cm breed en 300 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 27 cm breed en 20 cm hoog
Afwerking: Ladderband of ladderkoord
Top down, bottum up
Bedieningsmogelijkheden: Standaard met metalen ketting, kunststof optioneel
LireRise; handgreep/ onderlatbediening
Mono commando
Tuimelstang
Elektrisch
Top down, bottum up
Opties: Frontfix; montage in de glaslatten, zijgeleiding d.m.v. spankabels,aluminium afwerking voor in vochtige ruimtes,
Zijgeleiding d.m.v. spankabels
Aluminium afwerking voor in vochtige ruimtes
Speciale vormen: Mogelijk tegen een meerprijs. Bijvoorbeeld ronde of schuine jaloezieën, net als een schuine bovenbak of onderlat.
Montage: In de dag of op de dag